• Klantenservice

Alles liep zoals gewenst ondanks de drukke periode. Zeer tevreden met de aankoop.

Snel geleverd.

de I pad werd snel geleverd. En werkt naar behoren. Helaas de bijgeleverde oplaadkab werkt niet. Verder tevreden

Afspraak = afspraak

Dit is zoals je verwacht behandeld te worden bij een (klein) bedrijf. Persoonlijk en flexibel. Toen ik de bestelde iPad air 2 wilde ruilen naar een iPad 5 werd de bestelling zonder moeilijk doen gelijk nog aan de telefoon aangepast. Voordeel van zo'n klein bedrijf is dat je gelijk de juiste persoon te pakken hebt zonder dat eerst overlegd moet worden met een meerdere. Werkt erg prettig. De iPad had ik de volgende dag in huis en precies volgens de omschrijving; als nieuw. Kortom niets dan lof voor dit bedrijf. Aanbeveling waard!

• Klantenservice

mijn ervaring is qua producten goed en bij de 2e tablet netjes gebeld wel wat laat na de bestelling datum dat ze het niet meer op voorraad hadden en een andere oplossing voorgesteld. Echter qua bereikbaarheid slecht niet 1x te pakken gekregen en geen antwoord op het bericht die ik met mijn vraag had gestuurd. Voor de rest een blije dochter en blijde ouders En in de toekomst zullen we zeker als het jolig is bij hun bestellen.

• Klantenservice

Duidelijke site en goed geleverd.

De goedkoopste voor een refurbished Apple product.

• Klantenservice

In deze moeilijke tijd , probleem met levering , super opgelost.

Goed bedrijf met goed product geleverd

Teleurstellend

De accu van de refurbished iPad Air 16GB bleek totaal op en het apparaat viel bij elke handeling spontaan uit. Dit had ComputerWinkelZwijndrecht vooral zelf moeten en kunnen constateren. Return to sender... Het goede nieuws: geld wordt teruggestort.

Snelle duidelijke service

Makkelijk enduidelijk te bestellen en houd je op de hoogte tot pakketje arriveert

Goede service!

Na een bestelling van een iPhone 7 heb ik die terug moeten sturen. Bleef hangen op t Apple logo. Na contact te hebben gehad kon ik m’n telefoon terug sturen. Ik heb een andere gekregen. De communicatie kan wel beter want soms krijg je geen reactie. Al met al wel tevreden en een goede service gekregen.

Tevreden

Mijn aankoop was mooier dan dat de verkoper had beschreven. Zeer nette en goede afwikkeling.

Alles prima geregeld

Goede ervaring

Alles duurt erg lang

De nieuwe telefoon die ik besteld had was na een paar maanden al kapot. Communicatie via app en mail duurde lang voordat ik een goede reactie kreeg. Telefoon retour gestuurd voor reparatie en is weken weggeweest voordat ik deze eindelijk terug kreeg. Er is een nieuwe accu ingezet voor 6,90 euro (viel nog binnen de garantie). Daar blij mee, maar service kan vele malen beter

Zéér tevreden!

Goed spul, prima verpakt. Snel geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Toestel ontvangen zeer goede staat. Vanwege Coronavirus niet al te lange vertraging in verzending.

Communicatie via Whatsapp en mobiele telefoon ging goed.

Goede ervaring

Het is mijn 2de aankoop van een iPad. Dik tevreden. Ook even een vraag Ik heb een laptop Lenovo.Helaas is de deksel kapot, is er misschien interesse van jullie kant. De laptop is nog vrij nieuw.

• Klantenservice

2 refurbished iPhone’s gekocht met lichte gebruikersschade, maar ze waren gewoon als nieuw!

Snel en goed en eerlijk

Gewoon uitkiezen op de webshop, extra info staat erbij, en dan bestellen. Snel in huis.

Goede service ..

Matrox De ide - schijf is in goede staat aangekomen . Heb hem ondertussen in een pentium 4 gebouwd . En hij loopt weer als een zonnetje voor de XP Games . Bedankt voor de snelle toezending .

Praktisch en betrouwbaar

In de roerige tijden van de coronacrisis bestelde ik een nieuwe iPad. Het door mij gewenste model bleek niet leverbaar, maar een ander type dat wel beschikbaar was werd tegen een schappelijke meerprijs aangeboden. De producten, de prijs en de service zijn goed, al gaat niet alle communicatie in één keer goed.

Second purchase from ComputerWinkelSpijkenisse.nl

Excellent service and delivery

Super snel

• Klantenservice

Er is gelijk na mijn bestelling contact met mij opgenomen omdat het product alleen in andere kleur op voorraad was. Ik werd vriendelijk te woord gestaan!

Batterij is slecht

De iPad mini ziet er goed uit maar de batterij gaat niet lang mee.

• Klantenservice N.v.t.

iPhone 6 refurbished besteld, met kleine krasjes. Telefoon ziet er als nieuw uit! Alleen jammer dat bij bestellen op de site de voorraad niet klopt waardoor je uiteindelijk (als je daar zelf voor kiest) toch nog iets duurder uit bent. Verder wel snel in reageren op mail!