Pluspunten

Prima product! Zoals beloofd.....en vlot

Pluspunten

Mooie website en laptop was snel bezorgd

Pluspunten

Mijn Iphone was snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede en snelle levering

handleiding zat er niet bij

2 sterren: slechter dan verwacht

Niet gehad wat er besteld was. Geen contact over gehad. Ik hou wel de bestelling en de rekening zou worden aangepast. Nog niet gebeurt na 8 dagen. Erg slordig en laks.

Pluspunten

iPhone 5 besteld, werd gebeld dat de zwarte versie niet meer leverbaar is tijdelijk en kreeg een witte aangeboden deze is binnen en werkt perfect. Had alleen geen oplader aangevinkt dus die moest ik nog even apart halen

poweradapter begreep niet precies wat er bedoelt werd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik heb een A-status HP probook gekocht bij dit bedrijf. Op de foto stond een vingerscan die er niet op zit en er zijn twee hoeken stuk ook is het toetsenbord versleten. Al met al is dit niet wat je verwacht van een A- status refurbisht computer. Ik heb contact opgenomen en ingesproken op de voicemail, maar wordt niet teruggebeld!

Pluspunten

Goed aangekomen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

je aan afspraken houden,telefoon op nemen wanneer er gebeld word,geen artikelen aanbieden die er niet zijn en als je dan beloofd om het geld dezelfde dag terug te storten doe dat dan ook.01-06-2018 verzoek om onze mening te wijzigen ...doen wij niet aan mee wij gaan niet liegen zoals het hierboven staat is het gegaan.Is voor u erg vervelend maar eigen schuld de fouten zijn door u zelf gemaakt.

Pluspunten

Ik heb een HP HC7900 besteld, alles was goed aangekomen en de PC werkt prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitleg gekregen over de levering van ons bestelde product. Helder duidelijk en klantvriendelijk.

Pluspunten

refurbished computer gekocht, Werkt prima, goed afgelevert.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Spullen maar ten dele geleverd, ondanks 3 maal telefonisch contact en verschillende mails, geen nalevering en ook geen creditering.. Deze hoge waardering die het bedrijf hier krijgt, heeft geen waarde. Na bovenstaande commentaren, is blijkbaar roering ontstaan met als resultaat dat een jaar na besteldatum, een creditering voor het niet geleverde item, toch mogelijk is. Op familiaire (?) toon wordt er vervolgens korting op de volgende bestelling aangeboden, mits deze review aangepast wordt. Ik bedank bij deze vriendelijk voor de korting, ik heb deze niet nodig vanwege nooit meer bestellen. De aanpassing, aanvulling doe ik gratis, maar niet voor niks.

Pluspunten

Heb laptop goed ontvangen.

Daar er geen handleiding bij laptop werd geleverd, hier mijn vraag : Hoe zie ik dat batterij opgeladen is ?????

Pluspunten

Vlotte aflevering, goed verpakt

Pluspunten

Defecte telefoon werd snel omgewisseld.

Het is jammer dat je de kosten voor het retourzenden zelf moet betalen. Toch dik 8 euro als je het aangetekend verstuurd.

Pluspunten

Snelle levering, lage prijs. Vriendelijk en gekwalificeerd personeel.

Nee eigenlijk niet vaker hier bestel. Voornamelijk laptops voor weinig geld een leuke laptop. Echt een aanrader

Pluspunten

Super mooie refurbished iphone, werkt heel goed en voldoet ruim aan de verwachtingen.

Pluspunten

harddisk van mijn laptop zat vol, waardoor windows niet meer werkt. Dit is hier goed opgelost.