Zoals altijd uitstekend

Ondanks dat ze mijn probleem met mijn laptop niet hebben op kunnen lossen. (Bij Apple op dit moment ook nog niet tot dusver), hebben ze er enorm moeite voor gedaan. Maar ook met onze telefoons gaan wij altijd naar hen. Altijd goede service en vriendelijk. Vrienden en familie komen er tegenwoordig dus ook en ook naar tevredenheid.

Top service van van vriendelijke meedenkende mensen

Professioneel en aardig

Aardige man die goed is Ik heb altijd t vertrouwen in hem

Uitstekende service, kennis van zaken en betrouwbaar!

Alle tijd genomen om problemen op te lossen, nauwkeurig werk, voor een goede prijs!

Geweldige service.

Al 2 i pads laten repareren en een prima service.Vriendelijk en behulpzaam.

perfecte ontvangst en afhandeling probleem

geweldige service en afwerking probleem

PlayStation 4 was snel en keurig gemaakt

PlayStation 4 werkte niet meer, iets met de harde schijf. PlayStation na een dag al weer gemaakt en al terug.

Snelle, goede service.

Het artikel wat ik kocht was goedkoper dan in de binnenstad. De dag daarop gratis service om een instelling van de iPhone te wijzigen.

Snel en uitstekend geregeld

Uitmuntend

Al jaren bekend met dit bedrijf, steeds weer verbaasd over de snelle service, perfecte onderdelen en daarbovenop de beste prijs.

Fijne zaak

Fijne zaak. Telefoon camera werd binnen 10 minuten gerepareerd.

Wederom tevreden

Vandaag weer geweest. Voorheen meerdere telefoons gekocht waar we zeer tevreden mee zijn. Deze keer de PlayStation laten maken. Dezelfde dag nog terug en gemaakt. Heel fijn. Altijd netjes en vakkundig. Tanks weer heren

Perfecte gewoon!

Goede kennis, nette prijzen, super aardig en vriendelijk personeel!

Altijd fijn geholpen door Frank

Altijd goede en snelle service

Zeer tervreden

Goed en snel geholpen bij een reparatie voor een playstation 4. Hij werkt weer goed , dus zeer tevreden

Kennis van zaken, betrouwbaar en heel vriendelijk.

Bij binnenkomst heel vriendelijk en meteen een gevoel van vertrouwen. Veel kennis van zaken. Top bedrijf, zal het iedereen aanbevelen!

Goede service, duidelijke afspraken, inzichtelijke werkwijze

Niets aan toe te voegen

Top bedrijf!

Mijn scherm was gebroken en werd vervangen waar ik bij stond. Hoefde amper te wachten!

Klantvriendelijk

Had een reparatie aangevraagd voor het vervangen van een batterij in mijn telefoon. Bleek bij de reparatie dat iemand anders de batterij had toegeëigend. Foutje...maar excuses gekregen en meteen korting. Paar dagen later de batterij kunnen vervangen. Alles werkt, helemaal top.

prima servce

Ik ben huiverig voor gsm reparatiebedrijven. Vaak schimmige bedrijfjes. Dit een keurig verzorgde locatie met zeer vriendelijk personeel. Ik kreeg ook het gevoel dat er serieus met mijn telefoon werd omgegaan en dat de medewerker wist waar hij het over had. Een aanrader!

Snel geholpen

Goede uitleg en een eerlijk advies.

Klein bedrijf maar eerlijke informatie.

Minervum 7448

4817ZG Breda