Professioneel en goede service

uitstekende service

prima heldere en duidelijke uitleg zeer vlot geholpen

Klaar terwijl ik wacht, telefoon niet uit het zicht geweest!

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg. Mijn telefoon werd 2 keer recht binnen no-time voor mijn neus gerepareerd door de specialist. Transparantie ten top!

Meer woorden zijn gewoon niet nodig.

Goede zaak

Goed en snel geholpen, ben blij met het resultaat En vriendelijk mensen

Goede uitleg

Jammer dat er klanten kwamen die later kwamen ook tussendoor geholpen werden terwijl we al hadden afgerekend en extra moesten wachten voor het plaatsen van een nieuwe batterij Vgr Joop

Geweldige service en prima geholpen.

Professioneel een eerlijke oplossing

Een eerlijk en professioneel bedrijf dat meedenkt om tot de beste oplossing te komen

Top service met een smile !

Uitstekende zaak om problemen met apparatuur en mobile telefoons op te lossen, snel en klantgericht!

Service!

Ze vriendelijk en vakkundig

Vakkundig en snel

Ik werd snel geholpen en goed geadviseerd

Vakman

Snel eerlijk en goede kwaliteit materialen.

De begeleiding heeft helaas niet goed gefunctioneerd.

Beste Frank, Afgelopen vrijdag heb ik een Iphone 8 gekocht onder de voorwaarde dat de gegevens uit mijn oude Iphone overgezet zouden worden. Achteraf bleek dat dit niet in orde was. Naar aanleiding daarvan zijn mijn vrouw en ik afgelopen zaterdag naar Smartphonenzo gegaan om het overzetten alsnog in orde te maken. Bij thuiskomst bleek dat het ook dit keer niet in orde was. Uiteindelijk heeft mijn zoon het probleem opgelost. Met vriendelijke groet, Hans Margry

Fijne winkel. Snel en professioneel geholpen. Verstand van zaken en goed advies.

Vakkundig, hulpvaardig en bijzonder prettig in de omgang.

Bij problemen wordt er adequaat en snel gereageerd.

Een geweldig bedrijf

Ga er maar na toe en je word altijd geholpen, service is zeer goed, men verkoopt je geen appels voor peren. prijs is zeer gunstig en soms is het ook wel, ja zo is het goed

top snelle

professioneel, snel, aangename mensen en prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle service.

Snelle goede no nonsense service.

klasse !!!

gewoon klasse !!

geweldige service

In de afgelopen jaren heb ik verscheidene keren al eens een bezoek gebracht aan Frank bij Smartphone en zo. Altijd tevreden. Maar deze laatste keer dacht ik echt dat mijn MacBook Air niet meer te repareren zou zijn, nadat ik een mok thee omstootte. Maar hij kreeg het voor elkaar, om hem te redden!

Deskundige mensen

Ervaren en deskundig behandel. proffesionedle instelling, Top

Altijd een Top service

Word altijd super geholpen.., al meerdere malen geweest met verschillende toestellen en super service

goede service

/FLs'rj vkf'zxl/

Uitstekende service

Uitstekende service

Really professional

Echt vriendlijk , snel en goede kwaliteit.

Minervum 7448

4817ZG Breda