Pluspunten

pakketje goed afgeleverd alles in orde

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Pluspunten

Mooie refurbished ipad gekocht voor mijn zoontje. Zeer goedkoop.

Pluspunten

Snel en fijn geholpen bij het bestellen en inbouwen van een nieuwe SSD schijf.

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima laptop, goede prijs

Snellere levering 14 dagen is wel erg lang.

Pluspunten

Alles is soepel verlopen, ik heb een mooie product gekregen voor een scherpe prijs en ook 2 jaar garantie. Ik ben tevreden over deze bedrijf.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Snel en professioneel. Erg blij mee!!

Pluspunten

2 iphone 5s besteld refurb. A nieuwstaat. 1 werkt prima en de ander werkt een gedeelte van het touchscherm niet. Complete rij van het toetsenbord functioneert niet. Jammer dat dit niet eerst wordt gecontroleerd. Heb deze geroutineerd. Een andere iphone 5s is onderweg. Wel snel opgelost. Hopelijk werkt deze wel goed.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Misshcien iets meer service zodat de spullen die je koopt ook daadwerkelijk kan gebruiken?

Pluspunten

Snelle levering en goede laptop. Vond wel dat ik erg snel de vraag kreeg om te oordelen. Had toch wel even nodig om te zien of alles werkte en de software ok was. Maar complimenten alles is goed en ik ben tevreden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- snelle levering - makkelijk te bestellen

- telefonisch moeilijk bereikbaar. heel jammer - er wordt niet aangegeven dat bepaalde producten deukjes heeft en niet 100 % functioneert(

Niet

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop product.

Betere bereikbaarheid via telefoon. Klantvriendelijker naar klanten aan telefoon. Duidelijker informatie verstrekken wanneer er vragen zijn over bestelling. Geen track and trace code ontvangen ondanks er naar gevraagd te hebben. Product niet geleverd in originele verpakking. I

Pluspunten

Snel en goed hulp gehad. Vriendelijke gasten.

Pluspunten

Refurbished iphone 6 hier besteld en kreeg hem de volgende dag binnen. Netjes verpakt en ziet er top uit. Zeer tevreden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Verkoper doet veel moeite om transactie te doen slagen

Iphone 6 besteld refurbished 128gb zonder beschadeging. Krijg iphone 6 32gb met beschadiging. Teruggestuurd. Iphone 6 128 wordt verstuurd. Microfoon doet het niet. Weer retour ( aangetekend) Na 2 weken wordt geld teruggestort ( zonder verrkening verzendkosten) Kortom geen telefoon 18,- euro armer.

4 stars: good service, well treated

Positive

Very fast delivery. We bought 2 IPhone so far in the past 4 months already and we do not have problems. Excellent product, suggested.

Pluspunten

Keurige prijzen voor zeer nette producten. Gebruikte machines worden eerlijk gekwalificeerd middels A/B/C grade waardering.

n.v.t.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het zou fijn zijn als de telefoon wordt opgenomen en de e-mails worden beantwoord. Ben al dagen bezig om contact te krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit

Een beter telefonisch contact, heel moeilijk bereikbaar, er wordt zelden opgenomen. E-mails worden niet beantwoord

Pluspunten

Netjes en correct geholpen.

Pluspunten

levering volgens afspraak

Pluspunten

Eerst gebeld voordat ik besteld had, werd zeer correct aangesproken, goede uitleg, uiteindelijk de bestelling gedaan, ik had nog bij het vakje opmerking een voorkeur ingediend, en ik kreeg keurig 1 dag later mijn IPAD AIR 2, en ook aan mijn voorkeur was voldaan, Wij zijn zeer tevreden en ik zou zo weer een bestelling plaatsen via dit bedrijf,

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aan het product ligt het niet. De website ook niet.

Wanneer een product op voorraad is en voor 15:00 uur besteld, het product ook zoals beloofd de volgende dag bezorgen. Dus niet een week later. Verder laat de vriendelijkheid van de klantenservice ook te wensen over.