Smartphoneenzo denkt met je mee en geeft super service

De ' jongens' van Smartphone zijn gedreven om je altijd een oplossing te kunnen bieden voor je probleem met alle soorten apparatuur. Heel vriendelijk en service gericht en heel prijsvriendelijk ook nog!! Êcht een super adres!!

Gewoon prima service voor een goeie prijs

Goeie service en klantvriendelijk

Ik had een goeie ervaring, de werknemers waren vriendelijk en kon er een gezillig praatje mee maken. Ze waren snel klaar en het zag er weer uit als nieuw.

Snel, duidelijke uitleg en leveren volgens afspraak

Twijfel of ze mijn Ereader van Kobo konden repareren maar binnen 24 uur kan ik weer verder met lezen. Top service!

wederom snelle en goede service! Blij met jullie.

Altijd snelle en goed service.

netjes en correct

goed.

Goede service en expertise

Meer dan tevreden!

Er wordt de tijd genomen om je vraag te begrijpen en er wordt aangesloten bij de mogelijkheden qua tijd en budget. Eerlijk advies en garantie als er iets niet werkt, kun je gewoon terugkomen en wordt het geregeld. Super!

Snel gereageerd op mijn whatsapp bericht. En ter plekke gelijk geholpen. Voor een redelijke prijs Op een klantvriendelijke manier chspeau.

Snelle en goede service

Ik kwam met mijn iPad om het glas te laten vervangen. Ik werd meteen geholpen en na een half uur kon ik deze mee terug nemen. Je kunt voor de deur parkeren wat ook een groot voordeel is.

Flexibel & helemaal prima

Gewoon TOP!

Snel, vakkundig gewoon top.

Zorgvuldig, grondig en betrouwbaar.

PS4, problemen met beeld. Bleek uiteindelijk in een slechte connector op het board te zitten. De PS4 is gered voor redelijke prijs.

Kundig en vriendelijk personeel

Telefoon was helaas niet meer te repareren. Wel een goede deal kunnen maken. Bedankt voor de service.

Vakkundige reparatie tegen de beste service en prijs

Ik kom voor al mijn Apple gerelateerde reparaties altijd terug bij Smartphonenzo. Ze leveren zeer vakkundige reparatie tegen de beste service en prijs, en vaak ook relatief snel zodat je niet dagen zonder je phone of laptop zit. Absolute aanrader!

Meteen geholpen, scherm was nog goedkoper dan aangegeven, super vriendelijke medewerkers

Altijd perfecte service. Mensen met vakkennis!!

Altijd geweldig goed geholpen door deze vaklui. Goede en juiste reparaties. Heel goede website met de juiste prijzen zodat je van tevoren weet wat je kwijt bent.

Snel en goed

Vlot geholpen en voor een goede prijs!

Goed en vakkundig geholpen!

Glas van mijn Ipad werd vervangen. Snel, klantvriendelijk en vakkundig geholpen

Snelle goede service

Snel en goed geholpen, vakmanschap staat voorop

Snel en goed

Goede service, snel en goed geholpen

Snel en erg goed!

Dit was de tweede keer dat ik mij met een kapotte smartfoon moest melden. Ik ben opnieuw snel en vakkundig geholpen.

Gewoon goed

Ruime keuze, bestellen en snel geleverd. Gewoon prima zoals je verwacht.

Je hoort snel en vakkundig geholpen. Erg klantvriendelijk.

Minervum 7448

4817ZG Breda