goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles perfect geleverd.eerder dan aangegeven geleverd. Prima!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en de prijs/kwaliteit is uitstekend. De pasvorm van de bestelde automatten is perfect voor mijn Honda CR-V.

De website is een beetje onoverzichtelijk maar uiteindelijk vind je het gewenste product.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en correct

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering en een prima prijs.

Is verzendkosten berekenen echt noodzakelijk bij bedragen boven €25.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering.

track and trace kan beter, meer up to date

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling niet goed geleverd en er is ook niet gereageerd op mijn mail. Er staat bij dat indien niet correct geleverd dat ik dan direct een mail moet sturen dit heb ik direct gedaan met een foto en Ordernummer erbij en nog steeds niks gehoord. Erg jammer dat er niet wordt gereageerd. Ik heb een automat met donkerblauwe randen en tigra erin geborduurd maar er is gewoon een standaard zwarte mat geleverd met Tigra erin.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Houder paste helaas niet.

Houder paste niet, oude houder uit de BMW moeten gebruiken dus was wat hobby en lijnwerk nodig om van twee een te maken.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede kwalitijd van het produkt.

Had verkeerde kleur besteld,en nog geen 24 uren nadien konden ze de kleur al niet meer wijzigen. Alhoewel dat ik wel 3 weken moeten wachten hebben op mijn tapijten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit vloermatten

Duurde wel ietsje langer dan verwacht.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd top

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes en snel geleverd

pasvorm poolhoes was niet optimaal, zelf aan moeten passen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Afspraak NAV leveringsdatum goed nagekomen. Aangenaam verrast qua prijszetting. Correcte pasvorm

Het overlappen en bijhorende stiksel om af te werken zou nog beter aan de bovenkant gebeuren ipv onderaan. Dit deel is minder zichtbaar en is meestal verstopt onder de pedalen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer vlotte afhandeling, materiaal voldeed volledig aan beschrijving

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve dingen te melden

Op laten doeken een optie? Wegens oplichting..

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruim assortiment Prijs/kwaliteit is goed

Er is op geen enkele wijze contact te krijgen met dit bedrijf. Er wordt nergens op gereageerd. Telefoon wordt niet opgenomen, E-mails etc. worden niet beantwoord. Vreemde is dat er wel wordt geleverd. Ik kan mij eigenlijk niet goed voorstellen dat je zo'n slechte klantenservice wilt hebben. Dan gooi je uiteindelijk je eigen glazen in. Erg jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed passende en mooie matten , lijken ook van hoge kwaliteit ,maar dit zal de tijd moeten uitwijzen.

De levertijd zou een heel stuk sneller mogen/kunnen , vandaar nu 4 sterren ipv 5

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon goed geregeld!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit goed

Abraham van Beyerenstraat 16

3043 JA Rotterdam