zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, telefonisch niet te bereiken, heeft 1x gereageerd op 5 mails

slechter dan verwacht

Heb betaald voor een cadeauverpakking en krijg vervolgens het alleen in het normale doosje waarvan ik aanneem dat hij daar bij hoort want zo staat het ook op jullie site. Hij is ook beschadigd en op de achterkant zaten meerdere vinger vlekken. Verzend kosten zijn ook erg hoog voor alleen een envelop die door de brievenbus past. Heb ook langere tijd op mijn envelop moeten wachten, heb namelijk donderdag besteld en dinsdag pas in huis. Niet dat het probleem bij jullie ligt maar wel iets om in de gaten te houden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De artikelen waren gewoon op voorraad en snel binnen twee dagen aan huis geleverd. Top bedrijf!!

Alstublieft geen mail-adres in mijn beoordeling!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit van de vloermatten.

De levertijden op de website kloppen niet met de praktijk, maar het viel gelijk met hemelvaart. Vermeld dit dan ook op de website. Verder helemaal goed!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De stuurhoes voldoet prima vanmiddag gemonteerd.

Ik zou het niet weten goed.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering binnen afgesproken tijd voor eigen ontwerp. Iets minder duidelijkheid omtrend de bevestiging gaten van de matten.

Meer duidelijkheid over de uitvoering van het eindproduct. 'M. V. GR. A. J. STAAL

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, leuke website een echte aanrader!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Automatten besteld Gelijk reactie hoe wat waarneer Zeer snelle levering Alleen post nl niet haha

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie automatten Alleen jammer dat het niet volgens de advertentie tijd geleverd werd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

********** Automatten besteld en al betaald.maar er word niks opgestuurd en niet gereageerd op telefoon nummer. Adres Rotterdam klopt niet is niemand aanwezig

Oplochters Automatten besteld en al betaald worden niet opgestuurd en er word niet gereageerd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering was eigenlijk 1 dag te laat konden hun niets aan doen. netjes een mail gekregen dat het 1 dag later en excuus. ik zou zeker hier weer spullen kopen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sturen snel het bestelde onderdeel op. Helaas was er maar een van de twee bestelde onderdelen opgestuurd. Maar na een mailtje was het een dag later al bij me binnen dus helemaal top geregeld!!!

Ga zo door!!

voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat als je grijze bedrukking op peugeot matten besteld je ze dan geleverd krijgt met witte bedrukking

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product voldoet aan verwachting.

Communicatie m.b.o de levertijd verbeteren om klanten op tijd te informeren over de voortgang van de bestelling. Levertijden verbeteren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Laat in de middag besteld. Was dezelfde dag nog op de post. En goede kwaliteit. Niet te duur.

None.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Korrekte uitvoering van de bestelling. Leveringstermijn is volgens opgave, dus prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Plaatste een bestelling voor vloermatten die wegens de speciale samenstelling 14 dagen uitvoeringstermijn vraagt, maar ik vroeg om een uitvoeringtermijn van 1 week omdat wij graag onze matten hadden om mee op vakantie te vertrekken en mijn wens werd uitgevoerd (zelfs met verzending naar België) !!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correcte service, vakkundige afwerking v/d vloermatten met heel mooi kleurlogo, kortom 100% , aanrader !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Voorlopig geen.

Na 2 weken niet alle bestelde producten ontvangen. Niet positief. Als tip...Pakbonnen dubbel controleren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

Ik had wel gewaarschuwd willen worden dat de pookhoes die ik had besteld zeer krap was gesneden. Dit kan in de praktijk snel mis gaan. Omdat jezelf de gaten moet knippen. Wat niet vermeld was. Voor de rest ben ik zeer tevreden. Mooi materiaal.

slechter dan verwacht

Pluspunten

duidelijk in wanneer het bestelde product arriveert

de auto-matten achter (Citroen C4 cactus) waren niet het juiste formaat. De bevestigingsogen van de bestuurders mat wijkt iets af. De mat van de bijrijder is ook niet precies in vorm.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geleverd binnen de voorop gestelde termijn, prima kwaliteit vloermatten met perfecte pasvorm. Zeer mooi van design.

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam