kwaliteitsolijfolie voor een correcte prijs

vlotte communicatie en verzending. kortom : top

Fantastisch!

Verknocht aan deze geweldige olijfolie, gebruik de olie meerdere jaren!! Daarbij fantastisch een biologisch bedrijf wat zoveel informatie deelt over de telers, de productie, ook nog heerlijke gezonde recepten deelt en ook nog heel snel bezorgd. Klasse!!

Heeeeeerlijk, zoals altijd!

Ik koop al jaren het 5 liter blik. Super kwaliteit voor een goeie prijs.

Gemiddeld 5 liter per maand , gewoon perfecte olijfolie

Wij kopen deze olijfolie al een enkel jaar , we zijn er erg tevreden over en raden het iedereen aan die voor kwaliteit gaat

goed spul

lekker

Heerlijke olie en prima service!

We zijn al een jaartje trouwe klant bij Gkazas en genieten telkens weer van de fruitige, mooie oliekwaliteit.

Heerlijke olijfolie

Om heel eerlijk te zijn; ik had al een paar liter van deze olijfolie op mijn studentenkamer staan toen ik de gratis sample had aangevraagd (kan nooit genoeg olijfolie hebben toch?!). Mijn moeder had een paar jaar terug Gkazas olijfolie in een pakket gekregen van één of andere biologisch winkeltje. Ik (groot olijfolie fan) vond het één van de lekkerste olijfolies die ik in tijden (i.i.g. in NL) had geproefd. Sindsdien is dit voor ons hele gezin de standaard olijfolie geworden en kopen we elke keer nieuwe als het bijna op is. Als geboren spanjaarden waren we daarvoor vooral van de Spaanse en soms Italiaanse olijfolies, en niet van de Griekse. Dat is nu wel even anders geworden. Ik heb op dit moment ook een flinke lading op mijn studentenkamer staan. Bevalt heel goed dus!

Super olie.

Deze olijfolie gebruik ik met mijn gezin elke dag een eetlepel vanwege de gezondheidsvoordelen,natuurlijk buiten het gebruik op de sla en bakken e.d..

Heerlijk

Her is heerlijke olijfolie.

hele goede olijfolie

topkwaliteit

Héérlijk

Toen ik de olijfolie van Gkazas ontdekte was ik opslag verkocht aan deze olie. Ik doe er van alles mee.....vooral bakken en braden. Elke salade wordt voorzien van een beetje Gkazas olie.

Heerlijk!

De beste olijfolie!

Echt hele lekkere olijfolie van Kreta!

Al 20 jaar komen wij op Kreta en nemen de geweldige Kretenser olijfolie mee naar Nederland. Een goed vriend, wonende in Athene is getrouwd met een een Kretense uit Sitia. Hij brengt regelmatig van deze geweldige olijfolie voor ons mee. Wij weten dus al jaren waar de beste olijfolie vandaan komt..... Kreta. Door de reisbeperking is het dit jaar wat lastig om naar Kreta te gaan maar Gelukkig kan ik de superieure olijfolie ook in Nederland.

Duidelijk

Wat ze zeggen krijg je. Een hele mooie olijfolie

Eerder besteld en service prima, heerlijke olie!

Door de Corona iets later maar dat geeft niet! Ik ben blij dat ik weer even verder kan want deze olie is zo lekker!

Mooie, eerlijke olie

Wij zijn grootverbruiker dus we kopen altijd een 5 liter blik (oké, laatste keer ook een literfles erbij voor het overgieten). Je komt dan op een tientje de liter wat beslist niet duur is voor deze mooie lekkere pure olie. Wij zijn fan!

Uitstekende pure en biologische extra virgin olijfolie!

Uitstekende pure en biologische extra virgin olijfolie! goede service en mooi verpakt, smaak is ook uniek goed!

Heerlijke olijfolie

Fijne smaak.

Lekker olijfolie en snel geleverd. Fijn om jullie ontdekt te hebben

Heerlijke olijfolie, zonder bittere nasmaak.

Ben zeer tevreden over de olie en de levering. Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis!

Heerlijk met Jullie Olie

Stukjes Rode Zoete Paprika FijnGesneden Sjalotje Fijne gesneden Knoflook Goeie Griekse Feta Paar Olijven Peper Zout EN !!Vergeet de Heerlijk Gkazas Olie Niet Goed Husselen Fijn gesnedenIJsberg Sla Bruin Boeren Brood. Goed Glas Ouzo EN GENIET

Kwaliteit en snelle levering

goede service

goed product en perfecte aflevering

Prima, mooi product, snelle levering, smaakvol

Erg blij mee

Wonderful

Their products are tasty and high quality. Try it!

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam