Heerlijk

Zeer fijne,makkelijke en vooral zeer lekkere olijfolie.

Heerlijk

Wat een fijne heerlijke puur natuur Olijfolie

heel lekker in koude gerechten

Ik vond de salade met de olie veel lekkerder dan met de olie die ik normaal gebruik

Lekkere

Lekkere olijf olie

Hele mooie lekkere olie.

Prima olie, de smaak was ook erg lekker. Aanrader!

Soepele olie,heerlijke smaak

Fijne dikte olie, lekkere geur en smaak, bankproducten bakken niet aan. Te verhitten op hoge temperatuur.

Natuurlijk lekker!

Een lekkere pure olijfolie. Ik heb deze olijfolie gebruikt om in te bakken maar ook bijvoorbeeld over een salade of een lekker brood in te dippen. Heerlijk, een echte aanrader.

Perfect!

Het is heerlijk

Heerlijke olijfolie met lekkere nasmaak.

Smaakt naar lekkere olijven en heeft een heerlijke nasmaak. Niet bitter. Gewoon goede olijfolie.

Niets bijzonders

Geen bijzondere olijfolie

Heel Lekker

Fijne olijfolie. Ik heb hem zowel als " dip", dressing en ermee gekookt. Alles lekker.

Prima olijfolie

Ik ben blij dat ik het mocht proberen. Ik vind het lekkere olijfolie.

Beter dan sommige andere olieen

Ik heb het geprobeerd met kipfilet en dat was heerlijk

Heerlijk fris

Een erg smakelijke en heerlijk geurende olie.

Heerlijk genoten van jullie olijfolie

Super leuk de verpakking in de brievenbus te ontvangen en daarna te gebruiken in de keuken én te zien dat mijn gezin er zo van genoot!!

Prims

Goede olie

Lekkere, Griekse olijfolie.

Werkt fantastisch zowel in koude als in warme gerechten.

Puur, familiebedrijf, biologisch, gewoon echt goed.

Gkazas is de olijfolie extra Virgin die je moet hebben. Goede pure producten verdienen meer aandacht. Er hoeft geen hele act van gemaakt te worden. Sommige producten zijn zo goed van zichzelf die moet je zo houden. Olijfolie puur , biologische, met hand geplukt, ongefilterd, geen toevoegingen. Maar wel met fantastische kwaliteit en smaak. Daar begint goede voeding mee. Met goede basis.

volle smaak

Hele fijne olie, helemaal goed!

GOEDE KWALITEIT

goede olijolie,allen vind de prijs te hoog

Het was goed in orde

Snel en goed

Alles werd netjes verstuurd!

Snel en goed

Alles netjes geleverd en snel

Je proeft het verschil

Je proeft duidelijk verschil met de olijfolie uit de supermarkt van huismerk er zit hier zo wel meer smaak aan

Vespuccistraat 53

1056 SH Amsterdam