Over algemeen ok. Prima mensen maar een keer verkeerde stuurhoes geleverd Kan gebeuren maar kan dan ook weer geen 10 geven.

Uistekend

Goede spullen voor goeie prijs

snelle service en de bestelling was goed verpakt .

uitstekend

Snelle levering van een perfect passende pookhoes voor mijn Audi A6 van mooi leder. Ben zeer tevreden. met vriendelijke groet, Peter

Prima bedrijf

Goed product, snel geleverd.

Mooi

Mooi jammer dat het wat langer duurde voordat ik ze heb Maar begrijp dat ze ergens anders vandaan moeten komen Ze moeten ze ook bestellen Omdat je iets bijzonders vraagt Andere kleur op de rand Maar mooi product Wachten waard

Goed product.

Goed product, zoals omschreven, snelle levering, goede prijs.

Prima ervaring met dit bedrijf

Moest een artikel hebben wist niet welke het moest een mail gestuurd . Snel berichtje terug ontvangen heb bestelling gedaan was andere dag al bezorgd top zo doorgaan

(geweldig) SLECHT

onmogelijke montage van een pookhoes voor zafira de beschrijving zit ik nog steeds op te wachten , ze kunnen beter bekledingTM heten dit heeft niks met auto's te maken telefoon opnemen hebben ze nog nooit van gehoord

Correcte afhandeling van een verkeerde bestelling

Een goede kwaliteit product

Duidelijke site en snelle verzending

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit. De ontvangst heeft even op zich laten wachten. Bestel al jaren naar volle tevredenheid.

Perfekte kwaliteit en pasvorm.

Mooie pookhoes, goed gestikt en gemakkelijk te installeren.

Niets op aan te merken.

Goede kwaliteit. Mooi gemaakt. Snel geleverd.

vriendelijke en snelle service

alles is duidelijk omschreven voor welke auto,bouwjaar en model tot in de puntjes is dit omschreven ook kunt u kiezen los of compleet. nepleer of echt leer.

Product goed, maatvoering niet

Ik heb maat F besteld gehad, maar moet toch E zijn. Pakt groter uit.

Order in goede orde ontvangen

Helaas voldoen de artikelen niet naar mijn wensen: 1 Pookknop past niet 2 Versnellingshoes heeft maar 2- i.p.v. 4 stiknaden. Om genoemde redenen, gaarne een machtiging voor retour zenden.

Snelle bezorging, pook hoes past exact, dus perfect. En echt, echt leer! Dankjulliewel, mijn autootje word steeds mooier

Beter dan verwacht

Pookknop besteld, binnen 24 uur geleverd. Volgens mij pasten de knop en de adapter niet op elkaar, mailtje gestuurd en snel reactie gehad met de oplossing. Geen 5 sterren omdat ze erg duur zijn tov de concurrentie

Ziet er top uit !

Ziet er top uit voelt sterk ,degelijk ook !

Lang gewacht maar toch gekomen

De levering van de bestelling heeft op zich laten wachten De genoemde 2 weken werden uiteindelijk 8 weken. Tussentijds contact gehad over de bestelling en er is aangegeven dat de levering vertraagd was. Matten zijn perfect en passen precies Ziet er weer super uit in mijn Volvo XC60 Heel tevreden over de matten.

Niet goed

Lange wachttijd en verzending niet helemaal in overeenstemming met de bestelling.

alles goed

zou zeker weer bestellingen plaatsen

Niet wat je verwacht

Pookknop en pookhoes gekocht voor Citroën xsara picasso 1.8 16v. Hoes zou met zwarte stiksel zijn maar kreeg rood. Pookknop was goed echter de bevestigingshuls heeft te grote binnen diameter waardoor pookknop niet goed vast zit. Heb oude huls gebruikt en met gebruik van speciale lijm vast gezet. Dit was echt een minpunt, kan en moet beter.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam