Aankoop van pc kast met extra opties. Opties zijn correct ingebouwd. W10 installatie geactiveerd zonder problemen. Advies over de telefoon was ook prima. Snelle verzending. (ondanks Coronatijd)
Kast valt uit elkaar , voorkant paneel alle lipjes afgebroken ....
Wij hadden een iPad gekocht en ook gekregen. Goed, de belofte van de volgende dag in huis, tja, in deze tijd van Corona en de daardoor opgelegde regels kun je met een beetje logisch nadenken wel nagaan dat dat m niet gaat worden. We hebben dan ook afgewacht en kregen netjes alle berichten van orderpick tot is verstuurd. Wel iets langer dan 1dag maar wel in goede staat afgeleverd en zoals verwacht en beschreven met alleen lichte gebruikerssporen op de achterkant, hoesje er om en je ziet er niets van. Wij ze in tevreden
2 keer een iPad bij jullie besteld top kwaliteit ben tevreden
De telefoon die ik had besteld was tijdelijk niet leverbaar, toch had ik de volgende dag de telefoon in huis.
iPad 4 voldoet aan de verwachtingen, ziet er prima uit (alleen wat kleine krasjes) en de batterij is ook dik in orde. Snelle levering. Zou er zo weer bestellen.
Heb een iPhone 7 besteld en bij de eerste nieuwe update van Apple geeft de telefoon aan ''Geen Service'' Na enig onderzoek blijkt dit toestel (model A1779) geen Europese versie te zijn maar een Aziatische (Japan) dus niet voor Europese versies van de iPhone 7 en dus een bekent probleem is bij modellen die uit Azië afkomstig zijn. Antwoord van de computerwinkel hier op is: ''iPhone is zakelijk aangekocht. (eigen ondernemers risico voor herstelling)'' Dit vind ik ronduit een asociaal antwoordt op mijn vraag wat we hier aan kunnen doen
Ik had een ipad besteld waarbij op de website stond dat hij op voorraad was, direct betaald en extra betaald voor verzekeren en track and tracé. Helemaal niets meer gehoord, vervolgens de klantenservice gewoon tijdens werkuren gebeld en voicemail ingesproken en op verzoek van keuze menu ook nog een appje gestuurd. Nog altijd volledige radio stilte, na een paar dagen nog niets vernomen, weer opnieuw geappt wederom geen reactie. Toen aangegeven dat ik wanneer ik niets vernam ik aangifte zou doen bij de politie voor internet fraude. Na een half uur direct wat terug gehoord, het is te druk. Zonder een sorry of een naam eronder. Paar uur later een e-mail ontvangen dat de ipad die ik besteld had niet op voorraad is en deze bij een leverancier besteld moet worden, dit is erg vreemd gezien op de website stond dat hij voorradig was. Krijg ik een optie om een duurdere ipad te kopen met bij betaling waarbij staat vermeld dat je deze wel kan updaten tot ios14, terwijl ik een air2 had besteld en deze ook al thuis heb en gewoon alle updates kan downloaden, dus willen ze doen geloven dat met mijn bestelde ipad niet zou kunnen. Ze bieden nog een optie 2 maar daar staat niet bij ingevuld, lekker slordig. Er is ook een optie van geld terug, uiteraard hier voor gekozen nu maar afwachten of en hoe snel ze dit afhandelen. Mijn conclusie waardeloze zaak en niet mee in zee gaan. Verzoek tot aanpassen beoordeling: Het geld is inmiddels teruggestuurd en alleen een sorry het is druk. Verder gaan ze inhoudelijk nergens op in. Dus mijn eindoordeel blijft hetzelfde!
Het klopt, excuses voor de overlast maar het is extreem druk. We hebben uw geld teruggeboekt. 9 jan. 2021 om 14:29 herroeping order 518199 TERUGGESTORT
Originele beoordeling
Prima verzorgt alles
Zeer vlotte levering Alle afspraken nagekomen
Ik had nadat mij eerst een voorstel was gedaan 5 minuten later opgebeld om toch bij mijn eerste keuze te blijven. Hier is niet naar geluisterd. Het pakket zou net zijn ingepakt wat dus betekent dat het ook weer uitgepakt zou kunnen worden. Ik ben dus geschoffeerd als klant. Ik heb nog nooit zoiets grof en schandaligs meegemaakt. Wat de reden ook van jullie is geweest het blijft puur asociaal.
Het is ook bijna nooit goed ;) Bij akkoord van een voorstel voor een ander product zorgen wij dat dit direct wordt verzonden, we houden dan geen rekening meer met nog een wijziging. Terugsturen is altijd mogelijk toch? Ruilen is bij ons geen probleem.
Is tweede keer dat ik hier koop Zullen er zeker nog een paar keer kopen
Website lijkt niet up to date te zijn. Showroommodellen zijn niet -altijd- op voorraad. Daardoor wat argwaan gekregen, maar na telefonisch contact een uitstekend voorstel gekregen en goed afgehandeld
Dat is super en snel!!!
Toonzaal model iphone gekocht. De site vermeldde ‘kleine krasjes’, maar eerlijk gezegd zie ik er helemaal geen. Zéér tevreden met het product, de prijs en de vlugge levering.
Goede ervaring, goede communicatie, gewoon zoals hetaltijd zou moeten zijn maar dat is niet door iedereen zo gedaan.
