Een vakkundig bedrijf met zeer persoonlijke service

Bij Smartphonenzo wordt je uitstekend geholpen om al je problemen op te lossen. Tevens bijzonder prettig persoonlijk contact.

Meteen geholpen, perfect!

Van te voren gebeld of dat reparatie mogelijk was, Ik kon meteen langskomen. Ik stond na 10 minuten weer buiten met een nieuwe batterij en een werkende telefoon. Top service!

Super service

Het wordt altijd zo netjes en snel opgepakt en afgehandeld.

De beste en snelste smartphone reparateur in de wijde omgeving!!

Vandaag weer vlug, vriendelijk en voordelig geholpen. In één woord TOP!!!

Snel, professioneel, menselijk, grote aanrader!!!

Dit is fantastisch! Groots aanrader. Service etc Top!

Snel en goed opgelost

Heel erg vriendelijk en mijn probleem is goed en snel opgelost

Altijd hij goede service

Super snelle en goede service!

Super snelle en goede service!

Snel en kundig advies en dito oplossing

Zonder afspraak op advies binnengelopen en meteen geholpen. Dit is wat je toch wil?

Klantgericht en heel duidelijk

Medewerker was uiterst vriendelijk en zeer correct. Ook heel deskundig. Het is gewoon een uitstekende zaak waar we graag terugkomen!

Heel snel, en goed eerk

Het pandje is was klein, maar fijn. Ik moest heel even wachten tot dat mijn apparaat aan de beurt was. Maar het was SUPER snel gefixt. Je betaalt misschien iets meer dan bij een Amac store maar op basis van hoe snel en goed het apparaat gefixt was, is het die paar euro meer zeker waard. Binnen 10 minuten zeker was mijn apparaat weer zo goed als nieuw. Erg tevreden

geweldig geholpen en goed advies gekregen

geweldig

Super transparant

komt niet voor verassingen te staan over de kosten wordt hiervan op de hoogte gehouden . snelle service en alles nette afgehandeld tot garantie en faktuur.

Wat een service en kennis

Erg fijn

Correct en snel

Correct en snel

Zeer goede service

Altijd snel en goed geholpen heel tevreden.

meteen vriendelijk en geduldig geholpen

ik kwam binnen met een gecrashte telefoon, er werd meteen naar gekeken. het was irreparabel, er was een mooie refurbished telefoon voor een aardige prijs beschikbaar. men was vriendelijk en geduldig bij het in gebruik nemen van de nieuwe telefoon. vooral geduld doet het goed bij mij, omdat ik onzeker word van digitaal gedoe.

Super service

Snelle en zeer goede service en kwaliteit.

Snelle goede service , vriendelijk personeel

Geweldig!

Goed en eerlijk advies. Snelle afwikkeling. Ideaal!

Geweldig service

Smartphone nagekeken opgelost Laptop nagekeken, foto’s en filmpjes overgezet op externe schijf en klaar voor een zachte prijs. Top bedrijf.

Snel, deskundig en klantvriendelijk

Zie hierbiven

Probleemoplosser zonder poespas

Vraag via app, onderdelen op voorraad, montage terwijl je wacht en hup! weer door. Wat wil je nog meer.

Goede Service

Goede service en snel geholpen

Minervum 7448

4817ZG Breda