Verkeerde telefoon met kapotte accu

Silver white iPhone 6s demomodel besteld. Wist dat hij niet nieuw was maar wat ik kreeg was een goudkleurige met deukje in bovenkant. Erger is dat deze telefoon het nog geen 20 minuten doet als gevolg van een kapotte batterij.

Chaos

Ipad air2 besteld. Op tijd geleverd gekregen, maar het bleek een gewone air te zijn. Telefonisch bijna niet bereikbaar. Per email de vraag gesteld hoe de fout opgelost zou worden. Reactie was € 25 korting of omruilen. Ik wil geen korting. Anders had ik geen Air2 besteld. Meteen een nieuwe order ingegeven. Betalen met afterpay was niet mogelijk. Dan maar met bankoverschrijving en de boodschap dat betaling wordt verrekend met retourzending verkeerd geleverd apparaat. Na 5 dagen de bevstiging dat de bestelling "in behandeling" was. Verder geen inhoudelijke respons. Dikke duim naar beneden voor deze "computerwinkel".

goed genoeg

goedkoop en goed product

goed en snel

Goede kwaliteit Snel bezorgt Niet al te duur

• Klantenservice

Besteld, betaald en niet op voorraad. Geld wel teruggekregen.

Mijn zoon bestelt van zijn spaargeld een refurb iPhone, na app contact welke er op voorraad was. (telefonisch slecht bereikbaar vanwege vakantie) We moesten vanwege dagprijzen op de site kijken en daar bestellen. Dit advies opgevolgd en via iDeal betaald. Toen bleek dat, na diverse malen navragen via de app waar de bestelde iPhone bleef, het artikel toch uitverkocht. We krijgen alternatieven aangeboden maar die waren niet passend. Geld teruggevraagd. Duurde zo'n week voordat dit geregeld was. Kortom: Het komt financieel wel goed maar waarom niet een actuele voorraad op de site waardoor terugstorten niet nodig is en je direct kunt kiezen voor een alternatief of verder shoppen! En het scheelt dit bedrijf een hoop vervelende telefoontjes.

• Verzending N.v.t.

Was zeer tevreden

De prijs was niet te duur De bezorging was zeer goed vond ik lekker optijd en het product is goed binnen gekomen.

• Klantenservice

de kids zijn er heel blij mee!

mooie prijs -kwaliteit

• Klantenservice

Volgende keer zeker weer de keuze voor jullie

Lange levertijd...

Levertijd 1-5 dagen... zeg maar 5 weken... Voor de rest, toestel ziet er goed uit en werkt goed.

• Klantenservice

Na een retourtje en ff wachten toch erg blij met aankoop

IK heb een Iphone 6 gekocht. Ik heb de eerste levering moeten terugsturen ivm defect in locatievoorziening op Iphone. Daarna wel wat gedoe met ruilen en wachten op nieuw toestel. Zeker 2 weken. Nu nieuw toestel ontvangen en toch wel weer erg blij met de levering en de prijs. Thanks en ik ga er zeker weer kopen....

• Klantenservice

Goede site, top prijs, duidelijke foto en informatie over het toestel. Super service. Super snel geleverd. Toestel voldoet meer dan verwacht.

• Klantenservice

Vlottte levering. Goede service. Toppie.

Korrekt winkel.

• Klantenservice

Bestelling kwam snel en voldeed aan verwachtingen.

• Klantenservice

Goede service en uitstekende kwaliteit

IPad air gekocht...super staat ontvangen...levering 1 dag later dan op website aangegeven want was voor 15.00 uur besteld. Daarom 4 sterren maar overall zeer positief en tevreden over de aankoop en levering

mooie prijs!

Heel blij met mijn aankoop, enkel jammer dat er geen originele Apple-lader en -kabel is meegeleverd.

snel en eficient.

bestelling snel in huis ,het is voor mij het belangrijk.daarbij de product is prima.

een flop

Ik heb de computer een poos geleden teruggestuurd omdat hij niet aan de praat te krijgen was. Of ik mijn geld terug zal zien? Ik vraag het mij af.

Snelle verzending , prima product

Nvt

• Klantenservice

Goeie telefoons en weinig schade tezien

Ik heb een iphone 7 gekocht bij jullie, maar de speaker aan de linkerkant doet het niet dat is jammer. Maar voor de rest is alles goed

• Klantenservice N.v.t.

Super snelle levering & betaalbare mobiel

Een snelle levering met keurige bevestiging. Verder prima mobiele telefoon voor prima prijs.

• Klantenservice N.v.t.

Goeie klantenservice en goed product!

Een super vlotte en vriendelijke communicatie via mail en whatsapp. Ik kreeg zelfs een gratis upgrade van het product omdat wat ik wilde niet meer op voorraad was. Top!

• Klantenservice

Kreeg op tijd een mail en kon hem direct ophalen. Duidelijk en snel binnen.

• Verzending N.v.t.

Helemaal happy!

Snelle levering, super klantenservice en product conform beschrijving, mijn dochter is helemaal blij met haar kado!

• Klantenservice

top! snelle levering en kwaliteit

Snelle levering, men doet wat men belooft

Goede zakelijke afspraak.

Vind uw software storend betreffende track+ trace , het zegt bij voorbaat , morgen in huis!!!!, de dag daarop, morgen in huis!!!!, Terwijl het gewoon na 3 dagen via post.nl geleverd wordt! Misschien een aandachtspuntje ter verbetering. Mijn bestelling bij u is naar tevredenheid en ik zal in de toekomst zeker weer bij u een bestelling plaatsen.