Altijd goed

Ik kom vaker om deze winkel en ben altijd goed geholpen.

Perfect!!

Vriendelijk, behulpzaam en kundig

Deskundige en snelle oplossing!!

Mijn Nintendo Switch was niet meer op te laden. De USB-C poort bleek defect. Snel gemaakt, doet het wel als een zonnetje!

Goede, snelle en betrouwbare service!

Goede, snelle en betrouwbare reparateur en leverancier! Tevreden klant!

Top reparatie en fantastische service

Super vriendelijk en snel geholpen. In mijn geval was er een gebruikt onderdeel op voorraad waardoor ik zelfn nog behoorlijk kosten kon besparen. Mijn beste ervaring ooit met een reparatie shop!!

Super service!

Goed geholpen, eerst al telefonisch, ook daarna met de reparatie! Open en transparant! Een aanrader dus!

accuraat , vriendelijk en goed

Snel, ervaren, vriendelijk en professioneel

Geboden service is snel, professioneel en vriendelijk.

Moest even wachten want men was maar alleen vanwege ziekte. Daarna vlot en correct geholpen

!

Vlotte, vriendelijke en behulpzame dienstverlening!

Aangename en snelle service

Zeer aangename en snelle service en zeer veelzijdig qua reparaties

geweldig

Zeer goede vriendelijke ontvangst, deskundigheid probleem van mijn product Zeer snelle reparatie .

Vriendelijke en goede service

Eerlijke top service

Makkelijk te bereiken. Eerlijk advies. Fatsoenlijke prijzen en de manier van werken en de service wekt veel vertrouwen. Zeer aan te bevelen!

Goede service, vriendelijk en eerlijk.

Denken echt mee en zetten net een stapje extra! Heel goed geholpen, een echte aanrader.

Super vriendelijk, kundig en goed meegedacht

Ik ben meerdere malen geweest bij smartphonenzo. Wordt er altijd zo positief en goed geholpen. Meestal ben ik snel aan de beurt, de kennis en kunde is groot. De eerlijkheid waardeer ik en ik voel me persoonlijk echt geholpen, zonder het idee dat ik er (commercieel en eigenlijk) financieel wordt uitgebuit wat ik vaak bij andere vergelijkbare bedrijven wel kan voelen. Kortom, zeer positieve indruk!

Snel, vakkundig en vriendelijk

Binnen 15 minuten zat er een nieuwe accu in mijn telefoon!

Je word altijd vriendelijk en zeer professioneel geholpen.

Altijd goed en snel geholpen

snel en goed

Correcte service

Goede prijzen en je wordt vriendelijk geholpen.

Nintendo afgegeven en ondanks het meerwerk door onvoorziene zaken wordt de Nintendo voor een mooie prijs gemaakt.

Heel fijn geholpen staan je goed te woord hebben tijd voor je

Snel en correct geholpen

Twee telefoons met gebarsten scherm laten repareren. Screenprotectors laten plaatsen, die waren gratis omdat ze niet perfect pasten. Erg netjes en vriendelijk geholpen, en bovenal snel.

Betrouwbare reparatiezaak

Over een periode van een jaar of 5 ben ik hier nu een keer of drie geweest en ik ben er altijd goed geholpen. Ze hebben kennis van zaken.

Minervum 7448

4817ZG Breda