Laden reviews...
144 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle reparaties, deskundig personeel en eerlijke prijzen. De winkel is betrouwbaar en goed bereikbaar. De meeste reviews benadrukken een vriendelijke sfeer en duidelijke communicatie.
Had problemen met wachtwoord en ze hebben me fantastisch geholpen met veel geduld
20 July 2026
Jacqueline
Bavel
Frank lost niet alleen al je technische problemen met laptop, iPad en iPhone op maar adviseert je ook vakkundig. Heel prettig in de omgang.
15 July 2026
Marc
Breda
Ook als een klacht na reparatie niet verholpen blijkt, wordt zonder omwegen en kosten een vervangend toestel beschikbaar gesteld. Klasse service!
12 July 2026
Lau
Gilze
Heel blij met de service!
5 July 2026
Mieke
Dorst
Ik had een oververhitte PlayStation 5 en heb die hiernaartoe gebracht. Ik ben meteen netjes geholpen zonder afspraak en ik kon mijn PlayStation binnen 2 dagen weer ophalen.
1 July 2026
Ties Peeters
DONGEN
Zeer zeer goede service
Caecilia L'abee
Chaam
Helped me repair phone after bad repair by other shop. Wish I have found Smartphonenzo first. Recommend
Artur
Breda
Eerlijk, goed advies en altijd professioneel geholpen.
Jeroen
Breda
Ik kom hier al jaren voor onze telefoons, Ipad, reparaties en accessoires. Steeds vriendelijk en attent geholpen, betrouwbare service en expertise. Alles van je oude telefoon wordt gratis, en onder het genot van een bakje koffie, voor je overgezet. Kortom het beste adres voor Breda en omstreken.
Paul
Minderhout
Fijn en goed geholpen Kleinschalig perfect
Corry
Ulvenhout
Snel en professioneel geholpen voor een nette prijs
Arno
Breda
heel tevreden altijd vriendelijk geholpen
21 June 2026
Breda
Fijne mensen met verstand van zaken
20 June 2026
Amj Voermans
Ulicoten
Geweldig adres om onze smartphones aan de praat te houden.
19 June 2026
Luc
Meersel-Dreef (B)
Kunt er op wachten
H
Oosterhout
snelle service klaar terwijl je wacht had min koffie nog niet op of batterij was al gewisseld
Marco
ettenleur
Regelmatig kom ik daar om een herstelling aan een device te laten doen. altijd de juiste conclusie en snel opgelost. Prima gasten!
Edwin Slingerland
Breda
Het meest betrouwbare en kundige adres voor de reparatie van iPhone, iPad en zojuist ook onze PlayStation 5! Nog nooit, inmiddels al vele reparaties verder, hebben zij mij teleurgesteld en is alles perfect gerepareerd!
10 June 2026
Vincent
Ulvenhout
Goed geholpen, de 3ds van mijn dochter werkt weer top.
8 June 2026
Johan
Breda
Er wordt goed meegedacht in het zoeken naar de beste oplossing voor mijn probleem. Ik kom al vele jaren hier, heb al diverse refurbished iPhones aangeschaft. Het overzetten gaat goed, met uitleg wat ik nog zelf moet doen. Kortom, ik hoop dat ze hier nog heel lang de zaak op deze manier voortzetten .
27 May 2026
Friedy
Fantastisch!
27 May 2026
John van oosterwijck
Bavel
vriendelijk en altijd goed geholpen
19 May 2026
Breda
Ik word altijd super geholpen, altijd heel beleefd ! Enorm blij mee!
11 May 2026
Britt
Wernhout
Ik ben fan geworden van Frank en René van Smartphone enzo omdat deze heren weten wat ze doen, eerlijk advies geven, een heldere/goede prijs hanteren en compleet transparant werken. Ze helpen je echt en vinden dat heel normaal. Het hoort bij wie ze zijn. Daar komt nog bij dat het een handige locatie is waar je gratis voor de deur kunt parkeren. én je krijgt lekkere koffie tijdens het wachten. Kortom: een aanrader :-)
10 May 2026
Franca
Breda
Duidelijk reparatie voorstel Goede prijs kwaliteit volgens afspraak tijdig gereed gemeld
3 May 2026
Terheijden