Slechte

Slecht ze nemen telefoon niet op reageren niet. Ipad niet gerepareerd omdat accu niet onder garantie valt terwijl ik nog geen jaar de ipad heb en 2 jaar garantie heb.

geen reactie tot annulering

Artikelen besteld, order "in behandeling". Na een week contact gezocht, geen reactie. Weer een week later order geannuleerd, krijg ik opeens een bericht terug dat ze iets gaan uitzoeken. Vervolgens worden zonder overleg toch de producten opgestuurd... Al met al vooral slechte communicatie.

• Klantenservice

Communicatie mssn wat minder product uitstekend

Goed produkt

• Klantenservice

Binnen de tijd super service en kwaliteit.

Na paar dagen extra mail gestuurd te hebben ben ik een tevreden klant. Ik zou niet schrijven : Op werkdag voor 15.00 uur besteld, indien op voorraad de dag erna in huis. Gewoon duidelijk communiceren: Geld is ontvangen-bestelling wordt gereed gemaakt-bestelling is aangeboden. En bij eventuele vertraging dit melden. In mijn ogen neemt dat ook iets van mijn bezorgdheid af. ik maak toch best wel een hoop geld over van te voren en als ik dan 2 dagen niets hoor...…….! Maar voor de rest super.

Leveren niet

De telefoon die ik had gekocht bleken ze helemaal niet te hebben en kon ook niet geleverd worden. Aan de telefoon een chagerijnige medewerker die als mantra had “ 1 dag levertijd is slechts een indicatie” na twee weken had ik wel mijn geld terug.

Spannend

Het was spannend omdat de levering niet binnen 2 dagen lukte en ik 2 weken heb moeten wachten op mijn telefoon maar uiteindelijk toch gekregen en voor de rest prima geholpen en te woord gestaan

Heel slecht

Ik heb telefoon en laptop besteld, die was niet op tijd ingeleveerd. Na 9 maanden mijn telefoon deed niet meer blijkbaar de battery was leeg. Ik moest die terugsturen en moest ik nog extra bijbetalen.

Goede IPhone 6 Plus gekocht bij kiyoh

De eerste iPhone showmodel was na 2 dagen niet goed. Ik kon de iPhone niet naar fabrieksinstellingen terugzetten, kon er niets meer mee doen. Retour document gedownload en terug gestuurd. Ondanks dit probleem heeft de verkoper ons een ander showmodel iPhone Plus toe gestuurd. Deze doet het heel goed, we zijn er heel blij mee 😁. Dit noem ik goede service van de verkoper 👍🏼👍🏼👍🏼.

• Klantenservice

Geld teruggekregen na niet geleverde iphone

Geld teruggekregen na niet geleverde bestelling. Klantenservice kan iets sneller maar wel uiteindelijk eerlijk gehandeld wat ik apprecieer.

• Verzending N.v.t.

prima en betrouwbaar

Snellen levering maar een langzaam antwoord. Verder een betrouwbare firma.

• Klantenservice

Goede apparatuur. Degelijke service.

• Klantenservice

Mooie telefoon voor redelijke prijs

Aangegeven model was er niet, werd snel een andere uitvoering aangeboden Dit zorgde wel voor meerdere berichten in hele korte tijd. Beetje een verwarrende afhandeling Desondanks dik tevreden met de telefoon

• Klantenservice

Ze doen wat ze adverteren Correcte afhandeling en snelle teruggaaf van financiëbij retourzending

Zeer vriendelijk.

• Klantenservice

Goed gevoel aan deze deal over gehouden!

De iPad Air 2 met 64g bevalt enorm goed. De accu is top en de prijsstelling zeker. Hij is volgens afspraak op tijd geleverd. Goede deal

Snelle en keurige afhandeling

Aanrader

• Klantenservice

Zeer slecht! Garantie tot voordeur (tegen betaling verlengbaar).

Mijn dochter (11 jaar) kocht op 22-11-2018 een iPhone 6S (basisprijs 200 euro). Bij deze bestelling heb ik direct een nieuwe accu laten installeren (20 euro) en de garantie van 3 maanden verlengt naar een jaar (10 euro). Met alle bijkomende kosten was het totaalbedrag 235 euro. Na korte tijd begonnen de problemen: het scherm werkte steeds een paar minuten prima, en reageerde daarna ineens niet meer op touch-invoer. Ook de batterij, die ik nieuw had laten installeren, bleek op te zijn (en leek dus in het geheel niet vervangen te zijn). Hierover heb ik een mail gestuurd aan Computerwinkel Spijkenisse en ontving een mail terug dat deze onder de garantie zou worden gerepareerd. Na insturen van het apparaat ontving ik echter een mail terug – garantie afgekeurd want de originele doos zat er niet bij. De batterij zou wel zijn vervangen. Er zat ook een factuur bij van EUR 5 voor de verzendkosten. Toen ik belde werd me doodleuk meegedeeld dat ze eigenlijk helemaal geen reparaties uitvoeren onder garantie, met uitzondering van het vervangen van een batterij. Met andere woorden: “We verkopen wel garantie, maar leveren die niet”. En dan wel 5 euro eisen om je niet gerepareerde apparaat terug te sturen??? Ik heb aangegeven dat ik hierover een beoordeling ging geven en dat die niet positief zou zijn. Dat vond de betreffende medewerker “chantage”. Wat ik vind van het verkopen van kapotte telefoons en het verkopen van garantie die je niet geeft laat zich raden. Toen ik eenmaal op internet beoordelingen zocht over deze winkel werd ik overspoeld met klachten en slechte ervaringen.

Tot 3x toe ipad aangeschaft

Prima verkoper ging alle 3x goed en snel.

• Klantenservice

Je ontvangt wat je verlangt.

Snelle levering, product in de staat zoals omschreven geen negatieve punten om aan te merken. Verdiend aanbeveling.

• Klantenservice N.v.t.

Redelijk tevreden

Bereikbaarheid was niet erg goed. Levering was een dag te laat en geen goede track en tracé. Prima prijs/kwaliteit verhouding, maar de service kan beter.

• Klantenservice

Goede ervaring met dit bedrijf

Snelle aflevering , fijne laptop

Snel geleverd.

Gekregen wat ik heb besteld. Snelle levering. En een heel blij jongetje.

Niet zo goed

Telefonisch niet bereikbaar. Op app word niet gereageerd. Op mail word na lanfe tijd gereageerd.

• Klantenservice

heel tevreden en zal nog bestellen

heel vlot verlopen en na 1 tel met klantendienst was het probleem omtrent betaling opgelost. het after pay systeem werkt wel niet mr dat is met de ervaring die ik heb v mijn eerste levering niet meer nodig. Bij de volgend bestelling zal ik met veel plezier direct betalen.

Uiteindelijk zeer prettig

Na lang wachten op mn betaalde besteling meerdere leren mail /bel/ app pogingen.uiteindeljjk na een week te pakken gekregen .mn verhaal uitgelegd dat ik een besteling had geplaatst betaal maar totaal geen communicatie kreeg.meneer ging het nakijken en bleek dat de betaling wel binnen was maar niet corect doorgeven.meneer heeft alsnog ter compensatie een model iPhone plús 64 gb ipv van 16 gb gegeven zonder extra kosten de volgende dag had ik het toestel alsnog in huis super opgelosd .

Top winkel

Hele snelle afhandeling