Snel , prettig en vakkundig geholpen !

Prettig en vakkundig geholpen ,

Vrolijk persoonlijk deskundige medewerker

Telefoon gemaakt snel en duidelijke uitleg

Helemaal top! Snel en deskundig!

Als je iPhone valt en het scherm is stuk, dan heb je natuurlijk een probleem. Bij Apple repareren duurt eigenlijk veel te lang. Dan kom je bij SmartphoneEnZo en dan sta je binnen een kwartier weer buiten met een nieuw scherm en ook maar meteen een nieuwe batterij. Top!

Snel, professioneel en goed

En bovendien vriendelijk.

Goede, kundige en snelle service

Goede, kundige en snelle service

Geweldige service

Meerdere malen met een reparatie bij Smartphone en zo geweest elke keer heel goed en direct geholpen

Perfect geholpen, snelle en goede service

Snel en vakkundig geholpen. In no-time weer een werkende telefoon.

Nette en snelle service.

Uitstekend geholpen, snel, eerlijk voor een goede prijs. Ga zeker een volgende keer terug.

Overzichtelijk en snelle reparatie

Prima hulp gehad

Helemaal prima.

Goed, vriendelijk en bovenal deskundig geholpen. Ging om het vernieuwen van een iPhone accu. Gebeurt gewoon terwijl je wacht en je kan exact volgen wat er gebeurt omdat het voor je neus uitgevoerd wordt. Zoals de kop al zegt: helemaal prima hier en een dikke aanrader!

Prima geholpen met vakkundige voorlichting

Al eerder klant geweest en dat is goed bevallen. Daarom hier een gebruikte iPhone 8 gekocht

Geweldig snel geholpen

Ik stond binnen 20 minuten met mn Telefoon Nieuw scherm en een nieuwe battery in mn handen Suoer geholpen

Vlotte en ervaren medewerker

Zonder afspraak vlot en professioneel geholpen worden zonder poespas en met gerichte resultaat voor een redelijke prijs.

Duidelijke uitleg, en wat de kosten zijn. Hele vriendelijke en prettige ervaring.

Helemaal goed

Heel tevreden, en snel geholpen, vriendelijk personeel 👍

Top, ik werd gelijk geholpen en mijn verwachting was dat mijn telefoon toch enkele dagen kwijt zou zijn maar ik mocht blijven zitten en na 10 a 15 min was het geregeld. Duidelijk de prijs afgesproken en gaf mij ook duidelijk de opties door. Top bedrijf

Zeer vakbekwaam en uiterst behulpzaam.

Daar word je blij van !

Super service

Snelle goede en vriendelijke service

Hoppaa - In - Uit- Tevreden

Heerlijk, met een kapotte scherm naar binnen. In paar minuten stond ik weer buiten met mijn gerepareerde toestel. Top! bedrijf.

Dit is Service

Gerepareerd terwijl je erop wacht. Duidelijk prijsoverzicht op de site. Auto kan voor de deur geparkeerd worden. Na reparatie was het nog niet helemaal in orde. Achter elkaar geholpen via de mail en daarna zonder extra kosten bij Smartphone&zo. Super!!

Snelle bekwame service

Het was rustig in de ochtend en meteen aan de beurt voor een batterij wissel in een iPhone 6. Binnen een kwartier was ik weer buiten.

Trefzeker en snel repareren.

Tweede reparatie aan Sony xperia z. Goede diagnose en snelle reparatie. Goed voor elkaar.

Perfecte service

Als er mankementen met telefoons of laptop zijn dan ga ik naar Frank. Super snelle service en een vakman.

zeer klantvriendelijk en kundig

Er is altijd een moment om met problemen te komen ( iphone, e-reader etc) en die worden altijd opgelost. Zeer klantvriendelijk ......en behulpzaam

Snel geholpen klaar terwijl je wacht

Snel geholpen klaar terwijl je wacht