Lang gewacht maar toch gekomen

De levering van de bestelling heeft op zich laten wachten De genoemde 2 weken werden uiteindelijk 8 weken. Tussentijds contact gehad over de bestelling en er is aangegeven dat de levering vertraagd was. Matten zijn perfect en passen precies Ziet er weer super uit in mijn Volvo XC60 Heel tevreden over de matten.

Niet goed

Lange wachttijd en verzending niet helemaal in overeenstemming met de bestelling.

alles goed

zou zeker weer bestellingen plaatsen

Niet wat je verwacht

Pookknop en pookhoes gekocht voor Citroën xsara picasso 1.8 16v. Hoes zou met zwarte stiksel zijn maar kreeg rood. Pookknop was goed echter de bevestigingshuls heeft te grote binnen diameter waardoor pookknop niet goed vast zit. Heb oude huls gebruikt en met gebruik van speciale lijm vast gezet. Dit was echt een minpunt, kan en moet beter.

Lange levertijd

Toen ik mijn bestelling plaatste stond er 2 weken levertijd, maar dat werd al snel 2 maanden! Een mail gestuurd daar wel vrij snel antwoord op gehad dat ze er druk mee bezig waren!

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit en pasvorm komt ook niet overeen. Geen reactie op mijn klacht.

Perfect geregeld!!

Super snel geleverd en perfecte pasvorm!!

retour product

Koop hier aub niets. Ik had pookhoes besteld en helaas voldeed niet aan mijn verwachtig. Gemaild met bedrijf, ik kon mij aankoop retour zenden en zou aankoopbedrag terug ontvangen. Ik heb dit vervolgens gedaan. Inmiddels ruim 2 weken verder. Geen bedrag retour, reageert niet op mail en telefonisch on bereikbaar. Dit bedrijf is dus niet betrouwbaar!!!!!!!

Snelle levering, goed contact

Levertijd langer dan verwacht, verder prima

Levering duurde iets langer. Product zoals beschreven gekregen

Niks op aan te merken heel goed

Zeer goede kwaliteit

Geen product ontvangen.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen en krijg geen reactie op mijn emails.

Producten zien er netjes uit.

De eerste levering liet wat langer op zich wachten, de 2de nalevering was er lekker vlot. Nu nog even monteren..

Besteld met logo, echter na levering pas de mededeling dat dit niet meer geleverd kan worden.

Nooit weer

Nooit weer

Slecht

Houden zich niet aan de aangegeven levertijd Je moet weken wachten En als je contact zoekt op welke manier dan ook dan krijg je geen reactie . Dit was dus dan ook éénmalig

Mattenset was niet zoals besteld

Een mattenset besteld met een auto type logo. Deze zat er niet op. Was wel gewoon te selecteren en stond op de factuur. Gemaild en als antwoord kreeg ik dat het niet mogelijk was om deze te bestellen en bedankt voor mijn begrip. Slechte service dus.

Troep

Bestel je een pookhoes voor de civuc ep1, heb gelezen over elastische onderkant (wat prima is) maar er staat nergens iets over tyfustroep als klitterband en tirewrap om de boel te bevestigen... eens maar nooit meer hier bestellen!

Ik zeg perfect geregeld. Mooie mattenset. Goed van pasvorm. En logisch dat een product met een persoonlijke touch een wat langere levertijd heeft. Geduld is een schone zaak, en je hebt dan ook wat moois!!! Dikke blij!!!

ik was tevens geschrokken van de slechte reviews doch mijn ervaring was schitterend vrijdag nieuwe pook voor een Audi A5 besteld de volgende dag reeds geleverd door PostNL product exact hetzelfde zoals op de website weergegeven prima service !

Niet te bereiken

Heb stuurhoes besteld die niet compleet binnen is gekomen en ik probeer al 2 dagen hun te bereiken maar geen antwoord

Niet helemaal tevreden, niet ontevreden

In eerste instantie was ik erg blij met de nieuwe hoes. Bij het lezen van de stap-voor-stap handleiding van 5 zinnen was ik wel wat teleurgesteld. Er stond wat er moest gebeuren, maar niet hoe. Bovendien onduidelijk wanneer het over de handrem en voor de versnellingspook was. En als ik dan nog eens kritisch kijk zijn de naden niet erg regelmatig. Toch ook niet ontevreden door de redelijke prijs. En er is vast iemand die een how-to op youtube heeft gezet!

Onderdeel hoort niet bij de auto

Het zou om een pook hoes gaan voor een atos. Maar het lijkt er niet eens op. Gewoon universeel spul. Dat kan je over al wel krijgen voor de helft van de prijs

Nog nooit zo slechte service gehad.

Een maal wat gekocht en betaald en vervolgd als ze het geld binnen hebben en je wilt het retour sturen (of zelfs nog annuleren voor het verstuurd is) Zia dit bedrijf niet meer bereikbaar. Per mail reageren ze niet telefonisch niet en blijkbaar hebben ze nu whatsapp daar reageren ze ook niet op. Ben geen fan van recensie lezen vooraf maar bij dit bedrijf klopt het zeker alle negatieve reacties dat ze voor aftersales nooit meer bereikbaar zijn. Koop hier dus vooral niet.

slecht.

geen contact mogelijkheden met hen. via geen enkele mogelijkheid reageren ze. in 1 woord een volledige aanfluiting dit bedrijf.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam