Altijd snel geholpen! En goede service!!

Top zaak

Fijne mensen die meedenken en behulpzaam zijn

Als zeer positief

Geweldige service

Fijne ontvangst en hele goede service

Betrouwbaar bedrijf

Transparant, eerlijk, prettige service en prima resultaat.

Super fijn bedrijf!

Verschillende keren al een tweedehands telefoon gekocht voor onze dochters, perfect geholpen. Laatst nog een scherm laten repareren, zeer kundig gedaan. Kortom echt een aanrader.

Snelle en bekwame mensen

Helemaal top.. Echte vaklui

Gewoon uitstekend geholpen!!!

Weet niet waar men ‘t beter en vriendelijker kan doen

Snel ,netjes ,correct goede service en zij weten wat ze doen. Ik happy.

prima en snel geholpen

prima en snel geholpen

Frank lost problemen op waar het anderen niet lukt, vriendelijk, snel en accuraat

Mijn PC was 'gerepareerd' door de bouwer ervan, toch werkte de PC niet, vervolgens probeerde een oude rot in het vak het, na twee en een halve maand geen resultaat. Frank kreeg de PC zaterdag en de volgende woensdag kon ik de werkende PC ophalen, super!!

Zeer fijne omgang en verstand van zaken

Goede energie

Behulpzaam en vriendelijk top bedrijf

Snel, goed en fijn personeel

Snel geholpen, goede faire prijs en vriendelijk personeel.

Goed geholpen

Kwam voor een nieuwe batterij voor mijn i phone Keurig geholpen tegen een goede prijs

top

top

Altijd geweldig geholpen zeer vakkundig en erg eerlijk

in één woord:TOP

Staan altijd klaar in woord en daad en geven advies.

Vriendelijke mensen, erg hulpzaam

Fijne ervaring gehad, zijn erg hulpzaam en denken goed mee

Prettige mensen, altijd behulpzaam en goed kwaliteit en advies

Altijd snelle super service

Zodra er iets mis is met mijn telefoon of laptop weet ik dat ik snel en kordaat geholpen wordt bij smartphonenzo, dankjewel!

Top !

Altijd goede en kundige service !

Goede en snelle service, voor een mooie prijs

Super service!

Dankjewel voor de fijne service, de tijd en alle moeite. Altijd vriendelijk te woord gestaan en heel mee dekend! Zowel fantastische en betrouwbare reparatie service als voor een 2e hands toestel. Zowel voor het plaatsen van een nieuw scherm in mijn iPhone 10 als het schoonmaken van mijn MacBook na een ongeluk met thee, als het meedenken voor een vervanging van mijn iPhone 11 Pro na het kapot gaan van de faceId sensor na update. Dankjewel!

Top service en goed advies!

Top bedrijf

Minervum 7448