prima te doen

Prima, echter…

Als een product niet op voorraad is, stuur even een mail dat het wat langer duurt. Voor de rest prima product, wordt ook gewoon gereageerd op mails, ondanks wat andere reviewers hebben meegemaakt.

Alleen passend te maken door inzet van handvaardige vriendin..

De door mij gekochte pookhoes voor onze Fiat Panda 3 2012-2017 bleek totaal niet te passen zonder rigoureus technisch ingrijpen. Het gat aan de bovenzijde van de pookhoes bleek veel te smal waardoor het stiksel voor een deel moest worden losgemaakt. Het onderdeel waarmee de pookhoes op het mechanisme van de versnellingspook moet worden gemonteerd, kon er nu met geen mogelijkheid doorheen. Het gaat hier om een dikker mechanisme (manchet met veer) voor de bediening van de achteruitversnelling. Hiervoor had in de pookhoes een stukje klittenband of een klein ritsje verwerkt moeten zijn waardoor het mogelijk wordt om de opening in de pookhoes tijdelijk groter te maken. Daarmee had het manchet eenvoudig kunnen worden doorgevoerd. Wij hebben besloten om de pookhoes maar zelf aan te passen. Stiksel is voorzichtig voor een deel los getornd, montageonderdeel door de vergrote opening geschoven, stiksels hersteld. Het resultaat is uiteindelijk erg mooi geworden. Aan de kwaliteit van het leer mankeert niets. Tuning TM, dit had echt veel beter gemoeten. Jullie maken toch niet voor niets onderscheid in bouwjaren.

Staat morgen geleverd maar krijg het pas 3 maanden later binnen zonder ook maar een berocht ofniets.

Echt bar slecht 10 mailtjes nooit antwoord op gehad en een appje die wel na 2 dagen werd beantwoord later en toen pas gingen ze me pakketje op de bus doen.

Tevreden klant!

Goed product gekregen

Zeer mooi product.

Helemaal blij mee, past mooi, goede kwaliteit, auto ziet er weer luxe uit. Kapotte pookhoes maakt toch je auto een beetje shabby. Pakket werd een paar dagen voor verzending aangemeld en stond toen even stil dat was wat vreemd maar verder keurig bezorgd. Bij mij zat de oude hoes precies om het bovendopje heen, dat is anders bij de nieuwe hoes, gat is veel kleiner. Gewoon binnenstebuiten vouwen en dopje zo diep mogelijk plaatsen, dan tie-wrap plaatsen. Zeer tevreden.

Snel geleverd niet lang hoeven wachten

Ben zeer tevreden over de levering best snel ontvangen raad het om Tuning tm te bestellen

Super snel super kwaliteit

Na vele matten te hebben besteld, kom ik steeds bij jullie terug! Ga zo daar Guys!

Perfecte service, en hele snelle levering. Heerlijk fijne rubberen matten

Verkeerd produkt gestuurd, retour ontvangen maar geen restitutie

Ik had een versnellingspook knop besteld en ze stuurde de verkeerde op. Ik nam kontakt op en ze vroegen mij de fout geleverde knop terug te sturen, wat ik deed. Dat was het laatste wat ik van ze gehoord heb. Ze negeren nu mijn emails. Het is gewoon dieven-tuig.

matten die geleverd worden zijn niet de juiste voor mijn auto namelijk ford escort rs cosworth. Tele

de automatten voor mijn FORD ESCORT RS COSWORTH die geleverd liet langer op zich wachten. Dat vint ik dan niet ERG. Maar dat dan de matten worden geleverd voor ford escort andere typen. Vindt ik teleurstellend tot zeer slecht. De andere typen escort hebben hele andere matten past niet. Achter zijn ze te klein en voor te breed en bij bestuurder te kort. De vorm die internet wordt aangegeven klopt maar de automatten hebben deze vorm totaal niet. zie link: https://cdn.myonlinestore.eu/946ae789-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/image/cache/full/5d968b1ada9745155ce606722a6e970a93ddb794.jpg?20251002134303. Mocht ze mij toch nog de goeden matten willen leveren prima, maar dan wel achter af betalen. Ze kunnen me bellen op mob.: 06-466 76 795

Snel bestelling en snel bezorgtijd. Perfect :)

Snel correct goede kwaliteit

LET OP! **********!

LET OP! **********! Je krijgt iets anders dan wat je besteld hebt en ze zijn niet meer te bereiken...

Snelle levering, slechte kwaliteit

Versnellingspook van Ali kwaliteit. Bij berichtgeving dat hij naar 15 min al uit elkaar lag. Moest ik er maar seconde lijm opsmeren

Dramatisch!!!!

Snelle levering van grootste troep ooit. Missen van onderdelen, pasvorm lijkt er niet op. Geen service en of nalevering van missende onderdelen. Absoluut geen aanrader!

informatie klopt niet

Kentekenplaathouders worden omschreven als "chroom". Zijn echter gewoon plastic houders met een grijst verfrandje.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede kwaliteit

Frutproducten

Een losse flodder van een pookhoes die nooit past. Ik kan ook een stukje leer aan een ander stukje maken. Bij de eerste zat er tierip bij, de 2e voor een Opel is hangt gewoon los en valt gewoon naar beneden.

Zonder problemen in huis

Goede kwaliteit en betaalbaar

Top service!

Mijn pookhoes was met verkeerde kleur stiksels geleverd. Uiteindelijk langs gegaan bij tuning tm waar de vriendelijke eigenaar mij aanbood de pookhoes opnieuw met de juiste donker blauwe stiksels te stikken. Echt top service! De volgende dag had ik de pookhoes al weer. Enorm bedankt! En hij is mooi geworde

Snel

Hopelijk komt de pookknop even snel aan als de hoes die ik besteld had en zeer goed past op mijn auto

Slecht

Als ik jullie bel en mail krijg ik totaal geen reactie. Ik wil ook ergens op reageren en .......

Slechte service

Verkeerde product gestuurd en slechte communicatie.

Slecht contact, geen retourbetaling

Verkeerde armsteun, kan gebeuren, reageren daarna niet meer op mailtjes meerdere keren bellen en na een half jaar retour nog steeds geen geld terug

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam