Pluspunten

ssd afgehaald in spijkenisse, vriendelijke lui

Pluspunten

Hp probook met Windows XP nog kunnen kopen. Weinig winkels die dit nog aanbieden. Super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De levering liet op zich wachten. Op de website werd beloofd dat voor 19u 's avonds besteld, het de dag erop zou geleverd zijn. Na 5 dagen werd de bestelling pas geleverd. Er zat wel een weekend tussen. Het product dat ik besteld had, was wel nog in prima staat.

Pluspunten

Correct en zeer vlot, klein opmerking, nl prijs verkoop is waarschijnlijk BTW inbegrepen, op mijn factuur is het bedrag niet verminderd met 21%, uitvoer intrastat. vriendelijke groeten luc

geen negatieve opmerkingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afhandeling na annuleren van bestelling. Het bedrag, van te voren betaalde bestelling, keurig na 5 dagen terugbetaald.

Na teruggave van geannuleerde bestelling, onduidelijkheid en telefonisch onbereikbaar, dit doet geen goed voor het vertrouwen, achteraf was ik ongeduldig en wantrouwend hierdoor !

Pluspunten

Je krijgt waar voor je geld en ze doen niet moeilijk bij problemen.

Gratis verzending is een mooi gebaar naar trouwe klanten.

Pluspunten

Installatie Windows 7 Pro was goed geïnstalleerd, harddisk werkt ook goed, nieuw 2 Gb geheugen is ook goed.

Bedrijf is telefonische zeer slecht bereikbaar ! Contact bedrijf middels email voor verbetering vatbaar!

Pluspunten

Snelle, duidelijke en nette levering. Ipad in prima staat ontvangen!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie verloopt nogal onaardig. Heb product geroutineerd, maar dat werd niet geaccepteerd. Nu sturen ze het zelfs naar een verkeerd adres.

Pluspunten

Snelle levering en de iPad was helemaal gaaf.

Pluspunten

Ik wil hier meedelen dat dit bedrijf na problemen met een bestelling en verkeerde communicatie me een mail hebben gestuurd met een goede oplossing. Ik vind dit heel klantvriendelijk en correct. De klant blijft koning en dat is een goed gevoel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets positief. Dit is een slecht bedrijf

Verkoop geen defect product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Quality of the product is good

It is but need to work on their communication part, reduce respond time.

Pluspunten

Alles was prima geregeld.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt,vriendelijk geholpen en een zeer nette laptop geleverd !

Pluspunten

Op 19-01-2019 een Harde schijf voor mijn PC besteld, is zoals afgesproken keurig netjes goed verpakt bezorgd. Had zelfs nog wat meer GB als afgesproken en dat er wat dagen tussen aankoop en bezorging waren geen probleem gezien de zeer geringe bezorgkosten. BEDANKT computerwinkel Spijkenisse tot de volgende keer.

Pluspunten

Inmiddels 2 mobiele telefoons besteld en zeer te vreden!! Alles keurig netjes op tijd geleverd en de mobiele telefoons zagen eruit als nieuw. De computerwinkel Spijkenisse is een echte aanrader!!

Pluspunten

Fijne winkel, reageren erg snel op email.

Pluspunten

Top! Snelle levering en prima iphone 5s voor goede prijs!

Pluspunten

Na mail contact besteld en achteraf betaald.

Iets meer productinformatie

Pluspunten

Snel geleverd, beschrijving klopt

Pluspunten

Levering mag iets aneller

Pluspunten

HP 840 viel niet tegen, snel geleverd