Het product doet het goed, naar verwachting. Ik ben er zeer tevreden over
Bestelling goed verpakt en product was naar verwachting. Punt van aandacht is dat het wenslijk is de voorraad real time zichtbaar te maken. Voorkomt verrassingen. Klantenservice goed bereikbaar.
Er waren wat up en down maar uiteindelijk kwam het toch gewoon goed:)
Ik vond het lastig zaken te doen. vorige week woensdag besteld. nu week verder nog niks. 2 x moeten bellen 2 x mailen om te vragen wat het probleem was. artikel niet op voorraad. nu ander model gevraagd wat wel op voorraad was. weer 4 dagen wachten ? Als je een lesje geduld en teleurstelling wil, zeker bestellen hier. Als je snel een product wil, en warme communicatie even verder zoeken. Werken meerdere medewerkers, die niks van de webshop weten welke bestelling waar geplaatst is. Druk bezig met de fysieke verkoop in de zaak. Ik wens ze veel succes, het is alleen de goedkope prijs wat hier uitblinkt!
Alles klopt super tevreden ook de informatie is top
De laptop is direct klaar voor gebruik. Mooie laptop Mooi prijzen
Duidelijke site met genoeg keuze, prima kwaliteit.
Vlot geholpen, snel geleverd. Enige minpuntje en daarom geen tien is dat jullie geen reactie gaven op mijn vraag dat ik mijn cadeau was vergeten aan te vinken. De verrassing was groot dat het er toch in zat. Dank!
Meer als een week geleden besteld. Track en trace is nog onbekend. Terwijl op de site staat dat levering is binnen 24 uur. Hier een heel teleurgestelde dochter die wacht op haar ipad!!!
Wat is het ordernummer van uw bestelling?
Na 3 weken nog steeds geen bestelling ontvangen! Bij bellen word er niet opgenomen en berichten worden niet of nauwelijks beantwoord. Hopelijk komt mijn bestelling nog binnen
Wat is uw ordernummer?
Correcte prijs voor goede laptop
Besteld, betaald, alles was op voorraad. Echter na 1 week geen bestelling ontvangen, gemaild, geen reactie. Na 2 weken opnieuw gemaild, geen reactie. Reactie geplaatst op facebook, direct reply, artikel was niet voorradig. 1 week daarna uiteindelijk order ontvangen, gratis artikel dat werd beloofd op de website zal er niet bij. Geen aanrader, geen communicatie, 3 weken tot een maand wachten op bestelling.
Goede keuzen om met jou familie bedrijf iets te bestellen
Bestelling verloopt vlot, de levertijd nam enkele weken in beslag. Mails worden niet beantwoord en telefonisch contact is moeilijk. Mijn bestelde ipad was niet leverbaar, voorstel werd gedaan om een andere versie te leveren mits kleine meerprijs. Op mijn antwoord om het betaalde bedrag terug te storten werd niet gereageerd. Enkele dagen later werd mijn ipad (de andere versie ) geleverd. Deze functioneerd goed. Besluit. Je moet wat geduld hebben maar je krijgt waar voor je centen.
Update: geld is terug gekomen volgens afspraak, aangifte is ingetrokken (ook volgens afspraak). Helaas jammer dat het zo heeft moeten lopen
Het geld is terug betaald, u heeft zelf gekozen voor een levering met levertijd. Dit is door u zelf geaccepteerd en aangevinkt alleen omdat u er telefonisch niet door heen kwam gaat u zulke teksten schrijven. Uw bestelling is natuurlijk gecrediteerd. Graag de bevestiging hiervan.
Originele beoordeling
Bestel hier niet, ze beloven te leveren maar helaas blijkt dit niet te kloppen (ba vooruit betalen). Ik heb ze de tijd gegeven maar geen response, aangifte is gedaan. Graag geld direct terug.
Heb ipad mini besteld, werkt perfect! Aanrader alles prima geregeld.
Showroom model iphone, lage prijs. Op de site stond; enkele krasjes maar bij ontvangst bleek deze nog heel mooi, als nieuw. Duurde wel iets langer want het product bleek niet op voorraad maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd ook gaven ze andere opties/keuzes om het sneller te laten komen zoals bestellen van een ander model, maar het wachten loonde zich. Helaas was wel de kleur iets afwijkend maar verder alles in orde.
Heb een iPhone 8 besteld en ziet eruit als nieuw werkt perfect ga er zeker nog bestellen
De iPad zou lichte krasjes hebben maar dat had ik ook besteld maar hij is gewoon nieuw geen krasje te vinden . Werkelijk top. Voortaan hier mijn spullen en ik raad het ook iedereen aan.
Mijn keuze was snel gemaakt na de prijsvergelijkingen met andere winkels of bedrijven , zowel aankoop , betaling en service gingen vlot . Werd op de hoogte gehouden voor de levering en was blij verrast met het mooie product bij aankomst thuis
Goede info over het product dat wil bestellen. Fijn dat er een garantie wordt gegeven. Telefonisch onmogelijk om iets te vragen. Enigszins traag (of helemaal niet) in geven van antwoorden
Ik bestelde een i phone se.deze was er nu even niet. En kreeg onmiddellijk een alternatief aangeboden. Aan dezelfde voor waarden.. of kreeg mijn geld terug Prima dus . bedankt
Ze geven aan dat de ipad op voorraad is, maar na de bestelling blijkt dat je 'm pas na ruim 3 weken ontvangt. Verder ontzettend slecht telefonisch bereikbaar en vervolgens sobere communicatie via WhatsApp. Voor mij nooit meer een bestelling bij dit bedrijf.
Alles was perfect geregelt.
Prima , kom zeker terug!