1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenIk ben gebeld, waarom ik zo negatief had beoordeeld? Dat ik het gevoel heb dat er een spelletje wordt gespeeld is mijn mening, een aanname. Misschien is het niet waar, misschien wel... lees de reviews en oordeel zelf. Schijnbaar zijn er 100.000 klanten zijn die wel tevreden zijn, maar (volgens eigenaar) zonder positieve review , ik weet het niet, heb geen bewijs. Zoveel tevreden klanten, maak je dan niet druk om mij... hieronder mijn oorspronkelijke review:
Ik kon het me niet voorstellen, maar het is echt waar! Deze shop speelt een spelletje met je: je besteld een product wat op de site voor een super prijs wordt aangeboden, krijgt bevestiging van je bestelling, het product verdwijnt van de site en vervolgens hoor je niks: voor 15u besteld, betekend niet dezelfde dag verzonden! Dus ga je na het weekend informeren en ineens blijkt het product toch niet meer voorradig (had je dat niet op vrijdag kunnen melden dan??). Of een alternatief met korting, wellicht een optie is? Wel €25 extra betalen, lees de reviews, €25 is the magic nummer! Gelukkig had ik alle veiligheidsopties in het verzend proces gekozen: afterparty, verzekerd, met track & trace en handtekening. Ik ga niet bijbetalen, dus hou je zooi maar lekker zelf! Bestelling geannuleerd. Tot mijn stomme verbazing staat de iPad mini 2 128GB + 4G, die er gisteren niet meer was, vandaag ineens weer op de website aangeboden!? Op zoek naar de volgende ezel, die wel in de trucjes stapt?? Succes met je handel