En ja hoor ik ben dan ook zeer tevreden met mijn iPad die ik dan heb ontvangen en zo verzorgd gelijk een nieuw Apple toestel . Dank je wel
ipad online besteld en laten bezorgen
Mijn telefoon kreeg ik geleverd, bleek dat hij niet werkzaam was. Vervolgens heb ik het keurig ( goed verpakt) terug gestuurd, keurden ze het retour af omdat zij vonden dat het niet goed verpakt was
Voor de bestelling vanuit België 2 X gebeld met een verkoper die garandeerde dat de tablet mét simcardslot + lader zou geleverd worden . Leveringstermijn werd nageleefd , echter de inhoud niet , een tablet zonder simcardslot . Na ingebruikname verschijnt de boodschap " Voer uw code in " De miserie begint . na ettelijke pogingen en talrijke - soms vruchteloze - telefoons naar het bedrijf de tablet terug gestuurd . Portkosten ten laste van de ontevreden koper . 't spul heeft er toen een maand liggen stinken en na terug 2 telefoons doodleuk de boodschap dat die terugkweam naar Belgie , dat ik er maar mee naar de Apple -winkel moest gaan en mijn plan mee trekken : En dit terwijl ik NOOIT of te NIMMER een code heb gegenereerd op het toestel . Uiteraard werd ik niet geholpen in de Apple winkel omdat het toestel gerefurbished was . Als kers op de taart bovenop de kost van een verkeerd gestuurde bestelling heeft het bedrijf nog de gore lef van me een factuur te sturen van ZIJN portkosten terwijl het initieel de fout is Computerwinkel Spijkenisse dat ze de FOUTE bestelling opsturen , afgezien van het feit dat er een code op zat . Deze handel neigt m.i. naar platvloerse oplichting om van bepaalde brolstukken - waar ze in Spijkenisse niet mee wegkunnen - te verpatsen aan klanten. Mocht Spijkenisse geen 350 km van mijn locatie gelegen zijn ging ik mijn gram halen .
Wij nemen de iPad terug of ruilen hem om als u zelf het gekozen wachtwoord er weer vanaf haalt. Helaas zijn wij niet in staat om uw wachtwoord te raden of te verwijderen, met dit probleem hebben wij u doorverwezen naar Apple zelf. Omdat u aangeeft gebruik te hebben gemaakt van de iPad en de installatie te hebben gedaan is het niet anders dan dat u zelf het wachtwoord heeft aangemaakt.
Snelle levering goede producten
Zonder moeite bestelling kunnen plaatsen, en deze werd snel en netjes verpakt geleverd
Ipad besteld, demo model. Je ziet niet dat hij gebruikt is terwijl in de omschrijving enkele krasjes stond, nou dan moet je hele goede ogen hebben. Batterij nog 95% prima voor normaal gebruik. Keurig verpakt en verzonden in bijzonder stevige en handige doos met bescherming voor de Ipad. Alles bij elkaar: Blij mee!
Na een telefonisch adviesgesprek bij deze sjaggeraars een refurbished Dell latitude E5430 besteld met installatie Windows 7. Deze laptop werd eergister (22-12-20) geleverd. Direct bij het opstarten bleken twee ernstige problemen, waarover ik dezelfde dag telefonisch contact met de verkoper heb opgenomen om een melding te maken in de hoop dit samen op te lossen: 1) De accu was kapot. 2) De videokaart gaf errors en crashte applicaties. Betreft de kapotte accu vertelde de verkoper mij dat dit mijn eigen risico was en dat ik wel een nieuwe accu kon bestellen, tegen meerprijs. Niet chique. Bij de installatie van Windows 7 had men zelf al kunnen zien dat de accu niet functioneerde, want de permanente pop-up op het scherm is er vrij duidelijk over. Betreft de videokaart problemen meldde de verkoper mij nonchalant dat "de bijbehorende drivers" gratis van "internet" te downloaden zijn, hoewel ik een particuliere klant ben zonder kennis over hoe dit te doen én ik een gebruiksklare laptop had besteld. Dat laatste was dus allerminst het geval. Na de inadequate staat van het bestelde product bleef een adequate telefonische ondersteuning van verkoper dus ook uit. Als klant werd ik met een kluitje in het riet gestuurd. Ik ben daarom gisteren maar naar een andere computerwinkel gegaan om de boel te verhelpen. Hun diagnose: 90% van drivers waren niet geïnstalleerd, o.a. video drivers. Dit hebben zij alsnog voor mij gedaan. Totale extra kosten: 80 euro (en dan hebben we het nog niet over de kapotte accu). Bij contact met verkoper vandaag over de slechte gang van zaken geven zij aan dat "er vanuit gaande dat mijn verhaal klopt..." (hondsbrutaal, klantvriendelijkheid 0,0) niet aansprakelijk zijn en mijn garantie op dit defect geleverde product per direct is vervallen. Zij trekken hun handen er na levering dus compleet vanaf! Nu, dan ga ik over tot breeduit negatief recenseren en zal ik mijn omgeving afraden om te best
We hebben u telefonisch verschillende oplossingen geboden. 1) Een andere accu nasturen (zonder garantie) 2) Met een korting een nieuwe accu nasturen 3) Aangegeven waar u op de dell website de drivers kunt vinden die u eventueel mist. De oude Windows 7 versie die door ons nieuw geïnstalleerd is heeft wat meer Windows updates nodig voordat uw videokaart optimaal zal worden aangestuurd. Dit doet Windows vanzelf. Daarnaast is het herroepen of retourneren van uw bestelling altijd mogelijk. Wij zullen dan de laptop opnieuw bekijken en herstellen indien er fouten zouden zijn gemaakt door onze technische dienst. Geef ons ook de kans om iets te herstellen. Helaas heeft u een andere keuze gemaakt.