Alles is goed geregeld
Niet al te snel maar dat was bekend.
Maar deze is snel verholpen. Bedankt
Dag Jeannette, Wat balen dat u een negatieve ervaring met ons hebt moeten meemaken, in ieder geval bedankt voor uw feedback. Wij hebben onze administratie nagekeken en helaas geen bericht van u mogen ontvangen. wel hebben wij een soortgelijk bericht ontvangen via Whatsapp en deze is netjes beantwoord. Mocht u het nog steeds niet hebben ontvangen dan kunt u uw pakket terugsturen naar Misterstraat 15A 7101 EN Winterswijk. Zodra uw pakket binnen is bij ons word uw aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekening. Retour kosten zijn altijd voor de klant zelf. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Jeans Brothers
Originele beoordeling
Slechte service. Artikel is niet goed en geen idee hoe ik aan een retourlabel kom.
Snelle levering en de service is prima
Precies de goede maat en ruime keuze en informatie
27 mei een T-shirt besteld, zonder verdere communicatie 5 juni mijn geld terug gekregen......
Dag Peter, Wat balen dat u een negatieve ervaring met ons hebt moeten meemaken. Wij hebben u wel geprobeerd te bellen helaas geen contact gekregen en hebben u een email gestuurd naar het door u ingevulde e-mailadres. Wij denken dat daar iets mis is gegaan. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat u alsnog ergens heeft kunnen slagen. Met vriendelijke groet, Team Jeans Brothers
De bestelde maat kwam niet overeen met de pasvorm, dus retour gestuurd.
Dag Yolanda, Wat jammer dat dat heeft moeten gebeuren, wij hopen dat u nu wel uw juiste model heeft kunnen vinden. Jeans blijven altijd anders uitvallen. Fijne dag toegewenst en allicht kunnen wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Jeans Brothers
Maar als 2.5 week moeten wachten voor het in huis was
Dag Marco, Wat jammer dat u zolang heeft moeten wachten, wij werken aan het versnellen van het proces soms kan het voorkomen dat er een fout zit in onze voorraad waardoor wij de broek moeten bestellen hierdoor duurt het soms langer dan gepland. Onze excuses voor het ongemak, allicht kunnen wij in de toekomst u een betere service aanbieden. Met vriendelijke groet, Team Jeans Brothers
Snelle levering.
Ich habe 2 mal bestellt und bei der jetzige Bestellung hat eine Ware gefehlt und 2 Hosen haben nicht gepasst. Die Abbildungen auf der Webseite waren nicht vollständig. Die Rückgabe sowie Rückerstattung vom fehlenden Artikel wird nicht bearbeitet. Ich bekomme keine Rückmeldung.
Ik den je dat ik in de toekomst wel weer wat bestel
Inmiddels ontvangen
Een week na bestelling was deze nog niet verzonden, terwijl zij snelle levering beloven en de broeken volgens website op voorraad waren. Ik heb mij vervolgens via e-mail als ook via antwoordformulier beroept op wettelijk herroepingsrecht. Geen reactie. Toen toch verzonden. Gebeld. Doen ze verbaasd. Ik heb de zending aan de deur geweigerd en elders twee jeans besteld. Die had ik binnen 24 uur in huis!
Mooie broeken voor nette prijs
Leuke broeken en prima kwaliteit
Mooie spijkerbroeken voor een goede prijs en snel geleverd.
Ik heb twee dezelfde broeken besteld. In overleg stuurden ze mij één afwijkende onder de voorwaarde dat als ik deze niet wilde hebben dan zou ik een retourlabel ontvangen. Ik zit een week later nog op het retourlabel te wachten ondanks de beloftes die ze doen.
Dag Gerrie, Wat balen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met ons. Alleen als wij in onze administratie kijken is het retourlabel toch echt naar u verzonden dus u zal even u email moeten checken en allicht even kijken in de spam. Als u het dan alsnog niet kan vinden stuur ons dan even een Whatsapp naar 0636194372. Bij ons bent u nooit verloren. Met vriendelijke groet, Team Jeans Brothers
Duidelijke site, geen verzendkosten (super), top werd snel geleverd.
Maat klopte voor mij niet, heb altijd dezelfde maat van hetzelfde merk, ik moest de retourkosten zelf betalen maar die zijn nu wel aan mij vergoed. Dit is voor mij niet de beleving van onbezorgd shoppen, maar dat zal persoonlijk zijn.
Dag Ben Hoofddorp, Wat vervelend Ben, helaas komt het wel eens voor dat broeken van hetzelfde merk anders uitvallen kwa maat het blijft tenslotte handwerk. Wat betreft uw retourkosten stuur mij even een whatsapp op 0636194372 en wij zullen uw retourkosten vergoeden. Ik hoop dat dit een goede oplossing is en u weer een beetje blijer bent :) in ieder geval een hele fijne dag gewenst namens het hele team van Jeans Brothers
Originele beoordeling
Maten kloppen niet, heb altijd dezelfde maat van hetzelfde merk, en ik moet de retourkosten zelf betalen. Dat is geen service.
Positief
Het bestellen en betalen van de producten was snel geregeld, vervolgens kreeg ik een bericht met Bestel bevestig. Daarna was het een paar dagen stil op de lijn en heb ik een bericht gestuurd via whatsapp waar ik vervolgens geen reactie op heb gekregen. Dus besloten om te bellen met de winkel. Daarna werden de producten dezelfde dag nog verstuurd.
Dag M, Jubbega, Fijn om te horen dat u uiteindelijk goed geholpen bent en bedankt voor uw feedback. We zijn er mee bezig om onze service te verbeteren helaas door een gebrek aan goed personeel is dit een behoorlijke opgave. We zullen er alles aan doen om eventuele toekomstige bestellingen van u soepeler te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team Jeans Brothers
Makkelijke webshop en snel geleverd.
Voor de 2e keer een bestelling online gedaan, goede communicatie en snelle levering.
Voor mijn zoon een mooie oranje CARS JEANS hoodie besteld voor Koningsdag. Eerste keer besteld bij deze shop, dus ik had er voor gekozen om achteraf te betalen via Klara. Woensdag besteld en ik had het zaterdag in huis. Fijne site met goede foto’s. Ik ben zeer tevreden en mijn zoon ook. Top!
Mijn eerste keer besteld hier. Levering was heel snel. En de broeken zaten heel goed. Het was mijn eerste keer hier, maar zeker niet de laatste keer.
Misterstraat 15
7101EN Winterswijk