Geweldig.

Ik ben deskundig, snel en vriendelijk geholpen.

Uitstekende ervaringen

Uitstekende service!

Deskundig en vlot.

Snel en klantvriendelijk!

Mijn vaste adres voor telefoons en computers.

Geweldige service

Goed en eerlijk advies, behulpzaam. In een woord geweldig.

Nu voor de tweede keer geweest ivm een iPhone die snel leeg was. Even een nieuwe accu erin en binnen 10 minuutjes weer buiten. Geen geheimzinnig gedoe, gewoon waar je bijzit een nieuwe accu uit de verpakking en voor je neus vakkundig erin gezet. Met de 12 maanden garantie is dit superbetrouwbaar. Eerste keer was met een slechte connector maar dit bleek een stofprobleem te zijn en werd kosteloos opgelost. Al met al ben ik supertevreden en kom hier zeker weer als ik problemen heb met een Apple device.

perfect !!

prima service

Kundige reparatie

Onderdeel was snel binnen en mijn iPhone werd daarna kundig gerepareerd onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Zeer snel vakkundig en vriendelijk geholpen.

Wat een snelle service. Je zet je auto voor de deur en 10 minuten later is je batterij vakkundig vervangen door een vriendelijke medewerker. Geen twijfels wat er allemaal met je telefoon gebeurd. Je mag gewoon mee kijken.

Supersnel en goed

Je kan terecht zonder afspraak en ik werd gelijk goed geholpen. 1 iPad zat een stukje in de laadpoort en was er binnen 1 minuut uur. Wat ze bij het Apple service centrum niet Wil de verwijderen en reparatie kosten van 360 euro wilde rekenen. De andere IPad was gevallen van de 2e verdieping en het scherm was kapot. Dit was vervangen binnen 15min naar volle tevredenheid. Ben super tevreden.

Vriendelijk , geduldig en prima service

Prima geholpen

Prima geholpen, vriendelijke service.

Uitstekende service.

Snel , prettig en vakkundig geholpen !

Prettig en vakkundig geholpen ,

Vrolijk persoonlijk deskundige medewerker

Telefoon gemaakt snel en duidelijke uitleg

Helemaal top! Snel en deskundig!

Als je iPhone valt en het scherm is stuk, dan heb je natuurlijk een probleem. Bij Apple repareren duurt eigenlijk veel te lang. Dan kom je bij SmartphoneEnZo en dan sta je binnen een kwartier weer buiten met een nieuw scherm en ook maar meteen een nieuwe batterij. Top!

Snel, professioneel en goed

En bovendien vriendelijk.

Goede, kundige en snelle service

Goede, kundige en snelle service

Geweldige service

Meerdere malen met een reparatie bij Smartphone en zo geweest elke keer heel goed en direct geholpen

Perfect geholpen, snelle en goede service

Snel en vakkundig geholpen. In no-time weer een werkende telefoon.

Nette en snelle service.

Uitstekend geholpen, snel, eerlijk voor een goede prijs. Ga zeker een volgende keer terug.

Overzichtelijk en snelle reparatie

Prima hulp gehad

Helemaal prima.

Goed, vriendelijk en bovenal deskundig geholpen. Ging om het vernieuwen van een iPhone accu. Gebeurt gewoon terwijl je wacht en je kan exact volgen wat er gebeurt omdat het voor je neus uitgevoerd wordt. Zoals de kop al zegt: helemaal prima hier en een dikke aanrader!

Prima geholpen met vakkundige voorlichting

Al eerder klant geweest en dat is goed bevallen. Daarom hier een gebruikte iPhone 8 gekocht

Geweldig snel geholpen

Ik stond binnen 20 minuten met mn Telefoon Nieuw scherm en een nieuwe battery in mn handen Suoer geholpen

Vlotte en ervaren medewerker

Zonder afspraak vlot en professioneel geholpen worden zonder poespas en met gerichte resultaat voor een redelijke prijs.

Minervum 7448

4817ZG Breda