Uiterst tevreden

Altijd goede en snelle service

No nonsense

Duidelijk info. Klaar terwijl u wacht. De kwaliteit van de reparatie is prima.

Zijn altijd aardig,en hebben kennis van zaken.

Zie hier boven.

Super snelle en goed service

Ik ben erg fijn geholpen , de mensen zijn erg vriendelijk. Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Geweldig bedrijf

In tegenstelling tot de vele cowboys in deze markt heb je hier te maken met echte bezielde professionals die service en vakmanschap in een hoog vaandel hebben staan.

Gewoon in 1 keer goed zoals afgesproken.

Perfect uitgevoerde snelle raparatie en levering van nieuwe toestellen. Een aanrader voor hen die met een kapot toestel/tablet zitten, of aan een nieuwe telefoon toe zijn. Goed advies op maat.

Zeer klant vriendelijk en technisch perfect.

Goede en prettige ervaring van de service en reparatie die wordt verleend ober het genot van een kopje koffie, top.

prima geholpen

Snel opgelost

Hier komt het goed :)

Er wordt goed geluisterd naar het probleem en eerlijke oplossingen aangedragen. Goede onderdelen en de ontspannen sfeer (stressvrij!) zorgen verder voor zo’n goed gevoel dat ik er geen zorgen meer over heb als mijn iPhone stuk gaat.

Snelle deskundige service

Zeer goed en snellen service

Netjes , en snel geholpen met nieuwe batterij voor de smartfhone !!

aanrader voor repareren electronica en telefoons

Snel, goede prijs, transparant

Zonder afspraak snel mijn iphone voorzien van een nieuw scherm. Je kunt als je wilt meekijken, ze zijn heel transparant in wat ze doen. Prijs is scherp. Goede club waar ik al vaak ben geweest.

Goede en kwalitatieve service

Wederom dezelfde ervaring gehad, enorm service gericht en op een hoog kwaliteitsniveau.

Snel en niet te duur

Vriendelijke service De mobiele telefoon was snel voorzien van een nieuw scherm. De reparateur stelde zelf voor om in mijn geval (telefoon voor kind) voor t huismerk scherm te gaan ipv originele scherm.

zoals altijd top!

altijd wordt je hier goed geholpen en krijg je een eerlijk advies.

Snel geholpen, kwaliteit voor goeie prijs!

Ik kon vooraf de reparatie plannen en daardoor was ik mijn MacBook maar een paar uur kwijt. Daarnaast is de prijs gewoon goed en sfeer relaxed.

Goede service en snel

Korrekt

Op afspraak kabeltje samsung besteld goed geregeld

Goed eerlijk snel en betrouwbaar

Goed eerlijk snel en betrouwbaar. En ik geloof niet al te duur.

Optimale service

Snelle en goede service

Superservice!!

Nog nooit meegemaakt dat ze zo makkelijk het geld terug geven als reparatie niet gewerkt heeft. Echt klasse

Top service! Vriendelijk, snel en betrouwbaar.

Naast de vele cowboys en gladde verkopers, belwinkels en ander louche bedrijven zijn er dus ook nog serieuze ondernemers die hun vak verstaan. Die weten wat service is, werken met betrouwbare en echte materialen en transparant zijn in hun werkwijze. Voordat je je bakkie koffie op hebt is je scherm al gerepareerd. Snel, betrouwbaar en betaalbaar. Wat wil je nog meer? Dank heren voor de goede service

Snel geholpen. De medewerkers luisteren graag naar uw verhaal. Echt een aanrader. Wel aan de dure kant, maar goed werk is geld waard!

Minervum 7448

4817ZG Breda