Mooi product, snelle levering

Kwalitatief goed, ziet er mooi uit! En in no time geleverd.

Leveren niet overeengekomen kleur logo, reageren niet op mail en tel.

Automatten niet geleverd met donkerblauw logo/borduursel zoals opgedragen. Reageren niet op mail met foto en zijn telefonisch niet bereikbaar. Dit probleem wordt vaker bij klachtenkompas van de consumentenbond genoemd.

Snel

Alleen jammer van het verkeerde letter type

Gewéldig

Matten besteld voor mijn ford. Goed matten.

Mooie kwaliteit

De mattenset is erg mooi en goede kwaliteit. Alleen jammer dat de handremhoes en pook hoes zonder het plastic frame komen aangezien dit helemaal geniet zit

Snel, mooi, maar past niet

Hoesje versnellingspook is mooi, van leder maar blijkt niet te passen. Ik voelde mij schuldig tegenover de automonteur omdat hij er heel veel tijd in heeft moeten stoppen om het hoesje op te rekken met gebruik van een hete lucht blazer etc. om hem om de versnellingspook te krijgen. De opening was veel te nauw. Ik heb hem dan ook € 50,00 extra betaald om zijn uurloon een beetje te compenseren.

Snelle en correcte levering.

Alles netjes en volgens afspraak.

Snel en goed

Goede communicatie, snel geleverd.

Snel en goed

Snelle levering , goede pasvorm. Alleen jammer van het verkeerde lettertype van het logo

Goede kwaliteit !en prijsverhouding!

Snelle levering en goeie kwaliteit!

Mooie matten met logo besteld en zijn netjes binnen 2 weken geleverd en zien er top uit! Ook een mooie prijs want was bij AliExpress meer kwijt!!!

Goed spul voor weinig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Echt mooie automatten, precies wat wordt beloofd, blij mee!

Er stond levertijd volgende dag, wat ik al apart vond omdat er een logo in moest. Maar als je dan ziet na bestellen 2 weken levertijd is het contrast groot. Dus hier wat duidelijker over zijn

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi aanbod

Langdurige levering product is niet helemaal in orde, past niet volledig.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Automatjes zijn mooi en van goede ka Kwaliteit

Bij het plaatsen van de bestelling heb ik gevraagd of die bevestigings schroeven er bij zitten en of ze tegen betaling er bij kunnen gedaan worden, zodat ik niet de verkeerde bestel. Is niks mee gedaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima op maat service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Besteld en de volgende dag geleverd. Netjes verpakt. Heb het voor twee auto’s besteld en beide helemaal goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Producten zijn zoals omschreven. Goede kwaliteit. En je wordt goed geïnformeerd wanneer het bestelling wordt afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bestelling niet op voorraad .maar direct een mail met de mededeling dat deze matten nog gemaakt moesten worden op wens.ik ben tevreden

??? ik zou het niet weten =oke voor mij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Automaten besteld. Ziet er zeer goed uit mooi afgewerkt. Voorzien van het auto type logo. En past perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede voorlichting en vlotte bezorging, helemaal prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top qualiteitsproduct en super snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goede prijs.kwaliteit

Nvt

Abraham van Beyerenstraat 16