1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve punt. Een Macbook besteld in de vakantie. Ze gaven zelfs korting omdat ze niet open waren. Na terugkomst kreeg ik eerst een Afterpay. Later werd dit geannuleerd omdat het produkt opeens niet meer op voorraad was. Gelukkig had ik achteraf betalen gedaan. Ik heb uiteindelijk 2x gemaild, maar geen reactie hierop ontvangen. Dat vind ik nog het meest storend. Een bedrijf wat geen antwoord geeft op een vraag, hoort niet op internet thuis. Sorry, maar ik beveel ze niet aan en adviseer een ander degelijk bedrijf.

1. Communiceren. 2. Indien werkelijk niet meer op voorraad een gelijkwaardig alternatief aanbieden.

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Good product

Suggestions

I ordered and paid for a charger that didn't arrive. Called but the person on the phone asked me to send an email instead of dealing with my problem. I've emailed and no news yet.

Pluspunten

Alles zag er prima uit

Ik had wel gedacht dat ik de gsm vroeger ging hebben

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging goed service

Sneller met klant contact opnemen als de voorrad op is. (niet dat de klant moet zelf naar jullie bellen).

Pluspunten

Goed product, geen oplichterij

Pluspunten

schijfje besteld 1tb prima levering

Pluspunten

iphone 6 wit gekocht afgehaald en lag klaar

Pluspunten

Slechte en oneerlijke communicatie. iPhone uit Japan vol met deuken. Eerst wel geld terug en daarna kan het ineens niet meer. Dramatische service!

Pluspunten

paar weken geleden een Windows XP laptop gekocht. Werkt nog prima en in bijna nieuwstaatt gr Rudolf

sneller actie ondernemen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voortaan de bestelling opsturen waarom gevraagd is?

Pluspunten

Snelle levering, volgens afspraak. Zeer goed en mooi product geleverd gekregen!! De bestelde I-Phone 6 leek echt wel als nieuw!!

Pluspunten

lekker dichtbij , snel contact

Pluspunten

Leveren zeer behoorlijke b-grade iPhone 6.

Reageren niet op e-mail direct na bestelling om tóch maar een a-grade iPhone 6 te leveren. Ondanks herhaald pogingen geen telefonisch contact mogelijk. De organisatie kan beter; de spullen zijn in orde.

Pluspunten

MacBook Pro werkt niet goed, reboot regelmatig uit zichzelf, heb geprobeerd de helpdesk te bellen op 0181-850740, maar nummer werkt niet

n v t

Pluspunten

snelheid en kwaliteit

Pluspunten

Goede service .. goed product snel geleverd. . Goed verpakt

Hardisks iets beter verpakken in de doos deze echoof heen en weer .. Plactic bolltjes foam gebruiken bijvoorbeeld

Pluspunten

goede snelle aflevering , dus goede service ik kan het controleren via het postnummer ik mocht achteraf betalen dat vertrouwen geeft

ik had er een cd-rom van windows7 32 bits erbij verwacht, daar ik die toch ook betaald heb ik had ook een nieuwe accu [weliswaar VERPAKT] erbij verwacht, nu kan ik niet controleren of ik een nieuwe accu bijgeleverd heb gekregen

Pluspunten

Vlot, zonder problemen en juiste prijzen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs

Product werkt niet naar behoren (nieuwe iPhone 5s: een kwart van het touchscreen werkt niet, aldus kan je er niet mee werken). Geen oordeel over garantiebeleid, aanvraag wordt nu ingediend.