Prima ,goede materielan . Goed verpakt

Niet wat ze zeggen alles behalve het origineel, krijg laagwaardig poke hoes

Krijg een niet origineel poke hoes. Gelijk scheurt terwijl ik er heel rustig mee bezig ben en met een tie-wrap vast moet zetten zeer ontevreden...

Heb er wel even op moeten wachten. Maar zeer professioneel. Bedankt

Gewoon bestellen

Product als omschreven en snelle levering

Pookknop

Ik heb een pookknop besteld en geleverd gekregen , knop past wel alleen binnen een week laat het leernal los ,geprobeerd om contact te zoeken met het bedrijf maar geen reactie gekregen ,zit nu dus met een pookknop van 50 euro zonder leer

Goeie levering maar product niet na behoren!!!

Versnellingspook knop Volvo v70 besteld maar pas er niet mooi op!!!

erg goed

Krijg geen kontakt reageert niet

Lijkt mooi bevestiging van je bestelling daarna we gaan u bestelling zo spoedig verzenden heb twee keer gebeld ingesproken geen enkele reactie Geen bedrijf om spullen te bestellen Dus kijk uit voor je besteld Koning Wacht vandaag af of het verzonden wordt anders AfterPay bellen zaak bestelling crediteren

Keurig en vlot geleverd

Alles goed gegaan, alleen vragen via e-mail, voicemail en whatsapp werden niet beantwoord. Voortgang van order wordt echter keurig gecommuniceerd via e-mail. Uiteindelijk een keurig product geleverd, in mijn geval een pookknop met lederen hoes voor Peugeot 407 2004-2011. Prachtig origineel origineel en perfect passend. Blij mee.

snelle en betrouwbare levering

website is zeer toegankelijk en overzichtelijk

Niet goed helaas

Niet het gewenste artikelen ontvangen volledige tekst mis ik op de matten

Slecht service

De pook past niet op het juiste jaartal. Het retourneren is op eigen kosten wat belachelijk is,en de fout bij hun onderdelen ligt. Foto's en alle relevante informatie zijn per e-mail verzonden.

Snelle en correcte afhandeling

Product voldoet aan meer dan de verwachting

Super snelle levering.

Netjes verzorgd. Prima binnen gekregen.

Duidelijke website

Makkelijk zien wat het is duidelijke foto's en snel geleverd een aanrader

Goede service en kwaliteit mvg Patrick

100% positief

Alles naar wens snelle levering

Snelle en uitstekende levering; product van prima kwaliteit

Snelle en uitstekende levering; product van prima kwaliteit.

Super tevreden.

Hele mooie mattenset, goeie kwaliteit en vrij snelle levering. Interieur van de auto knapt hier van op.

Snelle bezorging

Een paar dingen besteld. En binnen 2 dagen in huis

Lange levertijd maar wel een goed product

De bezorging van de rubberen automatten lieten wel lang op zich wachten, maar dat had ik al gelezen in de reviews, verders zijn de matten wel juist geleverd voor het type /model dat ik had bestelt en ze zijn ook van goede kwaliteit en van zwaar en soepel rubber en met een perfecte pasvorm, 4 sterren vanwege de lange levertijd verders alles ok en meer dan tevreden.

Gewoon een doorgeefluik van Temu

Automaat knop voor Ford S max besteld. In omschrijving lederen automaat knop (yeah right temuleder zeker). Is ook niet geheel passend want het hoesje moet je middels een ringetje terugklikken maar dit past niet. Email gestuurd voor retour maar tot op heden geen reactie.

Snel en keurig

Leveren volgens afspraak Top.

Mooie auto matten netjes afgewerkt Top.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam