iPhone 7 gold

In het begin was is bang om opgelicht te worden.. toen toch de iPhone besteld.. 2 dagen later kreeg ik een mail dat de door mij gekozen iPhone tijdelijk niet beschikbaar was en pas 2 weken later geleverd kon worden. Toen kreeg ik een mail met mooie opties voor iets meer geld een zelfde telefoon met meer geheugen! Daar was ik heel blij mee aangezien ik de telefoon snel nodig had. Eenmaal de mail verstuurd was de telefoon ondanks de feestdagen toch binnen 3 werkdagen binnen! Top!! Alles ziet er netjes uit! Echt ontzettend blij mee 👍🏻

Nog niks ontvangen 2 maanden geweest

Ik ben nog steeds aan het wachten op site staat leverbaar, maar wat hoor ik volgens hun december maand heel druk en niet meer over is, we wachten op de voorraad als die weer leverbaar is dan sturen we het op. Maar ik wacht nog heel even anders wil ik mijn geld terug.

• Klantenservice

Geheel volgens verwachting en snel bezorgd

• Klantenservice N.v.t.

Houden zich niet aan afspraak.

Bestelde accu voor laptop was plotseling onvindbaar in het magazijn. Daarbij was het teveel moeite om de accu te bestellen en na te leveren. Gewoon afgedaan met: niet leverbaar. Terwijl ik de accu elders zelf wèl kan bestellen. Zeker geen aanrader, hier bestel ik nooit meer iets. Klantonvriendelijk en onbetrouwbaar zou ik zeggen. Sterke afraden dus.

Geweldige service!!

Goede prijs, uitstekende service!

Goede iPhone 6, mooie prijs aleen

Deze iPhone 6 gekocht omdat mijn vorige telefoon in de wc was gevallen. Kwam snel binnen en het resultaat is ook goed! Een zekere aanrader voor mensen die niet veel te besteden hebben goed toestel voor weinig.

Klantvriendelijk

Ik had een iPhone 6 aangeschaft, maar het bleek niet helemaal in orde te zijn. Ik heb het toestel mogen omruilen voor een andere en het is ook nog op tijd bezorgd. Top service!

• Klantenservice

iPhone 7 gekocht met 128 Gb toestel doet het goed en ben blij met de prijs die ík ervoor betaalde

• Klantenservice

even twijfel, maar goed opgelost

Hopelijk wordt voor meer klanten het contact beter. iPad besteld via de site en direct betaald. Volgende dag bleek iPad niet voorradig en via mail werd een ander type aangeboden.. Dat wil je eigenlijk niet! Zoals een aantal reviews verder is er inderdaad lastig contact te krijgen (bel, mail, geen contact), frustrerend. Whatsapp ging iets vlotter, geld terug was mogelijk, maar een 'betere iPad was het alternatief. Deze werd geleverd en netjes verpakt Ik heb begrip voor andere reviews, maar het kán dus wél positief. Hopelijk is de eventuele garantie procedure ook in orde. Hopelijk gaat het bedrijf wat aan bereikbaarheid doen. Eenmaal contact, prima afhandeling

• Klantenservice

Netjes op tijd geleverd,en goede service

Slecht!

Ik heb een iPhone besteld bij deze winkel. 1. Na 5 dagen zonder enig bericht over de voortgang van mijn aankoop, reageert de winkel niet op mails en was binnen hun openingstijden niet telefonisch bereikbaar. 2. Na 9 dagen zonder enig bericht over de voortgang van mijn aankoop, reageert de winkel niet op mails en was binnen hun openingstijden niet telefonisch bereikbaar. 3 Na 12 dagen zonder enig bericht over de voortgang van mijn aankoop heb ik de bestelling geannuleerd en heb ik op een andere weg naar een telefoon gezocht. 4. Na 14 dagen zonder enig mailcontact en telefonisch contact, krijg ik jawel, een mailtje dat mijn telefoon onderweg is. Zo een geautomatiseerd mailtje kan schijnbaar wel. Aangezien ik afgezien heb van mijn aankoop heb ik mijn pakketje nog niet opgehaald en ligt te wachten om naar jullie retour te gaan. Zoals aangegeven zie ik graag zo snel mogelijk mijn geld terug.

Geen product ontvangen

Ik heb niks gekregen en er word niet gereageerd op mijn berichten.

Hele goede service

Heel vriendelijk en reageren snel en komen met goede alternatieve mocht er iets niet op voorraad zijn.

Geen oplossing

Ik koop een telefoon met 1 licht krasje blijkt een telefoon te zijn met op 3 van de 4 hoeken een behoorlijk beschadiging, mail gestuurd krijg ik als reactie, dan stuur je de telefoon maar retour. Geef ik een reactie daarop en daar hoor/lees je vervolgens niets meer op.

goede service

Toestel werkt goed

• Klantenservice

Mooi product. Goede prijs. Fijne service.

Op Black Friday een iPad Mini 2 gekocht. Als nieuw, maar kwam binnen met beschadiging. Ook bleek het de zilver-zwarte variant i.p.v. zilver-wit. Dat werd in een telefonisch overleg door de medewerker keurig opgelost.

• Klantenservice

Moeizaam, maar uiteindelijk wel prettig

Een issue over verzendkosten is uiteindelijk netjes afgehandeld.

Niet al te goed

De levering is niet zo goed ' er word steeds een ander dag op gezecht wat niet kan

• Klantenservice

Snel antwoord op alle vragen en duidelijke info. TOP service!!

goede webshop

service op zich goed maar reeds 2 maal niet op het aangegeven levereringsadres bezorgd

• Klantenservice

Prima prijs kwaliteit en snel geleverd

Mijn iPad Air 2 werd snel geleverd voor een goede prijs. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. De iPad was in bijna nieuwstaat zoals gemeld. Kortom, levering zoals je dat wilt.

IPad air 2 gekocht

Mooie iPad en werkt tot nu toe goed, ben benieuwd of er nog bijzonderheden aan het licht komen. Het moet een demo model zijn maar er staan diverse mappen in van 2015. Maar zo lang alles goed is en blijft ben ik tevreden !! Zo ver dus tevreden en hij ziet er zeker goed uit

Slecht

Na bestelling krijg ik een mail dat de iPad op het moment niet leverbaar is en dat het wel 2weken kan duren ik krijg na tel contact dat ik een beter en nieuwer iPad kan bestellen na bijbetaling van 25€ ik ging hier mee accoort maar het duurde nog 2weken voordat ik de iPad kreeg ik kreeg gewoon de iPad die ik in eerste instantie besteld had met de rekening van het eerste bedrag dus ik heb 25€ voor niets bijbetaald heb hier over gemaild maar niets gehoord ook tel krijg ik geen contact voel me opgelaten ook de iPad is geen showmodel maar een refrisser !!!!!!!

• Prijs N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Snel geleverd, mooi product tegen scherpe prijs!

De telefoon ziet er prachtig uit, deed het meteen goed. We zijn er blij mee!

Product prima vriendelijkheid matig

De man was aan de lijn zeer kortad en hard. Telefoon is prima