Geen staal ontvangen

Geen staal ontvangen

doosje ontvangen

tevreden over inhoud, maar waar in welke grootwarenhuizen te verkrijgen in Belgie streek Kortrijk !!!!!!!

Mooi aroma

Heel fijn dat ik toch nog een blikje mocht ontvangen. De olijfolie is goed van smaak en mooi van kleur. Ik wens jullie veel succes.

om recepten een zachte smaak te geven

zacht van smaak, de geur is ook ok. reeds gebruikt in een drietal bereidingen en was lekker.

Heerlijk!

Super goede service en de olie zelf is heerlijk. Vol en puur van smaak. Ik weet waar ik mijn olie voortaan vandaan haal!

Enkele druppels volstaan voor een lekkere smaak

Vind het een aanrader ... lekker smaakvol

Heerlijk

Na goede ontvangst van het staaltje heb ik de olie kunnen testen. De olijfolie heeft een mooie groene heldere kleur. De olie is voldoende vloeibaar om mooi te doseren. De smaak overheerst niet.

niet gehouden aan belofte.

Ik zou een blikje krijgen. Tot nu toe is dat niet gearriveerd. Wel beloven, maar niet doen.

een beetje een ontgoocheling (sorry)

gebruik dagelijks olijfolie om te braden en slaatjes te bereiden , jammer genoeg is jullie product , te vettig van nasmaak naar mijn ervaring wat zeker niet wilt zeggen dat jullie product minderwaardig is ,dit gaat over een persoonlijke smaak en ervaring Toch bedankt dat ik dit product mocht proeven en leren kennen .

Fantastische olijfolie

Inmiddels de olijfolie ontvangen en geprobeerd, heel lekker van smaak! Zeker een aanrader

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Geen ervaring vermits ik nog niets ontvangen heb. :(

Zeer fijne en volle smaak

Te gebruiken bij zowel warme als koude gerechten. Ook heerlijk in dressings. Kortom een aanrader en eens je het hebt wil je niet meer zonder.

Nooit ontvangen

Olijfolie niet ontvangen

alsnog ontvangen

Het pakje was in eerste instantie niet toegekomen, maar na een kort contact met de klantendienst hebben ze alsnog een nieuw blikje opgestuurd, fijn!

Bedankt! Leuke actie!

Smooth

De olijfolie gebruikt in een wokpan om spaghetti bakken. Fluwwelzachte smaak door de olie. Top.

Geweldige, heerlijke, eerlijke olijfolie!

Een perfecte olijfolie. Wie kiest voor een goede extra vergine olijfolie, en bereid is wat meer uit te geven voor kwaliteit, haalt met deze Gkaza olijfolie een top product in huis. Je proeft en ruikt het verschil met de goedkopere supermarkt versies. Zuivere olijfolie zoals het behoort te zijn. Een aanrader eerste klas.

Zeer lekker

Leuk om op die manier kennis te maken met jullie product

Super lekker

Heel zacht van smaak.

heel goed

perfect

Ik heb het blikje nog niet opengemaakt.

Ik wacht tot de zomerslaatjes om blik open te maken

echt lekker

echt lekker

Vlotte levering van heerlijke olijfolie in een beetje grote doos

Vlotte levering van 5 liter heerlijke olijfolie in een beetje grote doos

Leuke substantie met een goed aroma om mee te koken.

Een zachte fluwele smaak. Heel gemakkelijk om het te verwerken in dagdagelijkse gerechten.

heerlijk

Heel lekker