Vaker bestellen
De slechtste service die ik ooit heb gehad. Onvriendelijk, onprofessioneel en alles behalve behulpzaam. Ze hebben mij gevraagd om mijn recensie aan te passen zodat het hen goed uit komt. Ik raad het zo ontzettend sterk af om hier iets te kopen! Als u terecht komt bij deze website raad ik u aan om verder te zoeken. Het is enkel gek*t met deze mensen! Dank voor het lezen.
Klant heeft helaas niet begrepen dat het bestelde artikel een levertijd heeft. (staat natuurlijk gewoon vermeld op de website, orderbevestiging en uiteindelijke factuur) 17-07-2019 08:24:28 In behandeling 22-07-2019 15:31:43 Geannuleerd We hebben het geld teruggestort omdat klant haast had en niet rekening hield met een levertijd. Dit proberen uit te leggen maar helaas....
Originele beoordeling
Slecht slecht slecht. Zo veel manieren om hen te bereiken geen enkele werkt. Bespaar uzelf wat gedoe en zoek het ergens anders.
Wij zijn 2 weken op vakantie geweest (bedrijf gesloten) Dit stond netjes aangegeven op de voorpagina van de website. Letop: We gaan er maar even tussen uit. van vrijdag 21 juni t/m vrijdag 5 juli 2019 Bestellingen geplaatst tussen 21 juni en 7 juli verwerken wij op maandag 8 Juli 2019. De 5% extra korting is tijdens het bestellen automatisch meegenomen en verrekend met de totaalprijs. Voor en na onze vakantie zijn wij minder goed bereikbaar geweest i.v.m. drukte en opgelopen bestellingen.
Bedrijf is niet bereikbaar, noch via mail noch via telefoon. Levering produkt duurde 2 weken. Geen aanrader dit bedrijf!
15-07-2019 08:35:21 In behandeling 19-07-2019 15:25:56 Verzonden Ons systeem geeft aan dat de iPad 4 binnen enkele dagen is verzonden. De bereikbaarheid zijn we aan het verbeteren.
Iphone 7 netjes betaald, vervolgens sturen ze iphone via Postnl op, daarna geen spoor meer van Gsm of geld ! geen reactie meer vanuit winkel, OPGELET BELGISCHE KLANTEN NIETS KOPEN MET DEZE WEBSHOP !
Thomas, dit verhaal klopt niet. Als de zending niet aankomt dient u na 3 dagen contact met ons op te nemen, via e-mail, telefoon of app. U heeft een iPhone 6 16GB besteld t.w.v. 139,99 en niet een iPhone 7. De order is in Maart 2019 geplaatst. De bestelling is volgens ons systeem 06-03-2019 08:37:32 met Post-NL verzonden. Track en trace is die avond automatisch naar u gemaild. 3SYZXG1133426-BE-3320 Misschien kunt u even contact met ons opnemen? Tel. 0031181850740
Wij hadden een iPad air 2 besteld, we zouden ivm vakantie korting krijgen, die is niet doorberekend. Uiteindelijk bleek deze niet op voorraad, maar wel in een andere kleur. Ook prima. Bij aankomst blijkt het een iPad air te zijn, iets ouder model dus. Heb 1 keer reactie gekregen op een mail, verder wachten we nog steeds op reactie. Bij bellen nemen ze niet op, ook al een aantal keer geprobeerd. Dus wij gaan de iPad retourneren, we nemen aan dat zij deze kosten vergoeden.
Service impeccable envoi très rapide marchandise en très bon état!
Product niet geleverd. Moet achteraan email naar email. Geld eindelijk terug geboekt naar klacht van PayPal. Heel slecht evaringen, zou het zeker niet gebruiken! Eigenaar heeft geen gevoel voor de klant.
Originele beoordeling
Product niet geleverd. Geld niet terug geboekt. PayPal moet nu actie overnemen om geld terug te krijgen. aub niet gebruiken!
Prima aankoop. Snelle verzending. Alleen jammer dat de 'lichte' krasjes niet echt 'licht' zijn.
Overzichtelijke website en nette levering van een goed product ! Telefoon 2e hands. Beloofde is ook waargemaakt qua kwaliteit.
ASAS
Op 10 juli een Tablet besteld die uiterlijk na 2 dagen geleverd zou worden. Na 5 dagen gebeld , bandje en geen gehoor. Alles uitgezocht en mail gestuurd, geen reactie. nog diverse keren gebeld, steeds hetzelfde bandje. na de bestelling waren ze onbereikbaar.
I pad werkt perfect lijkt zoals nieuw. Ben zeer tevreden over het product en de voorbereiding die er aan vooraf ging. Snelle levering waarvoor dank.
Heb snel en goed advies gekregen en het pakket werd snel bezorgd. Het product is naar wens.
s
Bedankt Martien! Super om te lezen dat u ook zo blij bent met onze levering en het bestelde product. Graag tot een volgende keer.
Duidelijke website, goed de verschillen in aanbod gezien en keuze kunnen maken. Telefoon werkt prima, is snel en goed verstuurd.
Mooie I Phone 6 werkt goed alleen de WiFi is minder.
Snel bestelling kunnen afhalen
Graag gedaan!
paar keer iphone 6 voor de kids
Prima webshop en doen wat ze beloven.
Prettige en goede communicatie en een goed aanbod voor een mobiele telefoon en dat ook nog eens voor een goede prijs.
kon hem direct afhalen
Tevreden over de levering
Alles verliep uitstekend. De bestellingsprocedure per internet werkte goed en had ik niet verwacht. Dus, ik probeerde aanvankelijk verschillende keren telefonisch contact op te nemen wat steeds mislukte. Misschien wel goed om eens een telefoon of email kort te beantwoorden.
alles volgen afspraak geleverd, het werk ook goed, d,u,w,
Goede winkel makkelijke service en word goed contact met de consument gehouden.