Duidelijk. Goede prijs. Snel.

Zoals de omschrijving.

• Klantenservice

Voorraad status lastig, nette communicatie

De bestelde iPad bleek in tegenstelling tot wat er op de site stond niet op voorraad. Dit is snel gecommuniceerd en een alternatief aangeboden. Deze tweede levering had naar mijn idee iets sneller afgehandeld kunnen worden zodat het product eerder had kunnen arriveren. Zondag besteld, donderdag in huis was voor mijn dochter een flinke oefening in geduld. Koertom bij refurbished materiaal begrijpelijk dat de voorraad niet altijd klopt en lastiger is om aan te vullen maar goed gecommuniceerd. Logistieke afhandeling kan nog iets beter.

• Klantenservice

Geen communicatie en product met gebreken

Op de site worden levertijden van 1 dag vermeld. In de praktijk duurt het een week en krijgt men geen reactie als men naar de status van de levering vraagt. Bovendien bleek van de bestelde iPhone de camera niet te werken. De retourkosten heb ik zelf moeten betalen. Ook bij vragen hierover niets gehoord. De kosten van het teruggestuurde product zijn nog niet vergoed.

• Klantenservice

Je krijgt wat je koopt en meer.

Ik kocht een laptop en kon een nieuwe accu erbij bestellen, ik dacht als de oude nog voldoet hoeft dat niet en mocht dat niet zo zijn koop ik later een nieuwe. Tot mijn blije verrassing werd er een nieuwe accu bijgeleverd . En hij werkt prima

Slechte ervaring.

Op e-mails wordt niet gereageerd. Uiteindelijk via WhatsApp gecommuniceerd.Door een verkeerd advies was het bestelde niet geschikt. Bedrijf weigert de geringe terugzend kosten niet te betalen.

Zoals altijd zeer betrouwbaar

Externe laptopschijven besteld voor interessante prijs. Snelle levering. Ook de info omtrent verzending uitstekend

Vreselijk!

order uiteindelijk geannuleerd omdat levering maar uit bleef. Kon vervolgens weken op het geld wachten. Nooit ingeschreven voor een nieuwsbrief, maar blijf deze ontvangen ondanks meerdere afmeldingen. Vreselijke webshop en niet bestellen.

• Prijs N.v.t.

Betrouwbaar.

Het klinkt eenvoudig,maar heel belangrijk bij aanschaf van een mobiel.

• Klantenservice

leuke lader voor een scherpe prijs !

Leuke lader voor een scherpe prijs

Niet helemaal tevreden

Op een vraag wordt niet op gereageerd. Het versturen duurde erg lang. Ik was bang dat ik te maken had met een nepwinkel ....sorry. Dat is dus niet zo.....juist omdat ik nergens een antwoord op gekregen had. Ik zal het dus toch maar aanbevelen.

• Klantenservice

Zo als altijd gewoon TOP!

Al meerdere malen iPhones en iPads aangeschaft. Nu ook weer een IPhone en IPad. Voor een hele scherpe prijs en volgende geleverd. Zien er ook nog een goed uit!

Veel tevreden

Hele snelle levering en super kwaliteit

uitstekende kwaliteit/prijs verhouding

Na bestelling van de goederen binnen 2 dagen goed verpakt ontvangen. De airco werkt perfect en alle materialen benodigd waren in de doos aanwezig. Zelfs de afvoerslang voor het water wat de airco afvoerd. Wat bij sommige andere airco's ontbreekt. Bedankt voor de goede service.

• Klantenservice

Levering duurde lang, op een reply wordt niet gereageerd.

Had een DELL computer besteld, ging er van uit dat de levering vrij vlot zou verlopen (5 á 6 dagen), maar helaas. Wel meteen bevestiging dat de bestelling was geplaatst, echter na een week een mail dat de levering langer ging duren ivm niet op voorraad hebben van de computer, jammer dat dat bij de bestelling niet meteen vermeld is. Ik kon kiezen tussen wachten op bestelling, een andere computer kiezen of de bestelling annuleren. Ik koos voor wachten op levering. Dit ook geantwoord, nooit een reactie gehad, je moet er dus maar vanuit gaan dat het wachten op de levering wordt, slordig. Omdat de levering nu later werd heb ik een mail gestuurd of er geleverd kon worden na een bepaalde datum, nooit reactie op gehad. Maar inderdaad werd er na die datum geleverd (dit ivm vakantie). Om positief af te sluiten: het geen geleverd is werkt goed, fatsoenlijk ingepakt in bubbelplastic en kartonnen doos. Ik zou wat aan de communicatie doen omdat dat duidelijkheid geeft en een positievere reactie oplevert uiteindelijk...

• Klantenservice

Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding.

Online besteld, overleg gehad over levertijd en welk type. Goede ervaring. Zeer blij mee met mijn product.

• Klantenservice

Slechte communicatie, niet geleverd volgens bestelling.

Bestelling 2x iphone 7+, nieuwe accu, geen krasschade inclusief opladers. Volgens website voorradig en leverbaar. Na enkele dagen geen berichtgeving telefonisch contact gezocht. IPhones bleken niet direct leverbaar, als alternatief 2x iphone 8 aangeboden gekregen onder dezelfde voorwaarden. Na enkele dagen 2x Iphone 8 ontvangen, echter met krasschade op scherm en gebruikte opladers.Getracht tot 2x toe via mail tot een oplossing te konen. Namelijk minimaal 70 euro teveel betaald doordat de extra's die in rekening zijn gebracht niet geleverd zijn. Na 1x bellen en 2e mailing geen reactie meer terug gekregen..

• Klantenservice

Heel tevreden. Alleen jammer dat de XP in het engels is geinstalleerd, maar voor de rest picobello

• Klantenservice N.v.t.

Slecht bereikbaar, maar toen het lukte was alles zo geregeld.

prima, op één puntje na

Laptop is in prima staat geleverd. Er was me echter verteld dat het verdelen van de harddisk in twee partities mogelijk was, maar dat was niet gebeurd. Het was fijn geweest als me dat was verteld, dan hadden we een andere oplossing kunnen zoeken.

• Klantenservice

Nadat ik gebeld heb waar de telefoon bleef. Kreeg ik een voorstel voor een ander toestel

Zeer positief

Correct, snelle levering, volledig in informatie. Netjes verpakt.

• Klantenservice N.v.t.

Awful!

I ordered an S8 plus from them, received an S8 and i have been waiting 3 weeks for the rest of my money back! I tried calling, sending whatsapps and i have not even gotten a simple reply! I do not recommend at all!

Goeie service

Goeie service, ook als er problemen zijn

• Klantenservice

Goede service, goede kwaliteit producten.

Goede kwaliteit producten voor een prima prijs. Een refurbished iPhone en iPad besteld en allebei de producten doen het naar behoren.

totaal geen communicatie

Geen bevestigingsmail, wel reclamemail, een week later bezorgd dan toegezegd. Ik had aangegeven de artikelen zelf op te halen, maar deze werden toch via post.nl bezorgd.