Super goede service

Zeer goede ervaring.

In een woord geweldig

Super snel besteld en de volgende dag al geleverd! Echt geweldig

Topproduct !

Top olijfolie. Verzorgde en snelle levering.

Product en service uitstekend!

Zeer fijn product en uitstekende service!

Ik was gelijk verkocht

Ik had een keer een klein flesje gekregen bij een fitnessbox, toen ik het flesje had meegenomen bij een picknick en m'n broodje in de olie dipte was ik gelijk verkocht. Wat een heerlijke smaak, dit is olijfolie! Ik heb gelijk een paar grotere flessen gekocht en ik doe ze nu ook graag cadeau! Heerlijk over de salade, om te dippen met een vers broodje, of al finishing touch over de pasta.

super olijfolie

Super lekkere olijfolie, met een pittige nasmaak. Daarom hebben wij snel beslist om een groot blik van 5L olijfolie te bestellen. De olijfolie wordt voor allerlei bereidingen gebruikt. Van de dressing voor een salade to de marinade voor het bbq vlees....

Kwaliteit

Ik gebruik al enkele jaren de olijfolie van Gkazas. Je proeft dat dit echte kwaliteitsolie is.

It is really delicious

Their oil is real olive oil. I really like its taste. You will be happy when you taste it.

Goede informatie en snelle levering

Positief

Snelle service en topproduct!

Binnen 1 dag bezorgd en heerlijke olijfolie!

uitstekende service en lekkere pittige olijfolie

uitstekende service en lekkere pittige olijfolie

Doet mij aan Kreta denken.

Heerlijke olijfolie.Snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering

De olijfolie is heerlijk en de snelheid van levering is uistekend

Heerlijke olijfolie voor een prima prijs

Deze olie is erg goed

Heerlijke olijfolie

Olijfolie van een zeer goede kwaliteit en heerlijk van smaak

Ik gebruikte het ook voor mijn gezien. In èèn woord. Het is een topproduct!

Super lekkere olijfolie, een echte aanrader!!

Jullie olijfolie voor het eerst geproefd op een marktje in Amsterdam en toen een fles gekocht voor thuis. Toen deze op was heb ik meteen nieuwe besteld (het vatje van 5l).Super tevreden over de levering!TOP olijfolie!!

Zalige zuiderse smaak

De smaak van deze olijfolie brengt het zuiden naar boven. Gerechten smaken nog Zuiderser.

Uitstekend kwaliteit

Ik gebruik vaak olijfolie bij het bereiden van heerlijke Syrische en Libanees gerechten en Mezzes en uiteraard hoort GKAZAS olijfolie erbij daardoor proef je het gerecht beter en kwaliteit olijfolie is perfect.

Heerlijke olijfolie

Lekkere olijfolie van goede kwaliteit en puur natuur.

Prima pour olijfolie die we al 2 jaar gebruiken v voor koud gerechten zowel voor bakken. Eigenlijk kunnen we echt niet zonder.

erg lekker

leuke verpakking, lekker van smaak

Prima alleen erg jammer van de ingedeukte verpakking

De olijfolie is geweldig. Alleen het blik kreeg ik ingedeukt opgestuurd. Daar baal ik erg van omdat ik olijfblikken spaar. Gr Bart

Genieten

Genieten van een heerlijke smaakvolle Griekse speciale olijfolie

uitstekende service en heelijke olijfolie

super snel; vandaag besteld is morgen geleverd

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam