Pluspunten

product is als verwacht

lange levertijd

Pluspunten

correcte levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb een verkeerde kabel besteld per abuis. Gevraagd of ik kon ruilen en nul reactie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

betreft order: 510544 / 510806 Tue 5/14/2019 7:58 PM To: ComputerWinkelSpijkenisse.nl <> Beste, De iPhone SE (64 GB) met oplader en nieuwe batterij functioneerd niet naar behoren. De touchscreen blokkeert op regelmatige basis. Deze Iphone werd reeds terug gestuurd naar jullie. Jullie controleteam besliste dat er niet mis was met de Iphone. De iPhone werd teruggestuurd naar mij. Maar de touchscreen blokkeert nog steeds. Dit is vastgelegd op video als bewijsmateriaal. Wij krijgen na al deze problemen graag ons geld terug. Wij willen wel niet opnieuw de verzendingskosten zelf betalen om de iPhone terug te sturen naar jullie. Hoe stellen jullie voor dit op te lossen? Hopelijk niet door mijn mails te blijven negeren. Indien jullie een beter voorstel hebben hoor ik dit graag. Alvast bedankt. Sent: Mon 5/13/2019 8:53 PM To: ComputerWinkelSpijkenisse.nl <> Beste, Spijtig genoeg moet ik jullie opnieuw contacteren. Vandaag werkte de touchscreen niet. Zoals voordien ook al het geval was. Dit is opnieuw door mij gefilmd zodat er bewijsmateriaal is. Gezien de vorige keer niet geluisterd werd naar onze klacht en dezelfde iPhone nu terug bij ons is, zou ik graag willen weten wat de volgende stap is. Ik probeer vriendelijk te blijven, maar voor ons is het genoeg geweest. Graag hoor ik van jullie een oplossing. ....

Pluspunten

Correcte behandeling, snelle levering, prima service. Zeker een aanrader!

Ik kan telefonisch nooit iemand bereiken, en er wordt niet op mijn mail gereageerd betreffende de oplader die niet is meegeleverd maar wel betaald.

Pluspunten

Snel, correct, goede kwaliteit en afspraak is afspraak.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

scherpe prijs

iPad 'space key' besteld, krijg vervolgens een 'Silver' toegestuurd. Space key was kennelijk niet voorradig. Na 1x keer poging om te bellen - ik zou niet bereikbaar zijn geweest.. - gewoon toegestuurd. Geen mail, geen uitleg. Zo ga je niet met je klanten om, slecht verkoopbeleid!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt.

Ik had een witte iPad met zilver besteld en heb een zwarte gekregen dat is wel jammer

Pluspunten

Scherpe prijs en goede kwaliteit

Informeren klant in geval het geleverde product niet door de interne keuring komt. Dat er een interne keuring is, en de resultaten serieus genomen worden, kan bij een klant, ondanks het negatieve bericht, positief overkomen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk en goede kwaliteit. Hele nette iPhone geleverd

Pluspunten

Fijne reactie bij email

Pluspunten

Makkelijk contact. Goede voorlichting en snelle correcte levering. Prima prijs kwaliteit verhouding.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed werkende telefoon geleverd

Iets betere communicatie zou wel prettig zijn

Pluspunten

Refurbished Samsung Galaxy S7 32gb zwart gekocht voor €170,-. Als je de reviews leest dan zorgt dat helaas wel voor enige twijfel om te bestellen. Jammer, want het was allemaal dik in orde! Snelle en correcte levering. Zag er allemaal netjes uit. Uitgebreid getest. Op een enkel krasje na op het beeldscherm (niet storend) oogt de telefoon zo goed als nieuw. Mag ook wel eens gezegd worden. Bedankt jongens!

Pluspunten

Goede communicatie, uitvoering ook conform die communicatie en prima verpakt en product (gereviseerde iPad) ook in de goede staat als vooraf beloofd. Kortom: prima.

Geef evt een koppelverkoop aan. Bij de iPad bijvoorbeeld een bijpassende hoes (stekker werd overigens wel bij aangeboden).

Pluspunten

+ telefonisch bereikbaar + wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling + op tijd geleverd + zeer tevreden over product

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkel: Levert 10 dagen te laat

Op tijd leveren wat je verkoopt en bereikbaar zijn bij klacht

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mijn vriend, voor wie de computer was heeft speciaal gevraagd om FAT 32 in plaats van NTFS, maar niet gekregen.

Pluspunten

Snelle levering, kwalitatief zeer goed.

Pluspunten

Snel en goed