Snelle levering en een gratis update naar 64GB

Prima levering en communicatie. Ipv een 32 GB toestel kreeg ik zelfs een 64GB zonder bijbetaling! Het toestel zelf is nagenoeg zonder gebruikerssporen. Topwinkel!

Zeer slecht

Ik heb sinds kort een I phone 7 zwart 32 GB besteld met grote verwachtingen,tevergeefs krijg ik het toestel binnen met grote teleurstelling. Blijkt dat het simkaart niet geaccepteerd wordt even later hebbik het naar een specialist gebracht om het te laten nakijken en wat blijkt Qualcomm chip kapot is. Nou als je toch 2 de hands iets koopt laat het dan minstens 1 jaar normaal werken zou ik zeggen en niet per direct een kapotte toestel in je handen krijgt. Na meerdere malen bellen mailen appen heb ik ze eindelijk te pakken gekregen en ja hoor retourkosten moet ik zelf betalen en dan nog dat ik gemats wordt mede omdat er ook een onderzoekskosten aan gebonden zijn van 100 euro en ja hoor die wordt ik gemats wat een lachertje dit bedrijf echt maar dan echt om te lachen 1 maal iets gekocht en dan ook nooit maar dan nooit meer. En dan zeggen ze nog van de toestel die je gerouteerd hebt werkt prima naar behoren en ik eet GRAS ja hoor. Ik noem ze een bende oplichters. Veel succes met jullie aankopen met dit oplichters.

Prima levering en snel

Goed product alles naar wens

Zeer slechte communicatie

IPhone besteld, wordt een week later bezorg blijkt de verkeerde te zijn opgestuurd, heb deze keurig netjes terug gestuurd vervolgens wacht ik nu al 2 weken op de juiste bestelling, mail gestuurd geen reactie tig x geprobeerd te bellen wordt nooit opgenomen, contact via Whatsapp wel contact maar op mijn vraag hoe gaan we dit oplossen blijft het heel stil, 26 Juni besteld en ondertussen zijn we 14 Augustus, vindt dit totaal geen service en als de iPhone dan niet op voorraad is neem dan contact op en op mijn vraag maak het geld maar terug over naar mijn bank GEEN reactie wordt hier zo moedeloos van, had deze voor mijn kleindochter besteld 14 jaar en ziet er elke dag naar uit,

super

super

Opgelicht!

Nooit meer hier bestellen! Verschrikkelijk bedrijf. De enige reden dat ik - ondanks de vele slechte reviews - toentertijd bij ComputerWinkelSpijkenisse mijn iPhone heb besteld was omdat zij de enige zijn die refurbished producten op factuur aanbieden en ik de telefoon als zakelijke telefoon gebruik. Dit was een grote fout. Na 6 maanden hield de telefoon er uit het niets mee op en was ik voor klanten onbereikbaar. Het scherm ging ineens op zwart en ik kreeg de telefoon niet meer aan. Het was een A-grade iPhone, waar dus in principe niets mis mee zou moeten zijn. Ik had gelukkig 12 maanden garantie erbij gekocht, dus ik stuurde de telefoon gelijk retour (begin Mei). Na een maandje probeerde ik contact te zoeken met ComputerWinkelSpijkenisse om te vragen voor een update. Ik heb namelijk nooit een bevestiging gehad. Na weken proberen, werd er eindelijk opgenomen. Toen werd mij verteld dat de telefoon correct ontvangen was en bij de leverancier lag voor reparatie. Een datum waarop ik de gerepareerde telefoon weer terug zou krijgen was niet bekend, aangezien reparaties geen prioriteit hebben (dat werd mij letterlijk verteld). Nu zijn we drie maanden verder en heb ik net met moeite contact gekregen met ComputerWinkelSpijkenisse. Ik vroeg om een update en mij werd verteld dat de telefoon spoorloos is. Of ik het track&trace nummer nog heb (3 maanden na het versturen). Dat track&trace nummer heb ik natuurlijk niet meer, aangezien mij verteld werd dat de telefoon correct was aangekomen. Kortom, geen track&trace, geen telefoon. Kortom, een erg louche bedrijf. Een iPhone hoort niet na 6 maanden kapot te gaan en de klantenservice is om te huilen. Ik had beter moeten luisteren naar alle negatieve reviews, want dit zijn gewoon oplichters. Ze verkopen telefoons met mankementen en weigeren je vervolgens te woord te staan. Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een bedrijf.

Top laptop

even een oude laptop nodig, snel binnen

waardeloze service

ik heb een paar weken gelden mijn iPhone 7 besteld. alles is gewoon netjes voorlopen ik kreeg de telefoon binnen in aantal dagen binnen en alles leek prima te werken. na dat ik mijn tel een aantal dagen had gebruikt kwam ik er achter dat als ik wil bellen of wordt gebeld wel op kan nemen alleen hoor helemaal niks. heel vervelend dus opgezocht op internet wat dit e.v.t. kon zijn. uiteindelijk gevonden dat het een bekende fout van de iPhone 7 is waarbij zowel de speaker als micirofoon het niet/niet goed doet/kapot zijn. Geen probleem alleen wat mij tegenviel is dat ik hun had gemaild met hele uitleg erbij wat er aan de hand was en wat ik volgens hun nu het beste kon doen. ik kreeg van hun een mail terug van 2 regels met of ik iemand kon met een iphone 7 zodat ik dat maar aan die persoon kon vragen en dat ik de tel altijd retour kon sturen. hierop heb ik nog een mail terug gestuurd en daar gewoon geen reactie meer op terug gekregen. conclusie jullie hebben mij een defect product verkocht, en jullie service is gewoon waardeloos.

