Snel gerepareerd, prima prijs en goede service
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.661 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Klanten waarderen snelle reparaties, deskundig personeel en eerlijke prijzen. De winkel is betrouwbaar en goed bereikbaar. De meeste reviews benadrukken een vriendelijke sfeer en duidelijke communicatie.
Snel gerepareerd, prima prijs en goede service
14 September 2026
Tim
Breda
Snelle en goede professionele service. Goed geholpen en eerlijk advies over de reparatie.
11 September 2026
Dirk
Raamsdonk
Top service en zeer vriendelijk!
6 September 2026
Albert
Raamsdonk
Heel goed en professioneel geholpen door Frank
4 September 2026
R
Breda
Frank heeft mij enorm geholpen bij het installeren en overzetten van programma’s en bij het ingebruik nemen van mijn nieuwe laptop. En dit alles tegen een faire prijs.
3 September 2026
Frans
Raamsdomk
Eerlijk snel vak fanaten die weten waar ze over praten
3 September 2026
Angele
Breda
Goed en netjes geholpen,er werdt ook comfort de afspraak gebeld en verteld wat de problemen waren en wat de kosten waren .hele vriendelijke mensen, ik ben dik tevreden mij gaan ze hier zeker terug zien
Hennie
Breda
Fijnadvies, denken mee en als iets niet goed is lossen ze het op zonder kosten Geweldig
Kathinka
Huub
Bavel
Erg tevreden over hun service!
Wendy
Hank
Bij Smartphonenzo komen wij al jaren en naar volle tevredenheid. Eerlijk en goed advies en altijd met super service.
7 August 2026
Movides
Goede kwaliteit en service
3 August 2026
M
Breda
Super ervaring met de mensen van Smartphone&zo. iPhone gebracht en binnen een paar dagen kreeg ik een telefoontje dat ik hem kon ophalen. Connector vervangen, back-up ingesteld.. alles werkt weer.
3 August 2026
Nico
Kaatsheuvel
Had problemen met wachtwoord en ze hebben me fantastisch geholpen met veel geduld
20 July 2026
Jacqueline
Bavel
Frank lost niet alleen al je technische problemen met laptop, iPad en iPhone op maar adviseert je ook vakkundig. Heel prettig in de omgang.
15 July 2026
Marc
Breda
Ook als een klacht na reparatie niet verholpen blijkt, wordt zonder omwegen en kosten een vervangend toestel beschikbaar gesteld. Klasse service!
12 July 2026
Lau
Gilze
Heel blij met de service!
5 July 2026
Mieke
Dorst
Ik had een oververhitte PlayStation 5 en heb die hiernaartoe gebracht. Ik ben meteen netjes geholpen zonder afspraak en ik kon mijn PlayStation binnen 2 dagen weer ophalen.
1 July 2026
Ties Peeters
DONGEN
Zeer zeer goede service
Caecilia L'abee
Chaam
Helped me repair phone after bad repair by other shop. Wish I have found Smartphonenzo first. Recommend
Artur
Breda
Eerlijk, goed advies en altijd professioneel geholpen.
Jeroen
Breda
Ik kom hier al jaren voor onze telefoons, Ipad, reparaties en accessoires. Steeds vriendelijk en attent geholpen, betrouwbare service en expertise. Alles van je oude telefoon wordt gratis, en onder het genot van een bakje koffie, voor je overgezet. Kortom het beste adres voor Breda en omstreken.
Paul
Minderhout
Fijn en goed geholpen Kleinschalig perfect
Corry
Ulvenhout
Snel en professioneel geholpen voor een nette prijs
Arno
Breda
heel tevreden altijd vriendelijk geholpen
21 June 2026
Hans