Superlekker

Hebben al een paar gebruikt en vinden de olie superlekker Hebben jullie in België ook verkooppunten

Lekker praktisch

Een lekkere olie, vlot doseerbaar.

Geweldig product

Super lekker op mijn salade!

Supper lekker

Het was supper lekker ik Zou graag nog een flesje willen aub

Heerlijk

De olie is goed en vol van smaak ons het echt super lekker

Netjes verzonden. Goede klanten service. Goed product. Wel duur.

Bakt goed

Neutrale smaak bakt goed

Heerlijk

Het was een zeer lekkere olijfolie

Heerlijke olijfolie

Hele lekkere Griekse olijfolie, mild en zacht doch vol van smaak met een prachtige kleur. Geen tranige nasmaak, goed spul!

top

een top olijfolie

Super lekkere olijfolie

Ik kreeg een blikje Gkazas olijfolie thuis gestuurd. Allereerst is het een erg leuk blikje en de olijfolie is ook van zeer goede kwaliteit.

Lekkere olijfolie, vol smaak

Sterk aanbevolen

Echt een heerlijke olijfolie

Superlekkere olijfolie. Gerechten worden heerlijk met deze olie en doet me denken aan mijn vakantie op Kreta. Bedankt voor deze ervaring. Ik ga zeker nog olijolie bestellen bij jullie.

Heel fijne en gezonde olijfolie

Zeer lekkere smaak, fijne textuur en dit zowel om te bakken als op een slaatje voor de pure smaak nog intenser te proeven !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Lekker en zuiver

Uitgeprobeerd op sla-rucola... Volle rijke smaak.

Gkazas, een culinair orgasme

Nadat je olijfolie van Gkazas hebt geproefd wil je nooit anders meer. Mijn eerste proef-ervaring was heel puur. Gkazas, wat peper en zout en een heerlijk zuurdesem brood. Een heerlijk voorgerecht om het brood te dippen in de Gkazas. Het was een bommetje vol smaaktinten. Nu wil ik nooit anders meer.

Zeer lekker van smaak en textuur

Zalig smaakervaring

We kregen de proever in de bus en hebben die dag een lekker focaccia gebakken met de helft van de olie. En deels in de Gkazas olie gedopt. Verrukkelijk!!!!

geweldig

leuk om te gebruiken bij het wokken

Aangenaam verrast!

Smaak van de olijfolie is echt super!

Warmt snel op zonder nare geur lekkere smaak

Warmt goed heet op zonder nare geur geeft een goede smaak.

Leuk om blikje olie te ontvangen

Lekkere olijf olie

Zeer lekkere olijfolie

Heel lekker

Zeer fijne en lekkere smaak

Vond het heel lekkere olijfolie, beter dan Bertolli die we tot nogtoe kochten....

Heerlijk!!!

Ik heb het gebruikt bij slaatjes en broodjes. Het geeft aan beiden een geweldig lekkere smaak. Het is echt fantastisch.

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam