Laden reviews...
154 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle reparaties, deskundig personeel en eerlijke prijzen. De winkel is betrouwbaar en goed bereikbaar. De meeste reviews benadrukken een vriendelijke sfeer en duidelijke communicatie.
Altijd correct geholpen nemen ook de tijd voor je,leggen alles netjes uit,voor mij het juiste adres.
30 March 2026
Theo
Bavel
Frank is het gezicht van Smartphone enzo. Ik kom er al vele jaren. Een van de weinige bedrijven die een goede garantie geeft op de reparaties en verkopen. Altijd tevreden! Aanrader.
27 March 2026
Jan
Teteringen
Fijne ervaring met de mensen goede service
27 March 2026
H.A Akkermans
MADE
alles werkt weer als nieuw, aanrader
23 March 2026
Gilze
22 March 2026
Constant
Meerle
Inmiddels al een paar maal bij Smartphone & zo geweest met telefoon en iPad. Altijd snel en doeltreffend geholpen. Je hoeft geen afspraak te maken. Genoeg parkeerruimte. Een echte aanrader!
19 March 2026
Peter
Etten-Leur
Fijn bedrijf. Geen poespas. Goed geholpen. Goede prijs.
19 March 2026
Lia
Dongen
Uitstekende service met zeer vriendelijke hulp
13 March 2026
Emile
Bavel
Werd bijna gelijk geholpen en kon in principe wachten tot mijn refurbished I phone klaar was. Prima service.
8 March 2026
lies
DORST
Altijd bereid en meestal succesvol om gelijk een oplossing te bedenken. Ik ben al jaren klant.
7 March 2026
Phil
Breda
Na 1 telefoontje op donderdag kon ik vrijdag middag al langs komen. Hier heb ik tijdens het wachten netjes een kop koffie aangeboden gekregen en was de "reparatie/vervangen batterij" in nog geen 15 minuten uitgevoerd.
6 March 2026
Wessel
Etten-Leur
bij alle reparaties van iphones en computers voor bedrijf echt perfect en snel uitgevoerd! Echt heel blij mee.
6 March 2026
paul
breda
Goed advies, zeer snel en vriendelijk. Echt een aanrader
5 March 2026
Ruben
Den hout
Persoonlijke aandacht en staat altijd direct klaar.
4 March 2026
Con
Teteringen
Mijn gevraagde onderdeel moest besteld. Eenmaal binnen zat het er snel en vakkundig op.
3 March 2026
Hadassa
Breda
goed geholpen. altijd meedenkend in oplossingen
3 March 2026
Stef
Bavel
Stralen ervaring en kunde uit !
28 February 2026
Job
Breda
Zonder Frank geen Smartphone Enzo, wat lost hij alles toch weer fijn en vakkundig op.
28 February 2026
Jessica
Breda
Ik ben snel en goed geholpen!
Niek
Breda
Nieuw scherm laten plaatsen op mijn iPad. Volgens afspraak snel en voor de vooraf afgesproken prijs netjes gemaakt.
Arean
Breda
Al jaren klant. Deskundigheid steeds op een hoog niveau evenals de service.
John
Gilze
Top geholpen, snel en kundig.
24 February 2026
Ajdar Useinov
Breda
Deskundig en helder oordeel over wat er kan en wat er moet. Ben nu al jaren klant en het is altijd zo goed geweest. Frank, bedankt!
18 February 2026
Willy