Gewoon goed

Vloer matten besteld en precies gekregen wat ik wilde. En nog binnen de tijd. Ze zijden dat het 2 weken ging duren voor dat het geleverd werd. Dus dikke prima

Niet te bereiken

Een bestelling geplaatst terwijl we op vakantie waren, en dus ook dat adres opgegeven. Ik zou een verzendbevestiging krijgen als de bestelling verstuurd was, maar dat duurde dus 8 dagen! Toen waren we ondertussen al weer thuis. 3 dagen na de bestelling al geprobeerd te mailen en te bellen om de bestelling te annuleren omdat het zolang duurde, maar de telefoon wordt nooit opgenomen en op mail wordt niet gereageerd. Dus nu ligt het pakketje op ons vakantieadres aan de andere kant van het land, omdat TuningFM te laks is om te reageren. Anders hadden we al voor de verzending kunnen annuleren of in ieder geval het verzendadres kunnen wijzigen. Erg jammer dit, slecht bedrijf.

Alles is prima verlopen.

Alles is prima verlopen.

Niet compleet geleverd

Op de foto’ staan een versnellingspook met adapter. Ik ontvang alleen de pook… Jammer.

klein beetje aanpassen maar voor de rest past het goed en het zag er erg mooi uit

vlotte levering en prima versnellingspookknop!

Had een nieuwe pookknop voor mijn Fiesta nodig en deze is mooier dan de originele.

Alles zoals het hoort te zijn.

Product keurig volgens afspraak geleverd. Product voldoet aan de verwachting en is dik in orde.

Niet het bestelde produkt gekregen

Kreeg een naaldvilt mattenset, i.p.v. velours. Besteld grijs, kreeg zwart Tapijt zou 0.9 mm dik zijn maar is 0.4/0.5 mm dik

Besteld en 2de dag erna in huis.

Had pook hoes besteld met kunststof ringen voor Fiat 500C. Past perfect.

Duidelijk en snelle levering

Goede prijs, duidelijke site en snelle levering. Top

Te late levering/ geen contact

De Automatten die ik bestelde zouden binnen 24 uur geleverd worden als ik de site moest geloven. Van moment van bestellen tot de levering heeft 3,5 week geduurd. Ik heb meermaals geprobeerd te bellen en te appen. Is geen contact mee te krijgen. Had schriftelijk aangegeven de bestelling te willen annuleren. Maar ook daar werd niet op gereageerd. Mijn tip; NIET BESTELLEN bij dit bedrijf!

Goed product, maar service is heel matig

Automatten besteld op 20-7. Aan de factuur te zien pas 27-7 verwerkt, afgeleverd op 4-8 terwijl bij order plaatsen 29-7 wordt vermeldt. Tussentijds geen enkele reactie op 2x mailen en 1x bellen (voicemail inspreken). Prima product, maar een dergelijke levertijd en de klant volledig in het ongewisse laten, is niet meer van deze tijd.

Goede hoes

Mooie kwaliteit pookhoes. Even puzzelen hoe deze aangebracht moest worden maar uiteindelijk gelukt

alles klopt

lederen handrem hoes besteld voor mijn 50 jaar oude alfa. past perfect en was precies op tijd geleverd.

Slechte service

Ik heb 2 maanden op mijn setje vloer matten moeten wachten! Had in de tussentijd al ergens anders een setje gekocht omdat ik niet meer verwachte dat het nog geleverd werd (ook gezien de revieuws) Als je belt krijg je altijd de voicemail Alleen als ik via de site een mail stuur krijg ik ( soms ) een reactie Moet altijd eerst zelf contact opnemen waarom ik nog geen levering van de mattenset krijg Je krijgt geen bericht waarom er niet geleverd wordt

Prima ,goede materielan . Goed verpakt

Niet wat ze zeggen alles behalve het origineel, krijg laagwaardig poke hoes

Krijg een niet origineel poke hoes. Gelijk scheurt terwijl ik er heel rustig mee bezig ben en met een tie-wrap vast moet zetten zeer ontevreden...

Heb er wel even op moeten wachten. Maar zeer professioneel. Bedankt

Gewoon bestellen

Product als omschreven en snelle levering

Pookknop

Ik heb een pookknop besteld en geleverd gekregen , knop past wel alleen binnen een week laat het leernal los ,geprobeerd om contact te zoeken met het bedrijf maar geen reactie gekregen ,zit nu dus met een pookknop van 50 euro zonder leer

Goeie levering maar product niet na behoren!!!

Versnellingspook knop Volvo v70 besteld maar pas er niet mooi op!!!

erg goed

Krijg geen kontakt reageert niet

Lijkt mooi bevestiging van je bestelling daarna we gaan u bestelling zo spoedig verzenden heb twee keer gebeld ingesproken geen enkele reactie Geen bedrijf om spullen te bestellen Dus kijk uit voor je besteld Koning Wacht vandaag af of het verzonden wordt anders AfterPay bellen zaak bestelling crediteren

Keurig en vlot geleverd

Alles goed gegaan, alleen vragen via e-mail, voicemail en whatsapp werden niet beantwoord. Voortgang van order wordt echter keurig gecommuniceerd via e-mail. Uiteindelijk een keurig product geleverd, in mijn geval een pookknop met lederen hoes voor Peugeot 407 2004-2011. Prachtig origineel origineel en perfect passend. Blij mee.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam