Apart!

De olie is niet fijn om mee te bakken, wel als dressingsolie.. ik vind de smaak erg uitgesproken dus je moet ervan houden

lekket

Ik vond hem lekker, maar niet zacht genoeg. Wel vond ik de verpakking erg makkelijk om mee te nemen

Positief

Goede smaak, niet te vlak, mooie gouden kleur

Super handig.

Ik heb een klein proefblikje ontvangen en meegenomen op vakantie is super handig en de smaak en kwaliteit is ook heel goed. Echt een aanrader!!

Top product

Top product

Goed product

Good

Very Good olive oil

Goede smaak

Geeft een lekker zachte smaak aan gerechten.

smaakvol

niet te overheersend!

Lekker

De smaak was lekker

Zacht en lekker

uitstekende smaak en kwaliteit

is absoluut een aanrader !

Praktisch, goed in gebruik en de perfecte hulp voor in de keuken.

Lekkere smaak

Heerlijk om koud te gebruiken in bv sla of nadat de pasta is gekookt over de pasta heen te doen. De smaak komt er dan echt goed uit en is erg lekker.

De echte!

Lekker van smaak

Super de super. Ben heel tevreden: zowel om te braden en als b.v. voor salades Bij braden spat het niet. Het ruikt lekker. Kortom: pico bello Opm. Heb het online besteld. Dat ging prima en boven een bepaald bedrag geen vrachtkosten ! Wilde eerst zelf de olie ergens in Apeldoorn kopen, maar de winkel had niet de herkenbare flessen, maar goot het uit een grote "fles" over in kleinere. Beetje vreemde gang van zaken. Vertrouwde het niet.

Heerlijk olie, jammer van de grote doos

De olie is heerlijk en het is fijn dat deze in een 5 liter blik verkrijgbaar is, het is alleen jammer dat er een doos omheen zit die 3 a 4 keer groter is dan nodig, Daardoor komt het blik er wat gehavend uit. En het is zonde want het vraagt om onnodige vervoer en opslag

Een zure olijfolie

Snel verzonden in een proef blikje.. echter helaas na het openen een hele zure olijfolie.. zoals ik moet lezen bij de seventies moet deze echt van kwaliteit zijn... Sorry maar of een beroerde kwaliteit van olijven wat me niet logisch lijkt of slechte kwaliteit van olijfolie..

lekkerste olijfolie

lekker

Goede service en uitleg over het product

Prachtige ontmoeting met de eigenaar en kopen al jaren bij hun

Top olie

Fijn om mee te bakken ed.

in smoothie gedaan

en dan proef je er niet zoveel van, met al die ingrediënten, bessen, etc.

U

heel goed

goede levering heerlijke olie ik heb nu 6 5 literblikken gekocht en familie is ook enthousiast

Heerlijk van smaak in salades en om mee te koken

Een zachte olijfolie

Vespuccistraat 53