• Klantenservice

Product niet voorradig en slechte communicatie

Voor onze dochter die 10 wordt een iPhone gekocht. Na 1 week bleek die niet voorradig en alternatief werd geboden. Die accepteerden we met als voorwaarde dat de telefoon de volgende dag verzonden kon worden ivm onze afwezigheid gedurende onze vakantie. Geen reactie en op herhaalde verzoeken werd ook niet gecommuniceerd. Ook op het verzoek om dan te leveren als we weer thuis waren werd niet gereageerd. Telefoon werd geleverd toen we net 4 dagen weg waren. We hebben de telefoon laten achterhouden op het postkantoor. Tot nu toe onvoldoende. Service vanuit Spijkenisse.

Slechte service.

Telefoon gekocht met 3 maanden garantie. Telefoon gaf gebreken in de eerste 3 maanden en deze is onder garantie terug gestuurd. Telefoon is 5 maanden weg geweest en na een aantal telefoontjes kreeg ik hem weer defect terug. Opnieuw opgestuurd en nogmaals een 4 maanden gewacht tot deze gerepareerd werd na een aandringende telefoontje. Ga er nooit meer mee in zee. Ver uit de buurt blijven

• Klantenservice

Geen goede service, geen goede kwaliteit

IPhone gekocht maar bleek met defect. Niet gecontroleerd door de winkel. Geen excuses, werd afgedaan als ‘business as usual’ “wij kunnen niet alle telefoons die wij binnenkrijgen controleren”. Slecht bereikbaar. Nooit iemand te spreken gekregen. Wel goed afgehandeld met terugbetaling.

• Klantenservice

Product zoals omschreven, snel in huis.

Duidelijke website met leuke aanbiedingen. Bestelprocedure was goed en snelle levering.

• Klantenservice N.v.t.

Zending heel snel en netjes ontvangen

Tevreden

De bestelde iPhone ziet er super netjes uit. Hoewel erbij stond dat er kleine krasjes op kunnen zitten, ziet deze er als nieuw uit. Wat dat betreft heel tevreden. Toen ik enkele dagen na mijn bestelling en betaling nog geen bevestiging had ontvangen, mailde ik het bedrijf en kreeg gelijk een antwoord. De bestelde kleur was niet op voorraad, maar toen ik een andere kleur koos, werd het gelijk geregeld en snel geleverd. Dus ook wat de uiteindelijke afhandeling betreft tevreden.

Niet voor herhaling vatbaar

Staat op de site vandaag besteld volgende dag in huis. Weken later hoor je dat het product niet op voorraad is, terwijl ik al had betaald. Duurt erg lang voordat je je geld weer terug krijgt.

Betrouwbaar en realistisch

Info aangevraagd over een refurbished IPhone 6. Reactie was gewoon eerlijk. Niet mooier gemaakt dan het is en netjes op tijd bezorgd. Kortom, betrouwbaar dus!

• Klantenservice

Nette telefoon goede prijs goede service

Mooie en nette 6+ gehaald. Netjes geholpen Alleen heel lastig te vinden. ( achterom )

Prima levering

Overzichtelijke site. Goede producten en vlotte bezorging

nette laptop

Snelle levering, goed verpakt,vriendelijk geholpen en een zeer nette laptop geleverd !

Goede en snelle levering

Het produkt was netjes verpakt en de levering was erg snel. Ik kreeg zelfs koelpasta erbij geleverd zonder erom gevraagd te hebben. En bovenal, het produkt werkt perfect, in mijn geval was dat een processor.

Slechte service

Ik hAd een iphone 6 besteld. Deze werd 5 dagen na bestelling geleverd. Na 8 dagen hield de telefoon er al mee op. Na meermaals contact gezocht te hebben, heb ik een andere telefoon aangeschaft. Na drie weken kreeg ik reactie en stuurde ik de telefoon terug. Ik kreeg de keuze; of ze sturen de telefoon kapot terug of ik moest betalen voor het maken van de accu a rond de 40 euro. Geld terug zat er niet in. Belachelijk!

redelijke prijs

Ik kon artikelen op andere sites niet meer vinden tegen redelijk prijs. Goed te zien dat het hier wel kon. Geen volgende dag bezorging, maar wel binnen de afgesproken termijn

Zeer slecht

Hou nou eens op met we waren op vakantie........ Vakantie ja jullie goed recht maar alle andere advertenties zijn dus niet gewijzigd tijdens jullie vakanties. Marktplaats. 2ehands enz stond gewoon op voorraad en voor 1500 uur besteld volgende dag in huis . En het geld werdt wel gewoon geint. Dat doet een eerlijk bedrijf niet. Jullie houden hierdoor mensen maanden in onzekerheid. En bij een foute review wordt hun geld achter gehouden. Dit is geen eerlijk zakendoen maar profiteren van mensen. Tijd voor drastische verbetering computerwinkel Spijkenisse

Prima zaak goeie service en klantvriendelijk.

Vaker bestellen

Ik ben nog nooit zo slecht behandeld!

De slechtste service die ik ooit heb gehad. Onvriendelijk, onprofessioneel en alles behalve behulpzaam. Ze hebben mij gevraagd om mijn recensie aan te passen zodat het hen goed uit komt. Ik raad het zo ontzettend sterk af om hier iets te kopen! Als u terecht komt bij deze website raad ik u aan om verder te zoeken. Het is enkel gek*t met deze mensen! Dank voor het lezen.