3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De telefoon zag er netjes uit en doet het goed. De prijs is goed.

Er staat dat de telefoon met een dag thuis geleverd wordt. Dit is niet als er nog iets aan de telefoon moet gebeuren! Dat staat er echter niet bij. Het duurde lang voordat ik mijn telefoon had!

Pluspunten

Was wat sceptisch na het lezen van de beoordelingen, maar heel goede samenwerking. Wel de telefoon beantwoord, perfect toestel geleverd na 1 dag. Bedankt!

Pluspunten

Snel ontvangen.

Oplader betalen? Raar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Laptop/tablet was niet helemaal wat in de advertentie stond. Oplossing aangedragen en gekregen.

Communicatie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke website. Ze geven hun fout duidelijk toe.

Communicatie naar de klant toe, dat kan echt een hoop frustratie voorkomen!

Pluspunten

Snel goed

Pluspunten

Slecht bereikbaar telefonische en word niet gereageerd op de e-mail over een ontbrekend artikel waar wel voor is betaald

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Algehele commerciele verbetering noodzakelijk.

Pluspunten

Ontzettend vriendelijke man die, ondanks dat ik boos was (zie verbeterpunten), erg vriendelijk bleef en netjes alles uitlegde aan mij. Bestelling de volgende dag al in huis en een prima product voor een goedkope prijs.

Bedrijf nam niet direct op toen ik belde maar belde later pas terug. (Werd wel heel netjes afgehandeld.) Mijn bestelling was niet meer beschikbaar ondanks dat ik al betaald had. (Kreeg wel direct een alternatief aangeboden en toen ik dit goed vond werd dit direct afgehandeld.)

Pluspunten

Snelle levering oplossingen worden ook snel gemaakt

Pluspunten

Service en afspraken worden nagekomen. Vriendelijk en vakkundige mensen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkele!

Geen communicatie! Ik heb hun via mail proberen contacteren zonder reactie. Bestelling 17-10-2018 besteld en nog steeds niets gehoord... . Ik raad deze firma aan niemand aan.

Pluspunten

gewoon goed

Pluspunten

Snel en goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bereikbaar via mailcontact.

Communicatie via telefoon niet mogelijk. Nooit bereikbaar. In de advertentie en op de factuur wordt aangegeven dat er bij de IPad een beschermhoes hoort, maar bij levering niet aanwezig. Hierover navraag gedaan via mail en als antwoord gekregen dat het een actie was: zolang de voorraad strekt. Dit stond niet in de advertentie. Na diverse mailcontacten een andere, simpele hoes opgestuurd gekregen. Het lijkt meer op een hoes voor een kladblok met pen en elastiekjes om je IPad mee vast te binden. Een beetje een gemiste kans.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Refurbished telefoon was van goede kwaliteit zoals beschreven op de site.

Zondag besteld en pas zaterdag erna geleverd terwijl op de site "volgende dag geleverd" staat. Reageerde niet op mijn mail en pas na 2 keer bellen werd ik terug gebeld. Doe gewoon wat je beloofd en zet anders op je site andere informatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van een prachtige iPad!

Afterpay zou een optie zijn, maar werkte niet

Pluspunten

iPhone snel binnen toppers

Pluspunten

Een woord: Klasse!

Pluspunten

Elke keer vriendelijk te woord gestaan via de telefoon . Vlotte verwerking en goede service.

Pluspunten

Mijn laptop uit 2012 heeft een forse SSD en een up-to-date besturingssysteem. Helaas ging het scherm kapot. Computerwinkel Spijkenisse had er nog één liggen en stuurde die prompt op tegen een heel redelijke prijs. Nu kan ik weer jaren vooruit. Daarmee helpen we verkwisting tegen te gaan.

Pluspunten

Naar mijn bestelling weer niet was aan gekomen gebeld met computerwinkel ik was zeer boos maar ze hebben me gezegd het te onderzoeken en petje af dat ze dat hebben gedaan en op gelost sorry nog een keer aan de medewerker dat ik boos werd.