Zeer lekker product

Lekkere smaak

Heerlijk zachte smaak!

De beste olijfolie ooit geproefd! Zachte lekkere smaak!

lekker

Het was een aangename ervaring. Goede smaak, een aanrader

Lekkere kwaliteit olijfolie

Een van de betere olijfolie, mag er wezen!

Heel lekker

Ik heb hem pas 1 keer geprobeerd maar vind de smaak heel erg lekker. Niet te sterk maar een lekkere milde olijfolie.

Goed product

Zeer goede olie, we zijn juist terug van Kreta en hebben daar olie gekocht en ik moet zeggen deze was even goed

Gewoon lekker

Het was ongetwijfeld goede olijfolie alleen je proeft het verschil met gewone niet door gerechten heen

Geweldig!

Super lekker zoete pure olijfolie. Zonder bittere nasmaak. Het kopen waard!

Zeer smaakvol

Tijdens een borrel met vrienden hebben we Gkazas getest. De gasten vonden het een zeer smaakvolle olie

Ben volledig tevreden

Ik vind de olijfolie van heel goede kwaliteit

Een aangename smaak

Aangename smaak

Mooi en lekker

Lekker bij een slaatje, moderne look

Heerlijke olie voor salades en om in te bakken

De olie heeft een heerlijk bittertje in de nasmaak. Zowel in salade al in de pan is deze olie prima te gebruiken en erg smakelijk.

fabuleus

een echte ervaring voor de zintuigen , geur , reuk , smaak , proficiat !

aangenaam verrast door de smaak !

Ik kende Gkazas olijfolie niet en het was voor mij een positieve ervaring om met deze olijfolie kennis te maken. Het lijkt me zeer zuivere olijfolie, goed van smaak en van textuur. Dank je wel voor deze kennismaking!

Lekkere olijfolie

Heel leuk om vlot een staal gratis te ontvangen van een lekkere olijfolie.

Positief

Zowel koud als warm gebruik

Lekkere smaak

Deze olijfolie is zeer zacht en neutraal van smaak in tegenstelling tot andere olijfolies, aangenaam van smaak in salades of koude sauzen te maken. Zeker een aanrader

Zeer lekker

Lekkere subtiele smaakt

Zacht en aangenaam van smaak!

Vaak gebruik ik olijfolie, zowel koud als warm. Koud vallen de meeste merken olijfolie mij wel mee. Maar warm, om te braden dus, is dat zeker anders. Heel vaak vind ik in dat geval dat de olie dan wat wrang gaat smaken. Dit is zeker niet het geval bij de Gkazas olijfolie. Zowel koud als warm, viel deze olie mij héél goed mee!

Heel lekker smaak en geur

Top product.

De olie is zacht en smaakvol. Een meerwaarde in de keuken.

Lekker én verantwoord

Lekker om mee te koken, bakken én braden. Meer smaak dan Carbonell

Heerlijk om in te bakken, en over rauwkost, graag zou ik nog een proef blik willen ontvangen om meer te kunnen proberen met vis, dat heb ik nog niet gedaan

Top product

Ik heb het gebruikt in een bereiding en het geeft wel die extra fijne smaak

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam