Pluspunten

heel goedkoop en gewoon goede kwaliteit. wel heel basic. maar dat maakt niks uit. snel verzonden.

Pluspunten

Pluspunten

Levering is snel

Niks op aantemerken

Pluspunten

Betrouwbare website om refurbished Iphone's te bestellen. Ik had me eerst vergist tijdens het bestelproces, maar dankzij de goede service van deze aanbieder kon ik makkelijk het toestel ruilen voor de Iphone die ik wel wilde. Netjes geleverd, en product is ook correct beschreven op de website. Zo ik was benieuwd over de kwaliteit van de refurbished Iphone, maar eerlijk gezegd ik was blij verrast en Computerwinkel Spijkenisse leverde dxe Iphone zoals die beschreven stond op hun website. Prima deal. Bedankt. Dit is een aanbieder die ik iedereen aanraadt.

Pluspunten

HP Compaq n6400 XP laptop besteld. Gezien leeftijd nog in zeer nette staat ontvangen. Accu ook nog redelijkgoed. Laptop was voorzien van een setup wachtwoord. Dit was redelijk simpel te verhelpen door de laptop open te maken. Accu te verwijderen en laptop van stroom af. Helaas kwam ik er pas later achter dat de laptop een Belgische toetsenbord indeling heeft. Betekent dat ik enkele keys bij moet gaan bestellen bij laptopkey.com

Pluspunten

Goede afhandeling

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Hep een ssd bestel en kreeg juist de verpakking weg ge hooit geld dus

Maak dat het product me geleverd is en geen lege verpakking

Pluspunten

Alles perfect !!

Pluspunten

Goede en snelle oplossing bij problemen

Betere voorraad beheersen.

Pluspunten

Goede prijs Snelle levering 100% tevreden!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kan er geen bedenken helaas. Ik zal dan ook niet nog een keer iets bestellen bij dit bedrijf.

Levering duurde eerste keer al erg lang rond de kerstperiode. Na retourzending en onterechte constatering waterschade duurde het enorm lang voordat we het product weer terug hadden. Klantenservice reageert op iedere vraag lomp, kortaf, onvriendelijk.

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Pluspunten

Perfecte levering, doet wat t beloofd en je kunt er gemakkelijk contact mee krijgen. Ze reageren netjes op vragen.

Pluspunten

Pluspunten

Belde om te melden dat de iPhone die ik besteld had niet gelijk leverbaar is

Foute iphone geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Postnl kwam het snel brengen, stonden eerst bij de buren

Pluspunten

Snelle levering Prijs/kwaliteit is goed. Scherm krasvrij alleen lichte gebruikerssporen aan zij en achterkant Algemene beoordeling top.

Pluspunten

MacBook gekocht via internet en de volgende dag ontvangen. Bezorgd door PostNL. Werkt prettig en goed.