Goede en snelle service

Ik heb een iPhone 7 besteld en ben erg tevreden. Dat geldt ook voor mijn eerder bestelde iPad Air.

IPad ziet er Top uit

cdgrtr67

Zeer goed geholpen

Ik had een iPad Air besteld. Computerwinkelspijkenisse belde mij met de mededeling dat steeds meer apps niet meer worden ondersteund door Apple. Ze boden me een alternatief met de iPad Air 2. Dank hiervoor. Mooi apparaat!

Goede levering

Snel en goed geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Top. Snel en keurig geleverd.

Keurig werkende iPad. Ontvanger is zeer blij ermee. Dank jullie wel.

goedkoop en goed!

had een i5 desktop gekocht omdat hij best goedkoop was,hij bevalt goed,later nog even upgraden met een ssd kaart en meer ram geheugen,ik ben zeer tevreden over de service van de winkel,ik zal hier met een gerust gevoel nogmaals bestellen,helemaal top!

Zwaar teleurgesteld

Processor besteld die niet werkte. Binnen 2 weken geretourneerd. Garantie afgewezen ivm “valschade”. Ze sturen de niet-werkend processor weer terug, en inderdaad is er ineens een gebroken hoekje aan de ene kant, en een hoekje wat gebogen is aan de andere kant. Toen ik de processor terugstuurde zaten deze beschadigingen er nog niet. Dat wordt dan dus een wellus-nietus discussie met deze webwinkel. Mij zou de beschadiging wellicht niet zijn opgevallen, dit terwijl deze niet te missen waren. Vraag is dan of de processor misschien stuk gegaan is bij het terugsturen, maar hoe dan ook komt er geen oplossing van deze winkel. Ik bestelde juist bij een winkel om geen gedoe te krijgen indien een processor niet zou werken. Vorige week via Marktplaats voor de helft van het geld een 2de handje aangeschaft; deze werkte meteen na installatie.

• Klantenservice

Prima, alleen de levertijd is niet de volgende dag

Goed verzorgd ,alleen jammer dat de levertijd niet correct is. Duurde wel anderhalve week. Geeft ook niks hoor maar beloof het dan niet. Verder alles keurig, netjes ingepakt, niet van nieuw te onderscheiden!

Perfect en supertjuh snel

Was supertjuh snel verzonden HELEMAAL top. Product perfect binnen gekregen duss dat zijn PLUSPUNTEN!

zeer snelle levering

uitstekende telefoon gekocht en zeer snel geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Goede service en product in goede staat geleverd. Zeer tevreden met de prijs welke lager lag dan andere websites :)

Heel Fijn geholpen

Er is goed meegedacht over wat het beste aan mijn eisen voldeed. Alles ging ook snel, en vriendelijk geholpen.

• Klantenservice N.v.t.

De refurbished telefoon is in prima staat, beter dan ik naar aanleiding van de omschrijving had verwacht! Ook keurig op tijd afgeleverd. Echt een aanrader!

• Klantenservice N.v.t.

Laptop geleverd met defecte accu

Na meervoudig contact via mail en chat kon ik geen vervangende accu krijgen. Ik kreeg wel een verwijzing naar replacedirect. Het zou beter zijn als bij de aankoopgegevens “defect” had gestaan bij de accu

Snelle service, mooie producten

Ik heb via de webshop een telefoon gekocht. Apparaat is snel en netjes geleverd. Werkt naar behoren.

Verkeerd artikel gekregen

Hiervoor gemaild en kreeg het antwoord ‘jammer we hopen u de volgende keer beter te helpen’. Die volgende keer zal er zeker niet komen.

• Klantenservice

Snel geleverd en zeker nog bestellen

Heel snel ontvangen en zeer tevreden over mijn bestelling

heel tevreden

Ik had een telefoon besteld, die was niet op voorraad, ben gebeld met een voorstel , heel blij mee, zelfs iets goedkoper. Snelle levering Dank

• Klantenservice

Goed adres voor gebruikte computers

De bestelde Acer Travelmate B117 voldoet zeker aan de verwachtingen. Weinig gebruikssporen en een paar dode pixels in het scherm, verder een prima notebook. De prijs is aantrekkelijk. De levering duurde wel iets langer dan gesuggereerd door de website, maar via email uiteindelijk wel heldere communicatie over de levertijd.

• Klantenservice

De opladers van het geleverde product werken niet

Bij de bestelde iPads hebben wij opladers besteld, deze zaten er al niet standaard bij. En de meegestuurde opladers zijn geen originele opladers welke bij de iPad horen. Daarnaast werken ze ook niet. Wij zijn hier momenteel mee over in contact.

redelijk

ik kan niet 100% tevreden zijn. Ik heb een telefoon besteld en moest er achteraan bellen voordat hij werd opgestuurd. Toen kreeg ik een track&trace code die elke keer verplaatst werd naar de volgende dag. Weer opgebeld met de vraag hoe dit kan. Blijkbaar gebeurt dit vaker. Dat vond ik moeilijk te geloven. Toen eens de recensies bekeken, en daar schrok ik van. Er zitten zeer slechte recensies bij, dus ik dacht:dit wordt em niet. Maar uiteindelijk heb ik dan toch de telefoon die ik besteld heb gekregen en hij ziet er goed uit en werkt goed!

Vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar

Vriendelijk te woord gestaan via mail en telefoon, uiteindelijk top producten gekocht.

• Verzending N.v.t.
  • Klantenservice

Zeer goede ervaring, uitstekend kwaliteit/prijs

2 keer de diensten van ComputerWinkelSpijkenisse.nl gebruikt en beide de precies gewenste producten gekregen, snel en vriendelijk behandeld en met een top prijs. Beide keer de producten op orde thuis gekregen. Echte aanrader. In de toekomst als heb ik het weer nodig, zal ik zeker contact met ze opnemen.

• Klantenservice

Zeer snel bezorgd. Gsm werkt prima. Lichte krasjes bij toonzaalmodel zoals beschreven, zeker niet erger.