Jan
Heeft een totaal van 2.477 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Jan
Beverwijk
Supersnelle levering en superlekker! Ik koop echt geen bocht meer uit de supermarkt, nadat ik dit heb geproefd! Je verwend je smaakpapillen met deze olijfolie!
Anoniem
Zuid holland
Korte lijntjes, snel & efficiënt! Kortom heel prettig.
Marijke van der Valk - Jung
Heino
Ik gebruik al jaaren jullie olie omdat dít oliveoil is een van de beste. Bedankt L Petr
6 May 2024
Ladislav
Amsterdam
Ken het product van de biowinkel. Na verandering van eigenaar was dit product niet meer te koop. Deze olijfolie is heerlijk mild, past bij alles zonder te overheersen.
30 April 2024
Joke Kops
Wehe-Den Hoorn
I love the taste of this organic oil.
29 April 2024
Isabella
Oostzaan
Alles in tip/ top geregeld, netjes❣️
24 April 2024
Agnes
Veendam
Heerlijk
24 April 2024
Esther van Kempen
Nijmegen
Verschillende soorten olijfolie geprobeerd, maar dit is mijn favoriet! De grassige en volle smaak...heerlijk! Uitstekende service, alles met aandacht...!
23 April 2024
J.
Capelle aan den IJssel
Wat een fijne olijfolie! qua smaak (vol en grassig) en qua toepassing (warm én koud) is er voor ons geen betere. Een dag na bestelling al in huis. Bedankt :)
19 April 2024
Johan-Willem
Leiden
dus opzoek naar een vervanger. Klein busje gekocht en helemaal goed. Blij mee!
Tine de Boer
Oostzaan
As a Greek expat in the Netherlands, I cannot live without Greek olive oil. Gkazas not only offer olive oil of amazing taste and quality, but they also made my busy life a lot easier with their delivery service and convenient packaging.
Maria
Amsterdam
Uitstekend. Tot nu toe goede afspraken en het is altijd een feestje als de olieolie er weer is. Tikje peperachtig, goede, duidelijke olijfsmaak. Wij zijn erg tevreden.
Rogier Kamer
Leusden
Nu voor de tweede maal 5 liter besteld. Bestellen en afrekenen simpel, levering snel en goed verpakt
Franklin
. Top
2 April 2024
Robin
Almelo
Levering van zeer goede olijfolie. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Veel keuze in verpakkinggroote. Ik heb altijd het 5 literblik. Ook snelle levering met post.nl.
2 April 2024
E.K.
Nieuwegein
Heerlijke olijfolie voor bakken en salades
29 March 2024
Johan
Leiden
De smaak is echt goed.
27 March 2024
Arjan
Emmen
Everything went so smoothly, the olive oil arrived quickly and each drop is deliciously good...
25 March 2024
James
Den Haag
The tast and smell is amazing. Oil has become expensive, her too, we always order the 5 liter can, but it's worth it till the last drop...
18 March 2024
Erwin
Neede
Het geen ik besteld had was er binnen 2 dagen en netjes zoals beloofd.
13 March 2024
jelle
Schiedam
het is een erg fijn product vanuit mijn geliefde vakantie eiland Kreta
11 March 2024
Nathalie
Barendrecht
Goed geleverd en in de verpakking zit heerlijk geurende griekse olijf olie. Voor je huid en in het eten.
8 March 2024
Richard
Utrecht
Door een koe intolerantie gebruik ik heel veel olijfolie, mijn favorite olie was Palestijnse olie, die iemand voor me maakte, sindsdien ben ik heel erg op zoek gegaan en door op een markt in de buurt van Beverwijk aan het strand, ben ik in aanraking gekomen met jullie olie!!! Sindsdien gebruik ik die dus, met veel plezier!! Warme groet!! Tiny!
7 March 2024
Tiny