1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb zéér slechte ervaringen met Computerwinkel Spijkenisse. Ze stuurden een defecte monitor. Deze heb ik terug gestuurd. Na véél mails/telefoontjes kreeg ik een andere monitor toegestuurd. Deze bleek óók defect! Dit heb ik direct gemeld. Op mails werd weer niet gereageerd. Aan de telefoon kreeg ik ook geen duidelijkheid. Daardoor ging er veel tijd overheen, en heb ik na 1,5 jaar nog steeds geen goedwerkend product in huis. Bij het laatste telefoongesprek zeer respectloos, met de insinuatie dat ik de boel op zou lichten. Ik stop nu met mijn pogingen om mijn recht te halen. Jammer van het geld, en vooral van alle tijd en frustratie!!! Ik hoop hiermee potentiële kopers te waarschuwen.

Pluspunten

Snelle levering Super communicatie Degelijk product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wanneer een produkt niet direct leverbaar is dit op site vermelden of klant direct op de hoogte stellen en eventueel alternatief aanbieden. Na een week wachten moesten wij er zelf achteraan bellen waar telefoon bleef en kregen te horen dar deze pas over een lange tijd weer leverbaar zou zijn. Daar heb je niets aan. Wel was na telefonisch contact de telefoon direct de volgende dag binnen en dat is dan

Zie bovenstaand

Pluspunten

Prima levering iPhone 7

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na lang aandringen toch Iphone7 ontvangen.

Emails van klanten minstens na 2 a3 dagen beantwoorden. Telefonische bereikbaarheid updaten. Klant info verschaffen wat er met de bestelling gaat gebeuren. Wees correct van in het begin van de bestelling. Uitgesteld betalen werktte bij ons zeker niet.

geen

Pluspunten

Goed met klachten omgaan en snelle levering

Telefonisch betere bereikbaarheid verzorgen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets want ik heb de telefoon nog steeds niet ontvangen. Op 4 februari besteld en nu (13 februari) nog steeds niets ontvangen. Geprobeerd contact te zoeken maar ook dat is nog niet gelukt.

Alles

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfecte iPhone 6 gekregen

Levertijd klopt niet, op mail wordt niet gereageerd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vrij snelle leveringstijd uiteindelijk toch in orde gekomen

Waarom mag ik mijn ongeopend pakketje niet retour sturen: reden dat het onderdeel niet past, maar het al besteld was.. tegenwoordig zou het toch wel mogelijk moeten zijn?

Pluspunten

Het electies apparaat is snel geleverd

Niks

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Goede afhandeling perfect product

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Computer geleverd zoals verwacht maar ontbreekt de CD met de operating systeem gekocht.

Gekochte software zou ook geleverd zijn met de bijbehorende computer.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Komt tot een compromis na lange afwachtperiode

Laattijdig mails beantwoorden Artikel voldoet niet aan de verkoopafspraak Onnodig rekken van terugbetaling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelde Ipad werd in perfecte staat afgeleverd

Op de site staat vermeld: Vandaag voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis! Volgens de site was de Ipad op voorraad. Op dinsdag om 13.00 uur besteld. Zonder ook maar enige excuses of uitleg werd de Ipad pas op zaterdag geleverd.

Pluspunten

Snelle service, goede producten

geen, ga zo door

Pluspunten

de telefoon zag er top uit

ik heb wel 2 weken moeten wachten tot dat hij binnen was

Pluspunten

Het bedrijf is zowel via mail als ook nog telefonisch bereikbaar .

Pluspunten

Snelle levering en de laptop die ik ontvangen heb werkt super goed en is erg snel qua systeem en op het internet

geen

Pluspunten

ipad is in zeer goede staat

Pluspunten

Vlotte levering, tweede hands product in goede staat

Pluspunten

Product retour gezonden. Volgens PostNL is hij bezorgd, maar bedrijf wil hier niks van weten. Zoeken ook niet naar een oplossing en beantwoorden mijn mails en telefoontjes niet. Zo ga je niet om met je klanten!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en tot nu toe werkt het naar behoren

Pluspunten

Alles is goed geregeld. En heb precies gekregen wat ik heb besteld.