Pluspunten
Bestelling in orde
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Ik ben tevreden heeft geen negatieve mening omdat ik nieuwe klant ben Bedankt Groetjes Nil Deveci
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Besteld en ik kon het gelijk ophalen. Kreeg netjes wat ik besteld en verwacht had.
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
prima laptop
Verbeterpuntenondanks telefonisch contact en bevestiging niet op tijd geleverd maar 3 dagen later
Bedankt voor je beoordeling. Levertijd is 1 tot 3 werkdagen zoals onze website aangeeft.
Pluspunten
CORRECTE INFO + VLOTTE LEVERING
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Prima behandeling, prima aflevering product.
Verbeterpuntengeen idee
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
niet
Verbeterpuntenbeloftes nakomen. ik bestel op de site en krijg niet de zelfde besteling
Bedankt voor je beoordeling. We nemen contact met je op om dit te bespreken. Update: Door een verschil in de koppeling naar de website Ebay is er een iphone 7 32GB geleverd i.p.v. de 128GB zoals stond aangegeven. Gelukkig is er niet teveel betaald omdat het bedrag wel klopt met de iPhone 7 32GB. Je kunt je bestelling terugsturen waarna wij het aankoopbedrag + verzendkosten zullen vergoeden.
Pluspunten
Uiteindelijk goede oplossing verzorgd. Na telefonisch contact is daadwerkelijk persoonlijke en adequate inzet getoond.
Verbeterpunten“Voor 15hr besteld, volgende dag geleverd” kon niet worden gehaald. Duurde dagen met moeilijke bereikbaarheid voordat ik duidelijkhad over levering. Initieel werd daarbij een niet volwaardig product geleverd.
Pluspunten
Duidelijk m.b.t. de gegevens van het gekochte apparaat Toestel werkt prima. Goede communicatie over verzending.
Pluspunten
Sneller levering iphone SE
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
gemakkelijke wijze van bestellen
Verbeterpuntensneller leveren 1 week voor een min of meer standaard computer is te veel. En veel belangrijker lever wat geadverteerd is advertentie hd 320GB geleverd 120GB!!!! Maak toestel beter schoon.
Er zit links bovenaan een barst in het scherm Van de geleverde iPhone 7
Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je niet tevreden bent over de aankoop. Dat er een kleine barst in het scherm zit (wat niets af doet aan het functioneren van het toestel) stond wel duidelijk in de omschrijving vermeld. Misschien is dit niet gelezen. Stuur dit artikel binnen 30 dagen retour en je krijgt je aankoopbedrag vergoed.
Pluspunten
ze doen wat ze zeggen en leveren goed en snel tegen een betaalbare prijs en dat alles met 1 jaar garantie op mijn iphone 6 jongens ik ben tevreden
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
We vinden het artikel super goed
VerbeterpuntenIk hoop dat jullie hem nog veel verkopen echt een aanrader
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling.
VerbeterpuntenPrima zo
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
geen enkele
Verbeterpuntensneller reageren op mail en formulieren en een normale retourprocedure hanteren
Beste Richard, De bestelling hebben wij retour ontvangen. Een opmerking die wij per e-mail hebben gemaakt is dat de zegel van de seal is verbroken. Normaal betekent dit ingebruikname van het artikel. Gezien de staat waarin het product zich bevind lijkt het erop alsof het niet gebruikt is. Dit moeten wij nog nader controleren en testen. In dit geval hebben wij een uitzondering gemaakt en het artikel geaccepteerd. Wij hebben de factuur die openstond bij Afterpay afgemeld zodat die niet betaald hoeft te worden. Nog een tip: Standaard sturen wij per e-mail een retour formulier mee. Hier staat de retour procedure op vermeld en kun je hier direct ermee aan de slag.
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Deskundig advies.
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Ik zelf heb gekozen om een iPhone op te halen bij dit bedrijf. 2 aardige heren , die het volgens mij erg druk hebben. Een refurbisch toestel iPhone 6 64 g voor een schappelijke prijs. En serieus als nieuw. Ik ben te vrede , en voor deze prijs kan je ook niet echt mopperen. Eerste iPhone duurde naar mijn idee erg lang voordat hij aanging. En mocht hem dezelfde avond nog om ruilen. Uiteindelijk had ik dus geen geduld maar is de iPhone later wel aangegaan. Ik ben een mooie telefoon rijker. En de heren hebben gezegt als er iets is contacteer gewoon even. Ga zo door.
Bedankt voor de review!
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
iphone 6 64gb niet verwacht zo netjes!
Verbeterpunteniets sneller verzenden aub
Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Momenteel weinig Betaling snel afgehandeld
VerbeterpuntenZal een misverstand zijn
Helaas mis gegaan tijdens telefonisch verkoop. Wij verkopen bijna alleen Qwerty toetsenborden. Bij terugkomst van dit Macbook zullen wij het aankoop bedrag volledig terugbetalen.
Pluspunten
Niks van krassen opde iphone, in perfecte staat!
VerbeterpuntenStond op site volgende dag in huis maar heb het maar 3 dagen later gekregen ...
Bedankt voor de beoordeling! We gaan de website updaten dat de levertijd naar België 1 tot 3 werkdagen is.