Duidelijke uitleg, en wat de kosten zijn. Hele vriendelijke en prettige ervaring.

Helemaal goed

Heel tevreden, en snel geholpen, vriendelijk personeel 👍

Top, ik werd gelijk geholpen en mijn verwachting was dat mijn telefoon toch enkele dagen kwijt zou zijn maar ik mocht blijven zitten en na 10 a 15 min was het geregeld. Duidelijk de prijs afgesproken en gaf mij ook duidelijk de opties door. Top bedrijf

Zeer vakbekwaam en uiterst behulpzaam.

Daar word je blij van !

Super service

Snelle goede en vriendelijke service

Hoppaa - In - Uit- Tevreden

Heerlijk, met een kapotte scherm naar binnen. In paar minuten stond ik weer buiten met mijn gerepareerde toestel. Top! bedrijf.

Dit is Service

Gerepareerd terwijl je erop wacht. Duidelijk prijsoverzicht op de site. Auto kan voor de deur geparkeerd worden. Na reparatie was het nog niet helemaal in orde. Achter elkaar geholpen via de mail en daarna zonder extra kosten bij Smartphone&zo. Super!!

Snelle bekwame service

Het was rustig in de ochtend en meteen aan de beurt voor een batterij wissel in een iPhone 6. Binnen een kwartier was ik weer buiten.

Trefzeker en snel repareren.

Tweede reparatie aan Sony xperia z. Goede diagnose en snelle reparatie. Goed voor elkaar.

Perfecte service

Als er mankementen met telefoons of laptop zijn dan ga ik naar Frank. Super snelle service en een vakman.

zeer klantvriendelijk en kundig

Er is altijd een moment om met problemen te komen ( iphone, e-reader etc) en die worden altijd opgelost. Zeer klantvriendelijk ......en behulpzaam

Snel geholpen klaar terwijl je wacht

Snel geholpen klaar terwijl je wacht

Vriendelijke en prima service

Ik ben erg vriendelijk en snel geholpen. Kwaliteit zeer goed!

heleaal top

super

Klant vriendelijk top bedrijf

Mooi bedrijf

Heel net bedrijf, goede reparatie en duidelijke uitleg, zeker een adres waar ik iedereen naar toe stuur.

Goede snelle aardige service , mooie prijs!

Bla

Zeer vakkundig geholpen

Vakkundig en snelle service

Super !!

Geweldige omgang met de klant! Garantie is ook echt garantie ....!

Snel en betaalbaar uitstekend geholpen

Al bijna nieuwe laptop en i-Phone gekocht. Bij Smartphone-en-zo werd ik snel te woord gestaan.. In begrijpelijke taal werd uitgelegd hoe het gebruik en levensduur van laptop en gsm verlengd en verbeterd kon worden. Voor een betaalbare prijs. En werd nog snel uitgevoerd ook.

topbedrijf topservice

Beste service, alles wordt onder het genot van een kopje koffie direct voor je neus uitgevoerd :)

prima service, kundig personeel, vooraf goed geinformeerd over kosten van de reparatie.

Ik word altijd meteen geholpen en men denkt mee. Prima.

Ik heb al veel reclame gemaakt voor hun .

Jullie zijn geweldig, zeer kundig personeel, vriendelijk, klant gericht en mooie prijzen. Blijf vooral zo doorgaan, dan zal ik blijven komen... laat mijn telefoon nog wel eens vallen 🤪

Zeer positief

Denkt mee met de klant en is behulpzaam.

Minervum 7448

4817ZG Breda