voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima product en levering middels track @ trace geleverd op de gecommuniceerde tijd.

Helaas voor de betaling en na de betaling wordt geen leverdatum gegenereerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top! heel te vrede met mijn aankoop bij jullie en zal zeker bij mijn vrienden en kennissen reclame maken.

Voor mij was geen negatieve punten!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De geleverde automatten werden netjes en snel geleverd, zoals aangegeven. De matten zelf, zijn van goede kwaliteit en het borduurwerk is heel mooi uitgevoerd. Knap werk doe zo verder.

Bij het invullen van een opmerking verwacht de klant een antwoord. Voor ons geen antwoord, met als gevolg geen complete of foute levering van benodigdheden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte correspondentie. Geen contact. Lange wachttijd. Via derden moeten afdwingen. Geen aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie en goede kwaliteit matten voor een eerlijke prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ondanks dat de matten niet op voorraad waren best nog snel geleverd.

N.V.T.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Communicatie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering mooie kwaliteit

afbeelding op website komt niet overeen met geleverd product geen bevestigingsklemmen meegeleverd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Enige tijd geleden een versnellingspookhoes en handremhoes besteld. Versnellingspookhoes was goed, maar de handremhoes was niet de juiste. Via email contact gezocht, geen reactie. Daarna via Whatsapp contact gezocht, na twee dagen eindelijk reactie. Ik mocht de hoes (op eigen kosten) terugsturen. Nu ben ik niet de beroerdste en heb ik de hoes op mijn kosten terug gestuurd. Na een week eindelijk de nieuwe hoes binnen, weer een verkeerde. Wederom via Whatsapp contact gezocht. Een paar dagen later eindelijk weer reactie, ik mag de hoes (op eigen kosten) terug sturen en dan wordt deze gecrediteerd. Hierop heb ik gereageerd dat ik graag een retourlabel wil ontvangen omdat het niet mijn fout is en de retourkosten inmiddels aardig oplopen. Wederom geen enkele reactie, ook niet wanneer ik er nogmaals om vraag.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel bezorgd

Betaald voor pakket post verzendkosten Maar krijgt brievenbus post ( envelop )

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering. Top product.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correcte levering

Op de website staat dat in schakelhoes onderin een elastiek zou zitten, deze ontbreekt. Geen antwoord gekregen op mijn vraag bij de bestelling. Model C5 vanaf 2008 is volgens mij type 3 en niet 2 zoals vermeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurige mattenset met typenaam auto. Zo op het eerste gezicht mooie kwaliteit en de pasvorm is top.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering

er zou een uitgebreidere handleiding bij de artikelen mogen zitten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima product, keurig afgeleverd.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Binnen de gestelde tijd aangegeven dat het produkt verstuurd is

Echter het produkt wordt niet geleverd doit postnl, ook na verschillende klachten een slechte opvolging. We wachten al 5 dagen op levering, elke dag wordt het weer uitgesteld door postnl, echter de opdrachtgever onderneemt geen aktie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na mijn vraag kreeg ik gelijk antwoord, en het zijn mooie automatten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aantal sterren zegt niet veel over een bestelling van 2 H3-lampjes. Weinig te melden. Bestelling en levering verliep gewoon zoals het hoort.

N.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doet wat ze beloven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

levering in orde volgens afspraak

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Product besteld en gewoon niet compleet probeer je te bellen niks geen gehoor etc borduring wat niet klopt of niet gemaakt is

Communicatie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en het bestelde product is perfect!!

Op dit moment gedn

Abraham van Beyerenstraat 16