Snelle en vriendelijke service!

Wij maken regelmatig gebruik van de diensten van Smartphone & Zo en worden altijd snel en vriendelijk geholpen. Aanrader!!

Correct en efficiënt geholpen

Het toestel wat voor mij geschikt was/is gekozen en in orde bevonden en de gegevens van mijn oude mobiel netjes overgezet.

prima advies en service

Wederom top!

Heel vriendelijk, service gericht en snel! Ik kan iedereen smartphonesenzo aanbevelen!

Prima, snelle en vriendelijke service

Zeer goed.

Het is een aan te raden service bij Smartphonenzo. Zeer vriendelijk en snel behulpzaam.

Super meedenkend en vriendelijk

Goed advies gegeven en super service gehad! Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan

Vakmannen!

Schermreparatie vakkundig uitgevoerd aan mijn s10

Goeie service, vriendelijk personeel

Snel en heel goed

Snelle goede service

Je kan snel terecht. Goed bereikbaar. Snel vaststelling wat er aan de hand is. Goede inschatting van kosten.

Betrouwbaar en professioneel bedrijf, zijn goed bereikbaar telefonisch en staan voor je klaar.

Fantastische service

Meteen geholpen. Telefoon weer als nieuw met originele onderdelen. En je mag zelfs meekijken hoe het wordt gemaakt.top bedrijf Smartphone&Zo in Breda.

Fantastisch geholpen

Heel behulpzaam kom graag terug als nodig is

In een woord klasse service al jaren !!!

Goede en snelle service en"............zeer vriendelijk Chapeau !!

Super service

Meerdere malen goed geholpen met verschillende problemen.

Zeer goed geholpen, al was mijn telefoon niet meer te redden. Eerlijke mensen die je zeker niet bedonderen.

Perfecte service

Duidelijk uitgelegd, gekeken naar andere oplossing maar perfect opgelost

Snelle service en vriendelijk geholpen

Twee x een iphone gekocht. Zeer te vredeb

Snel goede en goede service

Rustige, betrouwbare en heel kundige service!

De iPhone laten vallen. Altijd een beklemmend moment als je 'm oppakt...en nu was het bingo; geen beeld, wel geluid. Vermoedelijk een kapot scherm of moederbord. Gegoogeld naar smartphone reparatie Breda. Goede recensies bij smartphone&zo, dus naar het Minervum gereden. Fijne, rustige sfeer met tevreden klanten in de stoelen (elk op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar...). Snelle diagnose en instant reparatie door prettige mensen die niet alleen smartphone specialisten zijn, maar all round digital hardware jongens zijn. Dus uiteindelijk daar ook een gerefurbished MacBook gekocht. Mocht mijn iPhone me de volgende keer zomaar ontglippen, weet ik dat die in goede handen is bij smartphone&zo...

UItstekend

Vervanging accu van samsung S7 Perfect, professionele aanpak en klaar terwijl je wacht

Goede en snelle service!

Minervum 7448