PC gekocht deschijf bleek kapot kreeg een grotere terug dus top
Na eerder een telefoon voor m’n dochter gekocht te hebben nu een iphone besteld m’n zoon. Goeie prijs kwaliteits verhouding Wel onduidelijk wanneer de telefoon verzonden zou worden..dit heeft paar dagen geduurd. Verder orima aanschaf
De website kan wat duidelijker maar verder goed en snel geholpen en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Na bestelling werd ik nog ff gebeld om de laatste details af te spreken. Heel fijn!
Ik heb lang op een laptop gewacht die nooit kwam. En zogenaamd was het al verstuurd. Ze liegen alleen maar . Ze stelen je geld . ****** niks hier kopen mensen niksssss
Excuus, er is een misverstand ontstaat over uw bestelling. Er waren tijdens het bestellen geen opties gekozen om een goed werkende laptop te kunnen ontvangen. Uw betaling is direct teruggestort. Dit had achteraf sneller gekund en gemoeten! Het gehele aankoopbedrag van € 114,95 zal morgen weer op uw rekening staan.
het onderdeel wat ik nodig had is snel geleverd en werkt tot nu toe goed.
Goede communicatie en super snelle levering. Goede en veilige verpakking.
Netjes geleverd. Product niet op voorraad, netjes alternatieven geboden.
Ik kocht wat ik nog nooit deed een refurbished iPad. Toen kwam het bericht dat het niet gelijk leverbaar was en ik moest zeggen wat ik dan wllde. Andere, dezelfde of geld terug. Ik zei dezelfde. Toen bleef het stil op de mail. Ik verwachtte een antwoord terug. Na anderhalve week gebeld via mobiel want vaste nummer werkte niet. En toen bleek dat de iPad net binnen was en twee dagen later ook binnen bij mij.
w
Ondanks dat bij bestelling op de website stond dat artikelen op voorraad waren na dagen nog niets ontvangen, Wel T+T code via Post.nl die daarbij aangeven geen pakket te hebben ontvangen. Op e-mails wordt niet gereageerd en telefonisch wordt weer levering terwijl er vervolgens weer niets binnen komt. Zowel hier als bij Post.nl. Wel krijg ik e-mails dat 9 van de 10 klanten tevreden zijn, lijkt mij sterk op deze wijze.
Snelle levering,veel emails met info verzending,goed verpakt,product zoals beschreven
Mijn laptop werdt pas na 3 weken geleverd. Webschop is telefonisch niet te bereiken in op mail en watts app wordt niet gereageerd. Toen ik eindelijk de laptop kreeg bleek de teksten op de toetsen in het oesbeeks. Ze stuurde mij een sticker vel met de juiste tekst maar wel met een rekening. Hele slechte service
De refurbished PC was schoongemaakt en in goede staat en werkt goed.
Veel tevreden ! Binnen 2 dagen gekomen ! Heel gooi een iPad gekocht voor rond 140 € . Nu Bijna een week en iPad werk perfect.
Ik kreeg de laptop later binnen dan verwacht. Maar er moest ook software op geïnstalleerd worden. Voor n tweedehands laptop zag hij er prima nog uit. Was even lastig om het toetsenbord door te krijgen maar is gelukt! Vond jullie alleen wat slecht bereikbaar op jullie vaste telefoonnummer. Verder een tevreden klant!
Schermen met het feit dat het een familiebedrijf is heeft een totaal verkeerde uitwerking. Denk er a.u.b. over na wat er allemaal is gebeurd bij deze bestelling! Ik kan het bedrijf wel aanbevelen maar een hoop mensen zullen toch heel erg ontevreden en op zijn minst boos zijn! Vriendelijke groet,
Goedenavond, heeft u voor ons het ordernummer?
Ik had eerst de 5 besteld, maar kreeg na bellen de Iphone 7 voor dezelfde prijs. Na 1 telefoontje geregeld. Bedankt voor de goede afhandeling!
Goede service. De product is in goede staat gearriverd.
Snel en makkelijk besteld, super snel en correct afgeleverd.
bestelling snel en efficiënt verwerkt
Had mini ipad besteld en verkeerd of fout email adres doorgegeven heb hun een mailtje gestuurd waar direckt op geantwoord werd. Bestelling werd binnen 24 uur geleverd,dit is een super bedrijf
Ik heb een refurbished iPad mini bestelt voor mijn kinderen. De iPad heeft een slechte batterij en valt elke keer uit. Ik heb diverse keren een mail gestuurd en tot op heden niks gehoord. Ik zit nu met een defecte iPad.
Goedenavond, vervelend om te lezen. Wat is uw ordernummer?
Twee SD kaartjes besteld die op voorraad waren. €*,** betaald voor 'verzenden, track & trace'. De kaartjes werden zonder reden pas twee weken later verzonden. Geen Track & Trace code. Verstuurd in enveloppe met een stempel van PostNL dat er te weinig porto was betaald (slechts één postzegel van 1 op enveloppe van 40g). Maar het allerergste: ik ontvang zonder overleg een ander product! Specifiek 'Transcend High Endurance' kaartjes besteld en bevestigd op de factuur. In de enveloppe zitten twee b-merk kaartjes van 'goodram' en zo staat het ook op de pakbon... Ik ga ervan uit dat het geen bewuste oplichting is maar zo voelt het wel. Uiteraard de kaartjes meteen retour gestuurd, afhankelijk van de afloop zal ik de review aanpassen. UPDATE: De winkel verschuilt zich achter 'de leverancier' en gebruikt dat als excuus. Daar heb ik als klant natuurlijk niets mee te maken. Het bedrag is na aandringen terugbetaald, zónder de gevraagde retourporto. Dat was in dit geval wel netjes geweest omdat ik een niet-besteld product ontvang en alsnog retour porto kwijt ben. Ik blijf dit een waardeloze winkel vinden: biedt gewoon je excuses aan en zorg voor een fatsoenlijke afhandeling inclusief portokosten in plaats van de schuld aan anderen geven.
Wij hebben uw retourzending afgehandeld en het geld teruggeboekt. Onze leverancier heeft een alternatief geleverd zonder overleg. Voor ons zijn SD kaartjes bijproducten die direct door een andere leverancier worden geleverd. Nogmaals excuses voor de overlast, maar overal is wel een oplossing voor te bedenken zonder direct een negatieve review te hoeven plaatsen.
Originele beoordeling
Twee SD kaartjes besteld die op voorraad waren. €4,95 betaald voor 'verzenden, track & trace'. De kaartjes werden zonder reden pas twee weken later verzonden. Geen Track & Trace code. Verstuurd in enveloppe met een stempel van PostNL dat er te weinig porto was betaald (slechts één postzegel van 1 op enveloppe van 40g). Maar het allerergste: ik ontvang zonder overleg een ander product! Specifiek 'Transcend High Endurance' kaartjes besteld en bevestigd op de factuur. In de enveloppe zitten twee b-merk kaartjes van 'goodram' en zo staat het ook op de pakbon... Ik ga ervan uit dat het geen bewuste oplichting is maar zo voelt het wel. Uiteraard de kaartjes meteen retour gestuurd, afhankelijk van de afloop zal ik de review aanpassen.