Super snelle service

Ik kom hier al jaren altijd vriendelijk en snelle service evt onder t genot van n bakkie

Uitstekend en ze legge

Vakkundig en vriendelijk personeel! Kom er al wat jaartjes ben heel tevreden !!!

Meedenkend en professioneel !

Voor de eerste keer geweest met een kapot laptop scherm .Heel vriendelijk en professioneel geholpen!

Perfecte service

Snel geholpen aanrader voor vrienden en bedrijven.

Snelle service, staan meteen klaar om te helpen

Super snelle service

Super snelle service met duidelijk advies.

Altijd deskundig

Altijd vriendelijke deskundige hulp, ik kom vanuit Vlaanderen. Zeer betrouwbaar

Fijne snelle service

Goede service en vriendelijke mensen

Snel en goed

Heel aardige medewerker fixte in no time een nieuwe batterij in m’n smartphone

Prima service tegen een eerlijke prijs!

Al langer klant bij hen, en erg tevreden. Ook mijn vrouw heeft een 2e hands telefoon gekocht. Ook daarop was de service en garantie top!

Snelle en vakkundige service

Afspraak en binnen half uur weer gemaakt, top. En goede koffie!

Een top bedrijf

Mijn telefoon was stuk gegaan en ze vertelde dat de onderdelen moeilijk te bestelen zijn naar een paar weken gebeld en kon een leen toestel krijgen en vertelde dat ik me zorgen maakte omdat daar de laatste foto's van mijn overleden dochter op staan ze vertelde dat er niks mee kan gebeuren vandaag opgehaald en gelukkig staan ze er nog op mannen heel erg bedankt groetjes

Goed geholpen,probleem opgelost

Netjes geholpen. Probleem goed ingeschat. Kosten goed ingeschat.

Super ervaring

Ben super blij met m'n nieuwe telefoon scherm. Ik ben snel, goed en vriendelijk geholpen. Binnen 3 kwartier was m'n telefoon weer gemaakt. En ze hebben ook nog eens lekker koffie. Een aanrader dit bedrijf zou ik zeggen. Mvg

Professionele betrokken aandacht

Ik ben zeer content met de dienstverlening, Luistert aandachtig naar vragen en heeft kennis van zaken, vriendelijk en betrouwbaar! Ga zo door… groet..Ellen w

Ben vakkundig prima geholpen

Klantvriendelijk en deskundig.

Deskundig, goede advisering, klantvriendelijk en goede service.

Goed bedrijf

Perfecte snelleservice

Snel, vakkundig

Ik wed vriendelijk ontvangen. Na een paar mijten wachten werd ik direct gehopen . Ik kon ter plekke wachten op de reparatie van de playstation. Zeer vakkundig gemaakt en goede uitleg gegevenover de restart.

Snel, vakkundig en betaalbaar!

Goede kwaliteit, jammer dat ik niet gebeld werd toen de phone klaar was

Goede kwaliteit, jammer dat ik niet gebeld werd toen

We worden er altijd super geholpen .

Zeer goed en snel geholpen

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

zoals altijd een goede en betrouwbare service

top

Zoals altijd prima

Ook deze keer weer een prima service voor een nieuwe batterij. Meteen ook een gebruikte goed betaalbare telefoon aangeschaft.

Minervum 7448

4817ZG Breda